_Aga_ Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 mestudio napisał(a):A ile jest odłożone na sterylkę? Mogę po sterylce zrobić wyróżnione allegro, ale musicie dobrze obserwować sunię abym mogła ją dokładnie opisać. Wszystkie moje tymczasy znajdują dom przez allegro, w zeszłym roku znalazłam dzięki allegro domki dla 12 tymczasów, w tym roku też już kilka piesków pojechało od nas do domków. Tylko musicie mi przypomnieć bo ja zabiegana jestem okropnie. Dziękujemy :) :) Quote
edek Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Kochani na sterylkę mamy 170zł :) ślicznie dziękuję. Wszystkie deklaracje są umieszczone w poście 2 na dole :). Quote
edek Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 wojtuś dziękuję za pomoc. Wynegocjuj dobrą cenę, łudzę się jeszcze nadzieją, ze nie każdy wet jest tylko nastawiony na zysk. W końcu ona jest jeszcze bezdomna. mestudio ślicznie dziękuję Quote
wojtuś Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 [quote name='edek']wojtuś dziękuję za pomoc. Wynegocjuj dobrą cenę, łudzę się jeszcze nadzieją, ze nie każdy wet jest tylko nastawiony na zysk. W końcu ona jest jeszcze bezdomna. mestudio ślicznie dziękuję Mestudio i ja pięknie dziękuję :loveu: Kochani umawiamy sterylkę:) Pani Małgosia z Przebieczan mówi, że Irma już nadaję się do własnego domku- biega po wybiegu z Psiakami, nie ma konfliktów z innymi Suniami i Psami:) Wesoła, radosna - z rozmowy - taka do kolanka ok. 25 kg:) Wstępnie - sterylka w Wieliczce - hotelik zawozi i odbiera, koszt sterylki - Pani Małgosia sie dowie i mi oddzwoni, jak zaakceptujemy cene sterylki to hotelik umawia termin. Płatność- może być przelew na hotelik i hotelik wyrównuje w Lecznicy, przed sterylką lub po - w razie czego hotelik może założyć kasę i przelew może być po sterylce na hotelik. Rachunek z lecznicy za sterylkę - może być na mnie lub osobę z wątku, odbiorę Rachunek z hoteliku i wkleję na wątek Kochani pozdrawiam:loveu: Quote
edek Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Same dobre wieści. Czekamy na info o kosztach. Irminko kochana zrobimy sterylkę i uciekasz do domku co ty na to. Tak żeby nam się dziewczynka nie zasiedziała. Biedna pewnie pierwszy raz w swoim życiu ma dobrze ahhhh Quote
masza44 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 poszła moja deklaracja stała za czerwiec + 20 zł na sterylkę jednorazowo, Irma przepiękna i jaka radosna się zrobiła:) oby szybko znalazła domek. A szczeniaki Irmy? Czy mają swoje domki? Bo już się trochę pogubiłam na wątku..... Quote
edek Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 masza44 napisał(a):poszła moja deklaracja stała za czerwiec + 20 zł na sterylkę jednorazowo, Irma przepiękna i jaka radosna się zrobiła:) oby szybko znalazła domek. A szczeniaki Irmy? Czy mają swoje domki? Bo już się trochę pogubiłam na wątku..... Dziękuje bardzo za deklaracje stałą i pieniążki na sterylizację. Dzieciaczki Irmy mają już domki :) Quote
mestudio Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 To ja poproszę jakieś współczesne zdjęcia Irmy i kilka słówek o jej zachowaniu i w czerwcu na początku wystawię ją na allegro. Będę też potrzebowała mail i komórkę do kogoś kto ją dobrze zna, aby mógł odpowiadać na pytania jeśli ktoś zadzwoni. Quote
efra Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 To zdjecia z dzisiejszej wizyty u Irmy.Pani mówi ,że Irma bardzo lgnie do człowieka potrzebuje kontaktu z człowiekiem jest b. wesoła , umie chodzić na smyczy jest inteligętnym psem.Sterylka to koszt miedzy 250-300zł. Quote
edek Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Czy ktoś się dorzuci do setrylki. Jak na razie mamy zadeklarowanych 190zł, potrzebujemy 250-300, bardzo proszę :( Quote
edek Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Ale ze mnie Ciotka zapomniałam napisać, ze dziewczynka jest piękna. Nie jedno serduszko złamie:) Quote
wojtuś Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 edek napisał(a):Ale ze mnie Ciotka zapomniałam napisać, ze dziewczynka jest piękna. Nie jedno serduszko złamie:) Piękna jest Edytko, piekna :loveu: Dzięki Efro za zdjęcia:loveu: Na mój telefon do lecznicy - sekretariat podał kwotę sterylki 300-350 zł, ale żebym dzwonił do właścicieli i się "targował", Wczoraj Pani Dr była zajęta, ale widzę że Efra ma juz cenę ulgową dla nas, czyli 250-300. Rozmawiałem też z Karusiąp, która w tej lecznicy ma pod opieką swoje Psiaki hotelowe z hoteliku Pana Tomka z Lednicy Górnej. Bardzo ładnie - z małym nacięciem - i fachowo wykonują sterylki, Dozbierajmy Kochani kasę i termin sterylki trzeba będzie już umawiać:):) Quote
masza44 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 A mogę zapytać lub prosić na pw jaka to lecznica w Wieliczce? Ja mieszkam niedaleko Wieliczki dlatego pytam Quote
aga.k Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 od niedzieli się zbieram,żeby je dodać i tak schodzi Irma dobrze wiedziała,że Sandra trzyma w torebce psie ciasteczka :) masza44, mówiła nam pani jaka lecznica ale za nic sobie nie przypomnę... Quote
wojtuś Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 masza44 napisał(a):A mogę zapytać lub prosić na pw jaka to lecznica w Wieliczce? Ja mieszkam niedaleko Wieliczki dlatego pytam Masza to lecznica Arwet przy ul. Sienkiewicza 25 w Wieliczce :) Quote
wojtuś Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Aga.k dzięki za zdjęcia naszej Irmy Pięknoty :loveu: Quote
masza44 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Dzięki za info, ja akurat mam niefajne doświadczenie z tą przychodnią, ale to może odosobniony przypadek jest. Powodzenia w zbieraniu dalszej części pieniążków na sterylkę Quote
edek Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Kochani czy ktoś jeszcze mógłby się dołożyć do sterylki ???? TZ wysłał moją stałą + 20zł na sterylke. Mamy 230zł. Chociaż po 5zł, bardzo proszę :( Quote
_Aga_ Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Robię bazarek, może uda mi się go szybko skończyć.. i coś się uzbiera na sterylkę.. Quote
danavas Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 wysłałam moja stałą bazarkową dla Irmy, dołożyłam do równych 50zł.....jeszcze 3 bazarki będą... Quote
Recommended Posts