efra Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Internet mi wczoraj padł. Dzwoniłam tam i sunia ma sie dobrze, cieszy na widok opiekunki, ale przy szbkich ruchach cofa się ze strachu, ale pomimo tego co jej człowiek zrobił , lgnie do ludzi i pragnie kontaktu. Lubi być głaskana. Quote
edek Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Cioteczki i Wujaszkowie, proszę się przyznać do przelewu :) : Dominik Z 2 razy po 20 Quote
edek Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Wszystkim wpłacającym serdecznie dziękuję, jesteście kochani :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Renata N Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 edek napisał(a):Cioteczki i Wujaszkowie, proszę się przyznać do przelewu :) : Dominik Z 2 razy po 20 Pewnie jakiś tajemniczy wielbiciel Irmy, a myślę, że w niedługim czasie będzie ich mieć coraz więcej :evil_lol: Quote
edek Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Renata N napisał(a):Pewnie jakiś tajemniczy wielbiciel Irmy, a myślę, że w niedługim czasie będzie ich mieć coraz więcej :evil_lol: No dziewczynka jest ładna.......:) Nie mogę się doczekać zdjęć jak już naje się i odeśpi ten koszmar :) Teraz będzie tylko lepiej. Dziewczynka zasługuje na najlepszy domek :) Quote
maarit Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Przepraszam przez te kłopoty z netem nie jestem na bieżąco. Sunia ma na imię Irma? w przelewie wpisałam Murzynka... :D Quote
Renata N Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Gonia13 napisał(a):Przepraszam przez te kłopoty z netem nie jestem na bieżąco. Sunia ma na imię Irma? w przelewie wpisałam Murzynka... :D Nic to! I tak wiadomo o kogo chodzi :evil_lol: Quote
azalia Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Jak się sunia miewa,czy ma apetyt,prosimy o więcej wiadomości. Quote
Renata N Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Irma odpoczywa, nabiera ufności do ludzi i jest mocno zdziwiona brakiem łańcucha i pełną michą :lol: Nie jest jeszcze puszczana na wybieg z innymi psiakami, na razie uczy się chodzić na smyczy. Podobno jest to świetny materiał na przytulaka. Quote
edek Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Gonia13 napisał(a):Przepraszam przez te kłopoty z netem nie jestem na bieżąco. Sunia ma na imię Irma? w przelewie wpisałam Murzynka... :D To było jej imię z niewoli. Teraz jest wolna i ma ładne imię Irma :) Quote
edek Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 edek napisał(a):Cioteczki i Wujaszkowie, proszę się przyznać do przelewu :) : Dominik Z 2 razy po 20 Zacytuję sama siebie kto mi się przyznaje do przelewu :) Quote
edek Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Odpoczywaj kochana i najadaj się do syta :) Nie mogę się doczekać nowych fotek :) Jak wypoczniesz to znajdziemy ci kochanego ludzia :) Quote
Renata N Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 azalia napisał(a):A dlaczego nie można jej puścić na wybieg? Widocznie opiekunki, z uwagi na stan psychiczny suni, uznały, że jeszcze na to za wcześnie. Quote
maarit Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 edek napisał(a):To było jej imię z niewoli. Teraz jest wolna i ma ładne imię Irma :) I bardzo dobrze że ma nowe imię :)Ja raz mam net a raz nie, wiec pamietam ją jako Murzynkę. Quote
mondralala Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Renata N napisał(a):Widocznie opiekunki, z uwagi na stan psychiczny suni, uznały, że jeszcze na to za wcześnie. Ona, ze swym zalęknieniem, mogłaby zostać obiektem ataków innych psów, traktować by ją mogły jak najsłabszego w stadzie. Quote
wojtuś Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Piękna Irma nabierze sił, odwagi i ... będzie się dobrze czuć w grupie Psiaków:) Quote
tisane Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Co tam slychac u naszej Irmy, sa jakieś nowe wieści,zdjęcia ? ;) Quote
Trisza Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Myślę,że kiedy znajdzie się miejsce dla Homerka dziewczyny pojadą z nim i zrobią zdjęcia Irmince:)).I Irvinkovi:)) Quote
tisane Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Chetnie bym tez tam pojechala ,zeby ich odwiedzic :) W szczegolnosci ''mojego'' Biszkopcika -Irvinka ;) Quote
Recommended Posts