wojtuś Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 edek napisał(a):efra mogę nadal prowadzić księgowość :) za szczeniaki dziękuję hihihi. wojtus co trzeba zrobić, zeby zmienić ten 2 post i kto ma prosić o tą zmianę efra jako założycielka wątku ???? Już napisałem do Moda Maupa4 abyś Ty Edytko miała przydzielony 2 post na księgowość:):) Quote
edek Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 wojtuś dziękujemy za pomoc. Ja niestety nie umiem do tej pory poruszać się na dogo i nie wiem gdzie co szukać i kogo o co mam prosić hihihi. Quote
wojtuś Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 A ja też wszystkiego jeszcze nie wiem:) tyle że przydzielenie postu i zmiana prowadzącego wątek to trzeba pisać do Moda i poczekać;);) Quote
edek Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Widzę, ze już mam przydzielony 2 post :). Bardzo dziękuję Maupa 4 :) Quote
wojtuś Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Edek cieszę się:) I już finanse są w 2 poście, dzięki:) Moderatorowi Maupa4 też dziękuję:loveu: Quote
Renata N Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 A tak wygląda dziś Iga, jedno z trójki szczeniąt Irmy Quote
azalia Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Iga-ślicznota,ale była kilka zapytań o Irmę,a odpowiedzi brak. Quote
Trisza Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Dizisiaj zadzwonimy do Przebieczan i zapytamy o wszystko. Quote
Renata N Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 edek napisał(a):Wykapana mamuśka :) Tak, bardzo podobna! Prosiłam o zdjęcia pozostałych dwóch szczeniąt, jak dostanę to wstawię. Co do Irminki, to sunieczka czuje się świetnie, jest wesoła i bardzo towarzyska. Panie z hoteliku sugerują, że jeśli zdecydujemy się na sterylkę małej, to trzeba to zrobić w miarę szybko. Musimy się więc zastanowić nad finansami - czy podolamy. Dobrze by było, żeby do nowego domku poszła wysterylizowana. Quote
edek Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 A może ktoś mógłby zgłosić ją do skarpety sterylkowej ?? Cioteczki chciałabym Was jeszcze zaprosić na wątek 7 miesięcznej suni, która zbiera na hotelik. Została przerzucona przez płot do kobiety , która ma już za duże stadko i nie radzi sobie ze wszystkimi kotami i psami, jak krzyk nie pomaga to jest bicie . Sunia zmarnieje tam, ma szansę na inne życie. Błagam pomóżcie, bez deklaracji zostanie tam, szkoda takiego szczeniaczka. http://www.dogomania.pl/threads/207274-7-msc-sunia-przerzucona-przez-płot-potrzebne-deklaracje-albo-DT! Quote
Renata N Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Irminka miala dziś wiosenną sesję na zielonej trawie, podobno zdjęcia urocze :lol: Panie opiekunki założą galerię, jak tylko opanują tę sztukę :multi: Quote
Kenny Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 no proszę, nie było mnie tu sto lat i nawet nie wiedziałam że sunia już w hotelu. gratuluję wszystkim, którzy do tego doprowadzili ;) powoli wracam ale jeszcze chwilę zajmie mi ogarnianie wątków na dogo, tego nawet przejrzeć nie zdążę w całości. ostatnio byłam w Przebieczanach u naszej Sary i nawet nie wiedziałam że dziewczynka tam jest, nawet jej nie zauważyłam bo siedziałam z Sarą na zewnątrz. ale bardzo, bardzo się cieszę i jeszcze raz gratuluję! i domku raz dwa superowego życzę! Quote
wojtuś Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Renata N napisał(a):Irminka miala dziś wiosenną sesję na zielonej trawie, podobno zdjęcia urocze :lol: Panie opiekunki założą galerię, jak tylko opanują tę sztukę :multi: Oj to super:) Aż nie mogę się doczekać na zdjęcia;) A Iga mały szczylek - pięknota:) Quote
danavas Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/207567-Bazarek-dla-Czarki-w-trakcie-budowy....?p=16855051#post16855051 zapraszam na bazarek dla Irmy...a ta mała czarna śliczność rozłożyła mnie na łopatki:) Quote
edek Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Kochani Irmę trzeba wysteryzlizować. Obecnie mamy 70zł na sterylizację czy ktoś mógłby się jeszcze dołożyć, bardzo proszę :( lub pozapraszać na wątek ??? wszelka pomoc mile widziana :) Quote
wojtuś Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 edek napisał(a):Kochani Irmę trzeba wysteryzlizować. Obecnie mamy 70zł na sterylizację czy ktoś mógłby się jeszcze dołożyć, bardzo proszę :( lub pozapraszać na wątek ??? wszelka pomoc mile widziana :) Edytko trochę jeszcze mało, a wiemy jaki koszt sterylki? Potrzebna sterylka i później ogłoszenia Irmy. Quote
edek Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 wojtuś napisał(a):Edytko trochę jeszcze mało, a wiemy jaki koszt sterylki? Potrzebna sterylka i później ogłoszenia Irmy. No niestety mało pieniążków mamy :placz:, efra ma się dowiedzieć ile dokładnie ta operacja wyniesie :(, pewnie między 300-350 zł Quote
_Aga_ Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Muszę w końcu bazarek zrobić, tylko czasu wciąż brak :( Może akurat coś się uzbiera.. Choć parę groszy... Quote
wojtuś Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 edek napisał(a):No niestety mało pieniążków mamy :placz:, efra ma się dowiedzieć ile dokładnie ta operacja wyniesie :(, pewnie między 300-350 zł edek napisał(a):Ale tu cisza :( Nie ma ciszy, zaglądam:) Dowiem sie jutro jak organizacyjnie wygląda ta sterylka i jaka cena:) Pięknie pozdrawiam;) Quote
wojtuś Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 _Aga_ napisał(a):Muszę w końcu bazarek zrobić, tylko czasu wciąż brak :( Może akurat coś się uzbiera.. Choć parę groszy... Dzieki Aga:) Quote
mestudio Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 A ile jest odłożone na sterylkę? Mogę po sterylce zrobić wyróżnione allegro, ale musicie dobrze obserwować sunię abym mogła ją dokładnie opisać. Wszystkie moje tymczasy znajdują dom przez allegro, w zeszłym roku znalazłam dzięki allegro domki dla 12 tymczasów, w tym roku też już kilka piesków pojechało od nas do domków. Tylko musicie mi przypomnieć bo ja zabiegana jestem okropnie. Quote
Recommended Posts