Jump to content
Dogomania

Po dwóch latach adopcji chcą uspić Irme!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

mestudio napisał(a):
A ile jest odłożone na sterylkę?
Mogę po sterylce zrobić wyróżnione allegro, ale musicie dobrze obserwować sunię abym mogła ją dokładnie opisać. Wszystkie moje tymczasy znajdują dom przez allegro, w zeszłym roku znalazłam dzięki allegro domki dla 12 tymczasów, w tym roku też już kilka piesków pojechało od nas do domków.
Tylko musicie mi przypomnieć bo ja zabiegana jestem okropnie.

Dziękujemy :) :)

• Replies 809
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

wojtuś dziękuję za pomoc. Wynegocjuj dobrą cenę, łudzę się jeszcze nadzieją, ze nie każdy wet jest tylko nastawiony na zysk. W końcu ona jest jeszcze bezdomna.

mestudio ślicznie dziękuję

Posted

[quote name='edek']wojtuś dziękuję za pomoc. Wynegocjuj dobrą cenę, łudzę się jeszcze nadzieją, ze nie każdy wet jest tylko nastawiony na zysk. W końcu ona jest jeszcze bezdomna.

mestudio ślicznie dziękuję
Mestudio i ja pięknie dziękuję :loveu:

Kochani umawiamy sterylkę:)
Pani Małgosia z Przebieczan mówi, że Irma już nadaję się do własnego domku-
biega po wybiegu z Psiakami, nie ma konfliktów z innymi Suniami i Psami:)

Wesoła, radosna - z rozmowy - taka do kolanka ok. 25 kg:)

Wstępnie - sterylka w Wieliczce - hotelik zawozi i odbiera,
koszt sterylki - Pani Małgosia sie dowie i mi oddzwoni,
jak zaakceptujemy cene sterylki to hotelik umawia termin.

Płatność- może być przelew na hotelik i hotelik wyrównuje w Lecznicy,
przed sterylką lub po - w razie czego hotelik może założyć kasę i przelew może być po sterylce na hotelik.

Rachunek z lecznicy za sterylkę - może być na mnie lub osobę z wątku, odbiorę Rachunek z hoteliku i wkleję na wątek

Kochani pozdrawiam:loveu:

Posted

Same dobre wieści. Czekamy na info o kosztach. Irminko kochana zrobimy sterylkę i uciekasz do domku co ty na to. Tak żeby nam się dziewczynka nie zasiedziała. Biedna pewnie pierwszy raz w swoim życiu ma dobrze ahhhh

Posted

poszła moja deklaracja stała za czerwiec + 20 zł na sterylkę jednorazowo, Irma przepiękna i jaka radosna się zrobiła:) oby szybko znalazła domek. A szczeniaki Irmy? Czy mają swoje domki? Bo już się trochę pogubiłam na wątku.....

Posted

masza44 napisał(a):
poszła moja deklaracja stała za czerwiec + 20 zł na sterylkę jednorazowo, Irma przepiękna i jaka radosna się zrobiła:) oby szybko znalazła domek. A szczeniaki Irmy? Czy mają swoje domki? Bo już się trochę pogubiłam na wątku.....

Dziękuje bardzo za deklaracje stałą i pieniążki na sterylizację. Dzieciaczki Irmy mają już domki :)

Posted

To ja poproszę jakieś współczesne zdjęcia Irmy i kilka słówek o jej zachowaniu i w czerwcu na początku wystawię ją na allegro. Będę też potrzebowała mail i komórkę do kogoś kto ją dobrze zna, aby mógł odpowiadać na pytania jeśli ktoś zadzwoni.

Posted

To zdjecia z dzisiejszej wizyty u Irmy.Pani mówi ,że Irma bardzo lgnie do człowieka potrzebuje kontaktu z człowiekiem jest b. wesoła , umie chodzić na smyczy jest inteligętnym psem.Sterylka to koszt miedzy 250-300zł.

Posted

edek napisał(a):
Ale ze mnie Ciotka zapomniałam napisać, ze dziewczynka jest piękna. Nie jedno serduszko złamie:)

Piękna jest Edytko, piekna :loveu:
Dzięki Efro za zdjęcia:loveu:

Na mój telefon do lecznicy - sekretariat podał kwotę sterylki 300-350 zł,
ale żebym dzwonił do właścicieli i się "targował",

Wczoraj Pani Dr była zajęta, ale widzę że Efra ma juz cenę ulgową dla nas,
czyli 250-300.

Rozmawiałem też z Karusiąp, która w tej lecznicy ma pod opieką swoje Psiaki hotelowe z hoteliku Pana Tomka z Lednicy Górnej.

Bardzo ładnie - z małym nacięciem - i fachowo wykonują sterylki,
Dozbierajmy Kochani kasę i termin sterylki trzeba będzie już umawiać:):)

Posted

od niedzieli się zbieram,żeby je dodać i tak schodzi

Irma dobrze wiedziała,że Sandra trzyma w torebce psie ciasteczka :)

masza44, mówiła nam pani jaka lecznica ale za nic sobie nie przypomnę...

Posted

masza44 napisał(a):
A mogę zapytać lub prosić na pw jaka to lecznica w Wieliczce? Ja mieszkam niedaleko Wieliczki dlatego pytam

Masza to lecznica Arwet przy ul. Sienkiewicza 25 w Wieliczce :)

Posted

Dzięki za info, ja akurat mam niefajne doświadczenie z tą przychodnią, ale to może odosobniony przypadek jest. Powodzenia w zbieraniu dalszej części pieniążków na sterylkę

Posted

Kochani czy ktoś jeszcze mógłby się dołożyć do sterylki ???? TZ wysłał moją stałą + 20zł na sterylke. Mamy 230zł. Chociaż po 5zł, bardzo proszę :(