Jump to content
Dogomania

Po dwóch latach adopcji chcą uspić Irme!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

edek napisał(a):
efra mogę nadal prowadzić księgowość :) za szczeniaki dziękuję hihihi. wojtus co trzeba zrobić, zeby zmienić ten 2 post i kto ma prosić o tą zmianę efra jako założycielka wątku ????

Już napisałem do Moda Maupa4 abyś Ty Edytko miała przydzielony 2 post na księgowość:):)

• Replies 809
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

wojtuś dziękujemy za pomoc. Ja niestety nie umiem do tej pory poruszać się na dogo i nie wiem gdzie co szukać i kogo o co mam prosić hihihi.

Posted

edek napisał(a):
Wykapana mamuśka :)

Tak, bardzo podobna! Prosiłam o zdjęcia pozostałych dwóch szczeniąt, jak dostanę to wstawię.
Co do Irminki, to sunieczka czuje się świetnie, jest wesoła i bardzo towarzyska. Panie z hoteliku sugerują, że jeśli zdecydujemy się na sterylkę małej, to trzeba to zrobić w miarę szybko. Musimy się więc zastanowić nad finansami - czy podolamy. Dobrze by było, żeby do nowego domku poszła wysterylizowana.

Posted

A może ktoś mógłby zgłosić ją do skarpety sterylkowej ??

Cioteczki chciałabym Was jeszcze zaprosić na wątek 7 miesięcznej suni, która zbiera na hotelik. Została przerzucona przez płot do kobiety , która ma już za duże stadko i nie radzi sobie ze wszystkimi kotami i psami, jak krzyk nie pomaga to jest bicie . Sunia zmarnieje tam, ma szansę na inne życie. Błagam pomóżcie, bez deklaracji zostanie tam, szkoda takiego szczeniaczka.

http://www.dogomania.pl/threads/207274-7-msc-sunia-przerzucona-przez-płot-potrzebne-deklaracje-albo-DT!

Posted

no proszę, nie było mnie tu sto lat i nawet nie wiedziałam że sunia już w hotelu. gratuluję wszystkim, którzy do tego doprowadzili ;)
powoli wracam ale jeszcze chwilę zajmie mi ogarnianie wątków na dogo, tego nawet przejrzeć nie zdążę w całości.
ostatnio byłam w Przebieczanach u naszej Sary i nawet nie wiedziałam że dziewczynka tam jest, nawet jej nie zauważyłam bo siedziałam z Sarą na zewnątrz. ale bardzo, bardzo się cieszę i jeszcze raz gratuluję! i domku raz dwa superowego życzę!

Posted

Renata N napisał(a):
Irminka miala dziś wiosenną sesję na zielonej trawie, podobno zdjęcia urocze :lol: Panie opiekunki założą galerię, jak tylko opanują tę sztukę :multi:

Oj to super:)
Aż nie mogę się doczekać na zdjęcia;)

A Iga mały szczylek - pięknota:)

Posted

Kochani Irmę trzeba wysteryzlizować. Obecnie mamy 70zł na sterylizację czy ktoś mógłby się jeszcze dołożyć, bardzo proszę :( lub pozapraszać na wątek ??? wszelka pomoc mile widziana :)

Posted

edek napisał(a):
Kochani Irmę trzeba wysteryzlizować. Obecnie mamy 70zł na sterylizację czy ktoś mógłby się jeszcze dołożyć, bardzo proszę :( lub pozapraszać na wątek ??? wszelka pomoc mile widziana :)

Edytko trochę jeszcze mało, a wiemy jaki koszt sterylki?
Potrzebna sterylka i później ogłoszenia Irmy.

Posted

wojtuś napisał(a):
Edytko trochę jeszcze mało, a wiemy jaki koszt sterylki?
Potrzebna sterylka i później ogłoszenia Irmy.

No niestety mało pieniążków mamy :placz:, efra ma się dowiedzieć ile dokładnie ta operacja wyniesie :(, pewnie między 300-350 zł

Posted

edek napisał(a):
No niestety mało pieniążków mamy :placz:, efra ma się dowiedzieć ile dokładnie ta operacja wyniesie :(, pewnie między 300-350 zł

edek napisał(a):
Ale tu cisza :(

Nie ma ciszy, zaglądam:)
Dowiem sie jutro jak organizacyjnie wygląda ta sterylka i jaka cena:)
Pięknie pozdrawiam;)

Posted

A ile jest odłożone na sterylkę?
Mogę po sterylce zrobić wyróżnione allegro, ale musicie dobrze obserwować sunię abym mogła ją dokładnie opisać. Wszystkie moje tymczasy znajdują dom przez allegro, w zeszłym roku znalazłam dzięki allegro domki dla 12 tymczasów, w tym roku też już kilka piesków pojechało od nas do domków.
Tylko musicie mi przypomnieć bo ja zabiegana jestem okropnie.