Jump to content
Dogomania

Po dwóch latach adopcji chcą uspić Irme!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 809
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nie pamiętam, kto robi takie banerki.. Wystarczą te zdjęcia co są na wątku chyba.. Ktoś kto umie zrobić banerek pobierze sobie jakieś zdjęcie stąd.. Tylko nie wiem, kogo prosić...

Posted

_Aga_ napisał(a):
Nie pamiętam, kto robi takie banerki.. Wystarczą te zdjęcia co są na wątku chyba.. Ktoś kto umie zrobić banerek pobierze sobie jakieś zdjęcie stąd.. Tylko nie wiem, kogo prosić...

Magdalenko jestem:)
Aga też się cieszę że jesteś...i Kenny i Therion i Wszyscy... przejrzałem watek i.. na pewno kogoś pominąłem:oops:
Tak myślę co robić;)
Na myśl przychodzi mi zabierać mamę i szczeniaki do hoteliku,
nie można na razie ich rozdzielić więc razem,
Kenny może do Przebieczan k.Wieliczki? przyjmą nam rodzinkę?, może jakiś upust, moge dzwonić, byłem tam w ta niedzielę i przywiozłem hasiora od Amandy z łapką w gipsie.

Tarnów nie jest daleko od Krakowa, można rodzinkę przywieś w te strony- do hoteliku, tutaj zajęlibysmy sie mamą, sterylka juz po odkarmieniu małych, na pewno za minimum miesiąc - co myślicie?

Najważniejsza decyzja czy zabieramy ich - ja jestem za, ale jak to dalej będzie z kasą - nie wiem na razie.

edit: Aga o banerek możemy poprosić Kasię- "polubek" - gdyby jeszcze dzisiaj mógł ktoś napisać to proszę, ja już jutro bo dzisiaj "upadam" po całym dniu:)

Pozdrawiam pięknie:)

Posted

witaj wojtuś :) zabranie suni i małych to najlepsze wyjście z możliwych. jeśli możesz przedzwoń do Przebieczan zapytać czy przyjmą mamę z małymi. za nią cena powinna być 12zł/doba tak jak płacimy za Sarę, która tam jest. nie wiem jak z płatnością za mamę z maluchami, trzeba popytać. na pewno w hotelu będzie bezpieczna i zaufa bardziej człowiekowi. kwestia jak zwykle zebrania funduszy. może ktoś zrobi profil na facebooku. bazarek można zrobić jak już zabierze się ludziom sunię i umieści "na kreskę" (jeśli będzie problem powołajcie się na mnie) w hotelu - wtedy szybko bazarek i spłacać hotel stopniowo. na pewno każdy z nas ma w domu rzeczy zupełnie niepotrzebne, które mógłby przeznaczyć na bazarek. potrzebna tyko jedna konkretna osoba, która udostępni numer swojego konta na zbieranie kaski - ja niestety odpadam. zbieram już na Sarę i nie chcę, żeby mi się pomieszało. efra dasz radę przywieźć familię do KRK ?

Posted

Jestem i ja i teraz dopiszę coś po rozmowie z Efrą!Otóż sytuacja jest tragiczna. Sunia sprawia wrażenie zastraszonej i bitej być może, doczołgała się do Efry, kiedy poczuła jedzenie. Nawet nie wiadomo co z małymi...Czy żyją?Czy nie zamarzły:((. Miski były puste, sunia znów wygłodzona.
I teraz tak-sunie trzeba pilnie zabrać do hoteliku. Ja i Efra deklarujemy po 50 zł miesięcznie czyli jest 100 zł.Teraz co dalej?Może jakieś stałe deklaracje??

Posted

To już jest Trisza bardzo dużo!!! Dozbieramy deklaracje i bazarkami wspomożemy!! Będę szukać fantów..

wojtuś - dzwoń proszę do hoteliku, czy jest miejsce.. :(

Co ze szczeniaczkami?? Boziu, mam nadzieję, że żyją... :(

Posted

to wojtuś Ty dzwonisz do hoteliku czy ja mam dzwonić? to jak już jest 100zł deklaracji to na początek wystarczy jako zaliczka. będzie 10 dni na zebranie następnej stówy. uda się. tylko trzeba działać szybko. cieszę się, że zabieracie sunię.

Posted

Tylko teraz w kwestii Efry lezy aby wyrwała sunię z tego miejsca. Mam nadzieję,że jakoś się uda( są właściciele......).Trzeba to jak najszybciej zrobić....

Posted

Kenny napisał(a):
to wojtuś Ty dzwonisz do hoteliku czy ja mam dzwonić? to jak już jest 100zł deklaracji to na początek wystarczy jako zaliczka. będzie 10 dni na zebranie następnej stówy. uda się. tylko trzeba działać szybko. cieszę się, że zabieracie sunię.

Dzwoniłem właśnie, Pani Agnieszka jest nad morzem, ale mówi że ma miejsce choć na razie w kojcu, jutro rano będę dzwonił do jej siostry o ustalenie szczegółów, gdyby Sunia przyjechała do Przebieczan

Wstępnie ustaliliśmy 350 zł za Sunię/miesiąc - nie mówiłem na razie o szczeniakach - choć jeśli to kojec to myślę że zabieramy także (jeśli jeszcze są).

Myślę że nie ma co czekać albo jutro albo w niedzielę trzeba przewieś Sunię do Przebieczan,
jutro rano zadzwonię do siostry p.Agnieszki.
Pani Agnieszka prosiła by sunie choć odpchlić, w Wieliczce jest całodobowa lecznica.

Posted

ok jak będziecie jechać to dajcie znać, może uda mi się z Wami pojechać. super, że jest miejsce. szybko trzeba działać teraz. a ludziom jak będą pyskować to dajcie jakąś flaszkę za psa, to zawsze działa na takich.

Posted

nie mam czasu narazie ale zapisze , jakby byla potrzebna pomoc w bazarkach to ja moge pomoc a jak poczytam dokladnie to zdeklaruje jak jeszcze bede mogla pomoc

Posted

Mamy przygotowane miejsce w Przebieczanach, dla Suni ze szczeniakami,
Proszę Was o zorganizowanie transportu na jutro w niedzielę, bedę mógł pomóc też na miejscu tutaj,
pojedziemy najpierw do lecznicy Arwet do Wieliczki a potem do hoteliku,

Kochani dacie radę z tym transportem na jutro?.
Będę miał kontakt do Efry,
mój tel. 504-23-64-65