Jump to content
Dogomania

Po dwóch latach adopcji chcą uspić Irme!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Trisza napisał(a):
AKCJA!!:). Po rozmowie z Efrą wiem,że poszukuje transportu na jutro i dałam jej namiary na zyczliwą osobę. Oby się udało!!!!

Trzymam kciuki mocno!!!!

dorota1 napisał(a):
Dorzucę coś do opłacenia hoteliku, miesięcznie jakieś 20 zł, więcej nie dam rady, bo mam już kilka stałych deklaracji. Trzymam kciuki za sunię.

Super!! Dziękujemy :)

• Replies 809
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dorota1 napisał(a):
Dorzucę coś do opłacenia hoteliku, miesięcznie jakieś 20 zł, więcej nie dam rady, bo mam już kilka stałych deklaracji. Trzymam kciuki za sunię.

super, dziękujemy!

Posted

_Aga_ napisał(a):
O matko!

To teraz tylko musimy kciuki trzymać, żeby sunie i szczeniaczki oddali....

A jak będą chcieli jednego sobie zostawić? ...........

to im się powie, że ma takie robale w brzuchu które mogą z niego wyjść i ich zjeść! a tak serio to efra na pewno coś wymyśli,powie że na szczepienie ich bierze np.

Posted

Trisza napisał(a):
Jadą jutro!!!!

Jadą:)
Dzwoniła Efra, wyjadą po południu i gdzieś k.16.00 powinni być w Wieliczce u Weta a potem ... do hoteliku:)
Będziemy w kontakcie - jak wyjadą, czy zabrali szczeniaki i ile ich jest,

Hotelik jest przygotowany, już uprzedziłem, dam im wcześniej tylko znać jaki stan osobowy przyjeżdża:)

Trzymam mocno kciuki:):)

Kenny napisał(a):
to im się powie, że ma takie robale w brzuchu które mogą z niego wyjść i ich zjeść! a tak serio to efra na pewno coś wymyśli,powie że na szczepienie ich bierze np.

:D Kenny z tymi robalami super,

ale szczeniaki są jeszcze ślepe, to i tak muszą jechać z mamą:)

Trzymajcie proszę, i dzięki Wszystkim za deklaracje - musimy jakoś finansowo to uciągnąć;)

Posted

Tworzymy mocną grupę chciałam rzec, bowiem dzisiaj udało się przetransportować Dusię, poniedziałek Puchacia, jutro Murzynka i jeszcze jeden tajemniczy sierściuch:))).Mogę zasypiac spokojnie..Ja cały czas jestem na telefonie z Efrą i stale mamy jeden temat-którego następnie wyadoptować, Jeden psiak w domu, jeden dzień udany...:)

Posted

dorota1 napisał(a):

Hej, ja tez dorzuce na razie 20zl miesiecznie ,moze pozniej bedzie lepiej z kasą .

Tez 3mam kciuki,MOCNO!!

Posted

tisane napisał(a):
Hej, ja tez dorzuce na razie 20zl miesiecznie ,moze pozniej bedzie lepiej z kasą .

Tez 3mam kciuki,MOCNO!!

Super! To już mamy 140 zł deklaracji stałych :) :)
To już prawie połowa.. Jeszcze "tylko" 160 zł...

Posted

_Aga_ napisał(a):
Super! To już mamy 140 zł deklaracji stałych :) :)
To już prawie połowa.. Jeszcze "tylko" 160 zł...

super, 140zł zapłacicie na początek, a później 160zł można będzie na pewno pod koniec miesiąca uregulować. taką kwotę raczej bez problemu się zbierze na bazarku ;)

Posted

jeny co za kretyn z tego człowieka! właśnie rozmawiałam z efrą...sukę można zabrać, ale szczeniaki powiedział że nie. chce je porozdawać kolegom, sąsiadom czy sprzedać,a jednego zostawić sobie na łańcuchu. suni i tak nie możemy zabrać, bo karmi...no pięknie :(

Posted

Już nie wiem co.. może zgłosić, że suka jest głodzona? Tylko komu najlepiej? Trzeba im uświadomić, że teraz sprawy męczenia zwierząt się nagłaśnia, że są wysokie kary.. Sama nie wiem..

Posted

Kenny napisał(a):
jeny co za kretyn z tego człowieka! właśnie rozmawiałam z efrą...sukę można zabrać, ale szczeniaki powiedział że nie. chce je porozdawać kolegom, sąsiadom czy sprzedać,a jednego zostawić sobie na łańcuchu. suni i tak nie możemy zabrać, bo karmi...no pięknie :(

To jest nasza rzeczywistość na wsiach:(
To jedyne teraz co można będzie zrobić to zabrać Sunię jak odkarmi Maluchy...

Dam znać do hoteliku, że nie dzisiaj ale za jakiś czas Sunia przyjedzie.

Posted

super wojtuś, że jesteś i wszystko tak super zorganizowaliście! niezłe tempo...

masakra tylko, że właścicielowi się coś w mózgu poprzestawiało...... kretyn... i co za życie będzie miał szczenior?
wiecie co, ja bym to zgłaszała i zabrała mu te psiak wbrew jego woli. Przecież ta suka wygląda tragicznie.. nawet budy wcześniej nie miała... gość nawet rybki w akwarium nie powinien mieć. Nie wiem jaka organizacja działa w tamtych okolicach, ale musimy coś zrobić.

Proszę walczcie o te psy. Wszystkie, nie tylko o matkę. Bo każdego psiaka facet jest w stanie skrzywdzić :( nie skazujmy ich na niego..