Trisza Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 No tak..może....ups...ja już z nerwów nie doczytuję....Poprosić zatem należy Efrę o zdjęcia. Quote
_Aga_ Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Nie pamiętam, kto robi takie banerki.. Wystarczą te zdjęcia co są na wątku chyba.. Ktoś kto umie zrobić banerek pobierze sobie jakieś zdjęcie stąd.. Tylko nie wiem, kogo prosić... Quote
wojtuś Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 _Aga_ napisał(a):Nie pamiętam, kto robi takie banerki.. Wystarczą te zdjęcia co są na wątku chyba.. Ktoś kto umie zrobić banerek pobierze sobie jakieś zdjęcie stąd.. Tylko nie wiem, kogo prosić... Magdalenko jestem:) Aga też się cieszę że jesteś...i Kenny i Therion i Wszyscy... przejrzałem watek i.. na pewno kogoś pominąłem:oops: Tak myślę co robić;) Na myśl przychodzi mi zabierać mamę i szczeniaki do hoteliku, nie można na razie ich rozdzielić więc razem, Kenny może do Przebieczan k.Wieliczki? przyjmą nam rodzinkę?, może jakiś upust, moge dzwonić, byłem tam w ta niedzielę i przywiozłem hasiora od Amandy z łapką w gipsie. Tarnów nie jest daleko od Krakowa, można rodzinkę przywieś w te strony- do hoteliku, tutaj zajęlibysmy sie mamą, sterylka juz po odkarmieniu małych, na pewno za minimum miesiąc - co myślicie? Najważniejsza decyzja czy zabieramy ich - ja jestem za, ale jak to dalej będzie z kasą - nie wiem na razie. edit: Aga o banerek możemy poprosić Kasię- "polubek" - gdyby jeszcze dzisiaj mógł ktoś napisać to proszę, ja już jutro bo dzisiaj "upadam" po całym dniu:) Pozdrawiam pięknie:) Quote
_Aga_ Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 wojtuś - miło Cię widzieć ;) :) :) Ja też jestem za hotelem.. Napisałam do polubek ;) Quote
Kenny Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 witaj wojtuś :) zabranie suni i małych to najlepsze wyjście z możliwych. jeśli możesz przedzwoń do Przebieczan zapytać czy przyjmą mamę z małymi. za nią cena powinna być 12zł/doba tak jak płacimy za Sarę, która tam jest. nie wiem jak z płatnością za mamę z maluchami, trzeba popytać. na pewno w hotelu będzie bezpieczna i zaufa bardziej człowiekowi. kwestia jak zwykle zebrania funduszy. może ktoś zrobi profil na facebooku. bazarek można zrobić jak już zabierze się ludziom sunię i umieści "na kreskę" (jeśli będzie problem powołajcie się na mnie) w hotelu - wtedy szybko bazarek i spłacać hotel stopniowo. na pewno każdy z nas ma w domu rzeczy zupełnie niepotrzebne, które mógłby przeznaczyć na bazarek. potrzebna tyko jedna konkretna osoba, która udostępni numer swojego konta na zbieranie kaski - ja niestety odpadam. zbieram już na Sarę i nie chcę, żeby mi się pomieszało. efra dasz radę przywieźć familię do KRK ? Quote
_Aga_ Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Ja na pewno coś z siostrą na bazarek znajdę... Quote
Trisza Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Jestem i ja i teraz dopiszę coś po rozmowie z Efrą!Otóż sytuacja jest tragiczna. Sunia sprawia wrażenie zastraszonej i bitej być może, doczołgała się do Efry, kiedy poczuła jedzenie. Nawet nie wiadomo co z małymi...Czy żyją?Czy nie zamarzły:((. Miski były puste, sunia znów wygłodzona. I teraz tak-sunie trzeba pilnie zabrać do hoteliku. Ja i Efra deklarujemy po 50 zł miesięcznie czyli jest 100 zł.Teraz co dalej?Może jakieś stałe deklaracje?? Quote
Trisza Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Odnośnie transportu-coś wymyślimy tutaj w Tarnowie!!!Byle szybko ją zabrać! Quote
_Aga_ Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 To już jest Trisza bardzo dużo!!! Dozbieramy deklaracje i bazarkami wspomożemy!! Będę szukać fantów.. wojtuś - dzwoń proszę do hoteliku, czy jest miejsce.. :( Co ze szczeniaczkami?? Boziu, mam nadzieję, że żyją... :( Quote
