Jump to content
Dogomania

Po dwóch latach adopcji chcą uspić Irme!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 809
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 months later...
Posted

Słuchajcie ..Apeluję do Was. Sytuacja suni jest tragiczna,ona nie przezyje jezeli nie znajdzie domu. Jest stale głodna, pojawiły się szczeniaki, jeden zamarzł w budzie. Błagam, pomóżcie jej znaleźć dom. PILNE!!!:((. Może DT????błagamy o pomoc!!!!!!

Posted

no mówiłam o hoteliku, bo uważałam to za ratunek dla niej. ale były sprzeciwy tutaj, że niby tak jest wszędzie na wsiach i nie ma sensu. co z maluchami? gdzie są teraz? ile mają? ile ich jest? mamusię dawajcie do hotelu i zbierajcie deklaracje. nie ma innego wyjścia, nikt nie da bdt dla dużej suni z maluchami do tego i po łańcuchu.

Posted

Tak jest na wsiach ale to nie znaczy,że mamy się na to zgadzać i takie psy nie mają szans.Pozniej wkleimy zdjęcia kolejne. Psa trzeba stamtąd zabrać bo zostanie zagłodzona. Szukamy hotelu w takim razie!!!DT może też się znajdzie.To potwornie biedny pies.....

Posted

zbierzcie chociaż stówkę, żeby mieć na zaliczkę do hotelu. albo pożyczcie od kogoś i odda się jak się uzbiera. polecam hotelik pod Krakowem gdzie umieszczam swoich podopiecznych. będzie tam mieć ciepły boks, pełną michę dobrego jedzonka i ręce do głaskania oraz duży wybieg. piszcie do mnie na PW w sprawie szczegółów, podam numer do hotelu. ponownie pytam co z maluchami >?

Posted

nie, 100zł to byłaby zaliczka. normalnie doba w hoteliku kosztuje ok. 20zł. postaram się wyprosić o 10zł za dobę to wtedy wypadałoby 300zł/msc. taniej nigdzie nie ma raczej. poszukajcie jakiegoś sponsora dla niej, może zróbcie plakaty i po sklepach zoologicznych, lecznicach porozwieszać takie jakies wzruszające że zbeiramy na hotel i prosimy o pomoc. ile jest szczeniaków żywych ? w jakim sa wieku ? moga już odejść od mamy ?

Posted

ok, to czekamy na efrę. jakby tylko ktoś ofiarował stówkę na początek....tylko gdzie kogoś takiego znaleźć? może właśnie ogłoszenia, że zbieramy na nowe życie dla dziewczynki. ja potrzebuję mieć dokładne info na temat suni i dzieciaków (ile ich, w jakim wieku, suczki czy pieski, najlepiej zdjęcia). i pytanie : czy sunia jest agresywna w jakimkolwiek stopniu ?

Posted

Ja wpłacę coś w przyszłym miesiącu na pewno, ona tam nie może zostać. Martwi mnie tylko jedna rzecz, jak zabierzecie tej babce suczkę ona weźmie znowu jakiegoś psa pewnie......I będzie traktować tak samo...Zamknięty krąg z tymi ludźmi.....

Posted

trzeba jej przemówić do rozumu. żałuję, że nie jestem na miejscu. postarajcie się jej wytłumaczyć że pies to dla niej niepotrzebny kłopot i że lepiej jak sobie alarm zamontuje, taniej ją to wyniesie nawet w gruncie rzeczy. jeśli będzie zebrana połowa kwoty, czyli 175zł to rezerwuję dla panny miejsce.

Posted

Szkoda że nie umię wstawić zdjęc, powiem tak ,rozmawiałam z chłopakiem który tam mieszka i widzę , że można z nim dojsć do porozumienia.Ciężko by bylo brać sunie z mlodymi bo może pogryz w obronie malych, a widzę że ten chlopak będzie dbal o nią, przy drugiej wizycie nie zapowiedzianej sunia miala miski pełne! małe są 3 ,dostały poduszki puchowe , miał jeszcze zrobić zaslone na wejście i przy obroży dac smycz materialową przedłużenie łancucha.Moja propozycja jest taka ,że zamiast na hotelik zebrać na materiał na kojec , ten chlopak napewno by to zrobil jak by dostal materiał , przy następnej wizycie powiem mu to , a jedzenie będziemy tam dowozić dla suni Murzyn-ka. co wy na to ?