_Aga_ Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 O matko jakie bidy... A jak im dobrze w kocyku i koszyczku :loveu: Quote
efra Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 zdjęcie śliczne!to ja moich nie wstawiam.byliście szybsi. Quote
_Aga_ Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Widzę, że to nawet nie duet, a trio tworzycie :lol: Quote
efra Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 _Aga_ napisał(a):No doliczając efrę - tercet... :lol: nie trio tylko kwartet Quote
_Aga_ Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 A no właśnie, kwartet :lol: :lol: A mnie tercet egzotyczny w głowie :lol: :lol: :lol: Quote
_Aga_ Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 efra napisał(a):Aga zostaw to idziemy spać!!! E tam, nie ma szans na spanie.. Znów mi pewnie do 2. zejdzie ;) Quote
Renata N Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 _Aga_ napisał(a):A no właśnie, kwartet :lol: :lol: A mnie tercet egzotyczny w głowie :lol: :lol: :lol: Jakoś tak dziwnie się składa, że każda wyprawa z Sandrą kończy się przywiezieniem jakiegoś psiaka, a dziś trafiło się aż cztery! Nie idźcie spać, bo ja też siedzę. Badi był w kojcu, bałam się o niego, więc przyniosłam do domu, ale zupełnie nie umiał się odnaleźć w pomieszczeniu i poszedł znów do kojca. I tak siedzimy, on tam ja tu i żadne z nas nie śpi. Quote
_Aga_ Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Jak Badi reaguje na zmiany? Faktycznie nic nie widzi?? Quote
2411magdalenka Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 ekstra! super, że się udało!!!! wyglądają na umęczone, ale myślę że lada dzień zrobią się z nich rozkoszne puchate kulki :) już Wy o to zadbacie :) jak finanse? pewnie trzeba zbierać kasiorę - na odrobaczenie, na karmę.. no i na hotel mamusi, bo ją też trzeba zabrać z tego piekła :( może bazarek imieninkowy? i ogłaszamy...?? Quote
efra Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Tak , małe to słodkie kulki, miały duże twarde brzuchy, raczej nie z przejedzenia, kupiliśmy u weta na odrobaczenie. No i raczej 2 już mają DS!!!!!99% potrzebne są teraz pieniążki na hotelik dla mamy.Trzeba będzie zrobić bazarek lub stałe deklaracje , narazie jest 100zł stałej deklaracji a hotelik 300-350zł na miesiąc. Kto ma jakiś pomysł niech pisze, chcemy ją zabrać w tym tygodniu. Quote
tisane Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='Renata N'] Jakie słodziaczki hehe Quote
mestudio Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Przeczytałam cały wątek i mam nadzieję, że sunię uda się wyciągnąć z tego chorego miejsca. Troszkę się tam zakręciliście - wydaje mi się, że skoro miała być interwencja, a obawialiście się, że nic nie da bo suczka ma budę, to trzeba było i tak zgłosić sprawę z dokładnym opisem sytuacji - czyli jak żyła wcześniej, skąd buda i od kiedy, kto ją karmi (nie facet), zaniedbanie szczeniaków - jeden zamarzł, dopuszczenie kolejny raz do ciąży suczki. Ewidentnie na wątku widać, że suka tam jest, ale za Wasze pieniądze i za sprawą Waszego poświęcenia. On nic dla niej nie robi z wyjątkiem bicia zapewne. W tej chwili mam nadzieję że suczkę uda się zabrać, potem budę, ale obawiam się, że należy tam zaglądać i sprawdzać czy kolejna bieda nie jest uwiązana przy drzewie i wtedy zadziałać natychmiast prawnie. To jest wykolejony osobnik, który ma za nic życie i uczucia, a wykupienie szczeniaków może spowodować, że uzna to za łatwy zarobek. Pomądrzyłam się, a teraz dodam, że jeśli suczka trafi do hoteliku (dobrego i sprawdzonego ) to dołożę chociaż 10 zł do jej utrzymania. Quote
aga.k Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 efra napisał(a):Tak , małe to słodkie kulki, miały duże twarde brzuchy, raczej nie z przejedzenia, kupiliśmy u weta na odrobaczenie. No i raczej 2 już mają DS!!!!!99% 2 szczeniaki już w nowych domach, sprawdzone. Została jeszcze czarna kulka. Szuka domku. Efra może dodasz w tytule, że szczeniak szuka domu. Quote
_Aga_ Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Aga - super, że się tak szybko domki znalazły :) :) Quote
Renata N Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 aga.k napisał(a):2 szczeniaki już w nowych domach, sprawdzone. Została jeszcze czarna kulka. Szuka domku. Efra może dodasz w tytule, że szczeniak szuka domu. Czarna kulka jest już w tymczasowym w domku i swoim zachowaniem usiłuje przekonać wszystkich niezdecydowanych jeszcze domowników, że powinna zostać tu na zawsze. Walcz maleńka! Trzymamy kciuki :evil_lol: Quote
Trisza Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 podnoszę sunię, pilnie potrzeba deklaracji... Quote
efra Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Czy tak musi wyglądać jej codziennośc? popatrzcie na jej miski,właściciel mówi że dostaje 3 razy dziennie!!!!!!?????????? chyba bicie 3razy bo napewno nie jedzenie. Quote
Trisza Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Pomóżmy jej,koszmar trwa zbyt długo....Zbieramy na hotelik... Quote
dorota1 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Trisza napisał(a):Pomóżmy jej,koszmar trwa zbyt długo....Zbieramy na hotelik... Z tego co pamiętam sunia miała być już dawno odebrana, pomimo że nie było kompletu deklaracji, przeszkodę stanowił brak zgody właściciela, któremu zależało na szczeniakach. Czy teraz już nie można odebrać suni? Ja nadal deklaruję 20 zł miesięcznie i proszę o numer konta, na jakie będziemy wpłacać. Quote
efra Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 [quote name='dorota1']Z tego co pamiętam sunia miała być już dawno odebrana, pomimo że nie było kompletu deklaracji, przeszkodę stanowił brak zgody właściciela, któremu zależało na szczeniakach. Czy teraz już nie można odebrać suni? Ja nadal deklaruję 20 zł miesięcznie i proszę o numer konta, na jakie będziemy wpłacać.[/QUO Dorota1 dzięki, nr konta podam na PW.Narazie udało się zabrac maluchy, Murzynka też bedzie zabrana tylko narazie było 100zł stałej dek więc musimy uzbierać. Quote
Recommended Posts