Kenny Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 to wojtuś Ty dzwonisz do hoteliku czy ja mam dzwonić? to jak już jest 100zł deklaracji to na początek wystarczy jako zaliczka. będzie 10 dni na zebranie następnej stówy. uda się. tylko trzeba działać szybko. cieszę się, że zabieracie sunię. Quote
Trisza Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Tylko teraz w kwestii Efry lezy aby wyrwała sunię z tego miejsca. Mam nadzieję,że jakoś się uda( są właściciele......).Trzeba to jak najszybciej zrobić.... Quote
_Aga_ Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Trzeba ich postraszyć konsekwencjami.. No kurcze niech tylko spróbują podskakiwać :/ Quote
Trisza Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 To im marsz zrobimy pod domkiem:))).Już mi lżej.... Quote
wojtuś Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Kenny napisał(a):to wojtuś Ty dzwonisz do hoteliku czy ja mam dzwonić? to jak już jest 100zł deklaracji to na początek wystarczy jako zaliczka. będzie 10 dni na zebranie następnej stówy. uda się. tylko trzeba działać szybko. cieszę się, że zabieracie sunię. Dzwoniłem właśnie, Pani Agnieszka jest nad morzem, ale mówi że ma miejsce choć na razie w kojcu, jutro rano będę dzwonił do jej siostry o ustalenie szczegółów, gdyby Sunia przyjechała do Przebieczan Wstępnie ustaliliśmy 350 zł za Sunię/miesiąc - nie mówiłem na razie o szczeniakach - choć jeśli to kojec to myślę że zabieramy także (jeśli jeszcze są). Myślę że nie ma co czekać albo jutro albo w niedzielę trzeba przewieś Sunię do Przebieczan, jutro rano zadzwonię do siostry p.Agnieszki. Pani Agnieszka prosiła by sunie choć odpchlić, w Wieliczce jest całodobowa lecznica. Quote
Kenny Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 ok jak będziecie jechać to dajcie znać, może uda mi się z Wami pojechać. super, że jest miejsce. szybko trzeba działać teraz. a ludziom jak będą pyskować to dajcie jakąś flaszkę za psa, to zawsze działa na takich. Quote
lilo Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 nie mam czasu narazie ale zapisze , jakby byla potrzebna pomoc w bazarkach to ja moge pomoc a jak poczytam dokladnie to zdeklaruje jak jeszcze bede mogla pomoc Quote
wojtuś Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Mamy przygotowane miejsce w Przebieczanach, dla Suni ze szczeniakami, Proszę Was o zorganizowanie transportu na jutro w niedzielę, bedę mógł pomóc też na miejscu tutaj, pojedziemy najpierw do lecznicy Arwet do Wieliczki a potem do hoteliku, Kochani dacie radę z tym transportem na jutro?. Będę miał kontakt do Efry, mój tel. 504-23-64-65 Quote
_Aga_ Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 wojtuś - rozmawiałeś z efrą? Da radę jechać po tą sunię? Quote
wojtuś Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 _Aga_ napisał(a):wojtuś - rozmawiałeś z efrą? Da radę jechać po tą sunię? Rozmawiałem, Efra poszukuje teraz osoby z autkiem na jutrzejszy transport, da znać:) Quote
_Aga_ Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 No nic, tyle mam dziś roboty, a tu trzeba siedzieć z zaciśniętymi kciukami ;) :lol: Quote
Kenny Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 trzymajcie kciuki, żeby oddali efrze sunię i maluchy. robimy kit, że niby bierzemy ją na sterylkę. oby wypaliło, ło matko! Quote
Trisza Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 AKCJA!!:). Po rozmowie z Efrą wiem,że poszukuje transportu na jutro i dałam jej namiary na zyczliwą osobę. Oby się udało!!!! Quote
dorota1 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Dorzucę coś do opłacenia hoteliku, miesięcznie jakieś 20 zł, więcej nie dam rady, bo mam już kilka stałych deklaracji. Trzymam kciuki za sunię. Quote
Recommended Posts