_Aga_ Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Trisza napisał(a):AKCJA!!:). Po rozmowie z Efrą wiem,że poszukuje transportu na jutro i dałam jej namiary na zyczliwą osobę. Oby się udało!!!! Trzymam kciuki mocno!!!! dorota1 napisał(a):Dorzucę coś do opłacenia hoteliku, miesięcznie jakieś 20 zł, więcej nie dam rady, bo mam już kilka stałych deklaracji. Trzymam kciuki za sunię. Super!! Dziękujemy :) Quote
Kenny Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 dorota1 napisał(a):Dorzucę coś do opłacenia hoteliku, miesięcznie jakieś 20 zł, więcej nie dam rady, bo mam już kilka stałych deklaracji. Trzymam kciuki za sunię. super, dziękujemy! Quote
_Aga_ Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Mam nadzieję, że efra znajdzie transport i uda się sunię zabrać....... Quote
_Aga_ Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 O matko! To teraz tylko musimy kciuki trzymać, żeby sunie i szczeniaczki oddali.... A jak będą chcieli jednego sobie zostawić? ........... Quote
Kenny Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 _Aga_ napisał(a):O matko! To teraz tylko musimy kciuki trzymać, żeby sunie i szczeniaczki oddali.... A jak będą chcieli jednego sobie zostawić? ........... to im się powie, że ma takie robale w brzuchu które mogą z niego wyjść i ich zjeść! a tak serio to efra na pewno coś wymyśli,powie że na szczepienie ich bierze np. Quote
wojtuś Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Trisza napisał(a):Jadą jutro!!!! Jadą:) Dzwoniła Efra, wyjadą po południu i gdzieś k.16.00 powinni być w Wieliczce u Weta a potem ... do hoteliku:) Będziemy w kontakcie - jak wyjadą, czy zabrali szczeniaki i ile ich jest, Hotelik jest przygotowany, już uprzedziłem, dam im wcześniej tylko znać jaki stan osobowy przyjeżdża:) Trzymam mocno kciuki:):) Kenny napisał(a):to im się powie, że ma takie robale w brzuchu które mogą z niego wyjść i ich zjeść! a tak serio to efra na pewno coś wymyśli,powie że na szczepienie ich bierze np. :D Kenny z tymi robalami super, ale szczeniaki są jeszcze ślepe, to i tak muszą jechać z mamą:) Trzymajcie proszę, i dzięki Wszystkim za deklaracje - musimy jakoś finansowo to uciągnąć;) Quote
Trisza Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Tworzymy mocną grupę chciałam rzec, bowiem dzisiaj udało się przetransportować Dusię, poniedziałek Puchacia, jutro Murzynka i jeszcze jeden tajemniczy sierściuch:))).Mogę zasypiac spokojnie..Ja cały czas jestem na telefonie z Efrą i stale mamy jeden temat-którego następnie wyadoptować, Jeden psiak w domu, jeden dzień udany...:) Quote
tisane Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 dorota1 napisał(a):Dorzucę coś do opłacenia hoteliku, miesięcznie jakieś 20 zł, więcej nie dam rady, bo mam już kilka stałych deklaracji. Trzymam kciuki za sunię. Hej, ja tez dorzuce na razie 20zl miesiecznie ,moze pozniej bedzie lepiej z kasą . Tez 3mam kciuki,MOCNO!! Quote
_Aga_ Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 tisane napisał(a):Hej, ja tez dorzuce na razie 20zl miesiecznie ,moze pozniej bedzie lepiej z kasą . Tez 3mam kciuki,MOCNO!! Super! To już mamy 140 zł deklaracji stałych :) :) To już prawie połowa.. Jeszcze "tylko" 160 zł... Quote
Kenny Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 _Aga_ napisał(a):Super! To już mamy 140 zł deklaracji stałych :) :) To już prawie połowa.. Jeszcze "tylko" 160 zł... super, 140zł zapłacicie na początek, a później 160zł można będzie na pewno pod koniec miesiąca uregulować. taką kwotę raczej bez problemu się zbierze na bazarku ;) Quote
polubek Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 ciotunie jestem, przeczytamy i zrobimy banerki ;) Quote
_Aga_ Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 polubek napisał(a):ciotunie jestem, przeczytamy i zrobimy banerki ;) :Rose: :multi: Quote
_Aga_ Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Nie udało się... :( Nie mogę uwierzyć :( Mam nadzieję, że dziewczyny napiszą tutaj co się stało... I co z sunią i szczeniaczkami... Quote
Trisza Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 masakra...Nie zgodził się wydać suni zasłaniając się szczeniakami,że musi je odchować i wydać , bo chętni są......:((.Załosne... Quote
Kenny Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 jeny co za kretyn z tego człowieka! właśnie rozmawiałam z efrą...sukę można zabrać, ale szczeniaki powiedział że nie. chce je porozdawać kolegom, sąsiadom czy sprzedać,a jednego zostawić sobie na łańcuchu. suni i tak nie możemy zabrać, bo karmi...no pięknie :( Quote
_Aga_ Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Mówiłam, że jednego będzie sobie chciał na łańcuch zostawić? :( Quote
_Aga_ Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Już nie wiem co.. może zgłosić, że suka jest głodzona? Tylko komu najlepiej? Trzeba im uświadomić, że teraz sprawy męczenia zwierząt się nagłaśnia, że są wysokie kary.. Sama nie wiem.. Quote
wojtuś Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Kenny napisał(a):jeny co za kretyn z tego człowieka! właśnie rozmawiałam z efrą...sukę można zabrać, ale szczeniaki powiedział że nie. chce je porozdawać kolegom, sąsiadom czy sprzedać,a jednego zostawić sobie na łańcuchu. suni i tak nie możemy zabrać, bo karmi...no pięknie :( To jest nasza rzeczywistość na wsiach:( To jedyne teraz co można będzie zrobić to zabrać Sunię jak odkarmi Maluchy... Dam znać do hoteliku, że nie dzisiaj ale za jakiś czas Sunia przyjedzie. Quote
_Aga_ Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 No niestety, typowa polska wieś :/ Załamać się można.. Quote
Trisza Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 No to mam dzien z głowy. Depresja!Tak własnie są traktowane zwierzęta-PRZEDMIOTOWO!Brak slów. Tylko czego ona mu pilnuje pytam?:(( Quote
2411magdalenka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 super wojtuś, że jesteś i wszystko tak super zorganizowaliście! niezłe tempo... masakra tylko, że właścicielowi się coś w mózgu poprzestawiało...... kretyn... i co za życie będzie miał szczenior? wiecie co, ja bym to zgłaszała i zabrała mu te psiak wbrew jego woli. Przecież ta suka wygląda tragicznie.. nawet budy wcześniej nie miała... gość nawet rybki w akwarium nie powinien mieć. Nie wiem jaka organizacja działa w tamtych okolicach, ale musimy coś zrobić. Proszę walczcie o te psy. Wszystkie, nie tylko o matkę. Bo każdego psiaka facet jest w stanie skrzywdzić :( nie skazujmy ich na niego.. Quote
Recommended Posts