Jump to content
Dogomania

Po dwóch latach adopcji chcą uspić Irme!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 809
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Rabarbar-to masz w takim razie pole do popisu, skoro jesteś z TOZ.Jak działacie?Co robicie?>Ja jestem postronna i zatem reaguj, to chyba wasza sprawa???Mniemam??Tutaj nie trzeba na gruncie lokalnym kłótni i dogadywań sobie, a bo ten to, tamten tamto..Tutaj trzeba jedności w działaniu, zwartej grupy wrażliwych osób, które pod wspólnym sztandarem zjednoczą się w walce o prawa zwierząt.Jako TOZ macie jakies kompetencje?Inspektorów??Ludzie działajcie!!!Bo sunia zamarznie!!

Posted

Trisza napisał(a):

..Tutaj trzeba jedności w działaniu, zwartej grupy wrażliwych osób, które pod wspólnym sztandarem zjednoczą się w walce o prawa zwierząt.Jako TOZ macie jakies kompetencje?Inspektorów??Ludzie działajcie!!!Bo sunia zamarznie!!

Niestety zrzucając odpowiedzialność jedni na drugich, bardzo łatwo zagubić podstawowy cel działania tych organizacji...
Na psiaki czeka hotelik, są już jakieś deklaracje, czeka transport ( w samochodzie od niedzieli leży koszyk wymoszczony kocykiem), czy trzeba czegoś więcej?...

Posted

Sprwa została wczoraj zgłoszona przez Efrę do KTOZ, na nasz nie ma co liczyć, bo strona internetowa to nie sama działalność. Trzeba jeszcze mieć inspektorów i chęci!Czekamy na inspektorat krakowski!Oby!!Ja już nie śpię kolejną noc!

Posted

Trisza napisał(a):
Sprwa została wczoraj zgłoszona przez Efrę do KTOZ, na nasz nie ma co liczyć, bo strona internetowa to nie sama działalność. Trzeba jeszcze mieć inspektorów i chęci!Czekamy na inspektorat krakowski!Oby!!Ja już nie śpię kolejną noc!

Oby się udało! Noce takie zimne, a ta biedulka z dziećmi na mrozie:-(

Posted

rabarbar napisał(a):
Przykro mi, ale nie jestem z TOZu.

rabarbar ty zaprzeczasz sama sobie widze że jesteś fałszywa jak ci przykro to się zapisz do TOZu będzie ci weselej

Posted

dziewczyny spokojnie...wiem, że sytuacja jest nerwowa, ale pamiętajmy po co tu jesteśmy. najważniejsza jest sunia i maluchy, każdy pomaga tak jak może. nie każdy może wiele zrobić w tej sytuacji, ale proszę Was kochani skupmy się na działaniu, żeby zabrać ich stamtąd jak najszybciej. efra jestem pod telefonem jakby co, do Wojtusia też dzwoń w razie czego, mam nadzieję że hotelik czeka i że zdążymy...

Posted

Dziewczyny, jak pisze Kenny, spokojnie.. Słowne przepychanki niczego dobrego nie przyniosą.. rabarbar czy jest z TOZu czy nie, coś tam proponuje.. Teraz pytanie, które już padło na wątku http://www.dogomania.pl/threads/2024...!Pomocy!/page2 - co z suniami wysterylizowanymi? Wracają na podwórko? Gdzie zostaną przetrzymane po zabiegu?

Co zrobi TOZ tarnowski jeśli się zgłosi sprawę suni zagłodzonej? Co robi w takich sytuacjach? Zabiera psy właścicielom? I co dalej? Gdzie się je umieszcza?

Posted

myślę, że jak powiemy że mamy dla suni hotel i deklaracje to ją zabiorą i przekażą nam zamiast umieszczać w azylu. mylę się ? oby nie...

Posted

szkoda maluchów. wyda je w takie same ręce jak swoje. albo i gorzej. moim zdaniem, nie byłam tam ani razu więc Ty wiesz lepiej, ale proponuję to przemyśleć jeszcze dokładnie. dodzwoniliście się do Asior ?

Posted

Szkoda maluchów..

efra - a może by jednak Asior poprosić o interwencję? Wtedy i szansa dla szczeniaków by była.. Nawet nie chcę myśleć, gdzie mogą trafić jak ten facet je wyda..

Ja jestem za tym, żeby teraz działać.. I jeśli mogłabym jakoś pomóc to dawajcie znać..