Plicha Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Czyli sunię można już zabierać :multi: Jarek dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
Trisza Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Super!!!Koniec niewolnictwa Murzynkowego!!!:)) Quote
edek Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 agusiazet, jarek szymanski dziękuję za przybycie do suni. danvas dziękujemy ślicznie za bazarki. jarek szymanski wielkie dzięki :) :) :) Quote
edek Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Trisza powysyłasz konto na pw ???:cool3: Czekam niecierpliwie na efre :) Quote
Trisza Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Efra jest gotowa tylko kłopot z transportem prawdopodobnie w weekend.... Quote
dominikabankert Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 dostalam nr konta ale po niedzielie dopiero wplace:( Quote
wojtuś Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Trisza napisał(a):Super!!!Koniec niewolnictwa Murzynkowego!!!:)) Czy to prawda? Tak - niesamowite:multi::multi::multi: Jedzie Sunia po nowe życie:multi::multi::multi: Dla dotychczasowych deklarowiczów dzięki ode mnie:loveu: :loveu:Jarku dzięki:loveu: Prosimy nadal o deklaracje:loveu: Ja dołoże dekl 10 zł/mies. od maja I tez proszę o nr konta Quote
wojtuś Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Rozmawiałem z p. Małgosią z Przebieczan:) Czekają na Murzynkę - jutro lub w sobotę byłoby najlepiej ją przywieź, w niedzielę będą na zawodach w Zabrzu, tak więc będzie tylko opieka do Psiaków, Pytałem też o sterylkę - hotelik zawozi Psiaki do Weta do Wieliczki na badanie i zabieg, po zabiegu też się opiekują:) Tak są umówieni z Fundacją Malamutów, Fundacja płaci za zabieg do Lecznicy, myśle że u nas też mogłoby być podobnie- przelewem do lecznicy. To na przyszłość- bo teraz dla Murzynki ważne jest odżywienie i na nowo poznanie świata ale tego dobrego;);) A hotelik czeka na tel. od Efry:loveu: Quote
Trisza Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Super!!!Gdyby udało się znaleźć transport na sobotę!!! Quote
dorota1 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ja nie dostałam numer konta. Bardzo proszę o przesłanie na pw. Quote
arim Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Jestem na zaproszenie Edek.Prześledziłam cały wątek i bardzo sie ciesze z takiego zakończenia.Mogę zadeklarować 20zł,ale od lipca dopiero.Teraz wyśle 20zł jednorazowo,tylko prosze o konto. W lipcu proszę,o przypomnieniu o deklaracji na pw.Powodzennia psinko! Quote
edek Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 arim napisał(a):Jestem na zaproszenie Edek.Prześledziłam cały wątek i bardzo sie ciesze z takiego zakończenia.Mogę zadeklarować 20zł,ale od lipca dopiero.Teraz wyśle 20zł jednorazowo,tylko prosze o konto. W lipcu proszę,o przypomnieniu o deklaracji na pw.Powodzennia psinko! Witamy serdecznie :) i dziękujemy za deklaracje :) Quote
kay.la Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Witam! Dziękuję za zaproszenie i proszę od razu o nr konta na PW Jeśli jest szansa dla suni to trzeba ją wykorzystać! Quote
edek Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 kay.la napisał(a):Witam! Dziękuję za zaproszenie i proszę od razu o nr konta na PW Jeśli jest szansa dla suni to trzeba ją wykorzystać! Witam serdecznie już wysyłam konto :) Quote
dorota1 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Dziękuję za numer konta, przelew będzie niebawem. Bardzo się cieszę, że sunia coraz bliżej lepszego życia.:lol: Quote
mestudio Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ja nie dostalam numeru konta i wkradł się błąd bo deklarowałam 10 zł stałej deklaracji przynajmniej do września, a potem zobaczymy. Quote
edek Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 mestudio napisał(a):Ja nie dostalam numeru konta i wkradł się błąd bo deklarowałam 10 zł stałej deklaracji przynajmniej do września, a potem zobaczymy. Już wysyłam konto i poprawiam moje rozliczenie :) Quote
efra Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 danavas napisał(a):o rany...jak pomyślę o tym zakapiorze właścicielu...skopałabym mu ten jego wiejski zadek...też mieszkam na wsi..ale jest istotna różnica między mieszkańcami wsi a zwykłymi wieśniakami.... moja deklaracja to robić co miesiąc bazarki dla Czarki..(tak ją sobie nazywam bo Murzynka mnie odstrasza) jeśli nie uzbieram miesięcznie 50 zł z bazarków to wykładam z własnej kieszeni różnicę...a jak nazbiera się więcej to daje wszystko i w następnym miesiącu liczę od nowa.. czyli moja deklaracja 50 zł miesięcznie... w piątek zrobię bazarek trwający do 30 kwietnia więc juz od maja prosze mnie liczyc 50 zł stałej... oczywiście jeśli się zgadza grupa trzymająca władzę:)???? Dzieki za wsparcie, ja mam jednak nadzieje ,że sunia znajdzie wspniały dom,tylko trzeba ją z tamtąd zabrać Quote
efra Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 edek napisał(a):[SIZE="3"]aktualne deklaracje post 330 Edek dzięki za pomoc w prowadzeniu deklaracji, rób tak dalej ja na PW codziennie wyśle spis ile od kogo wpłyneło na konto, ja w tym nie jestem najlepsza. Quote
Recommended Posts