Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Magda - Zamość']W Lublinie dziala Towarzystwo Dla Natury i Czlowieka
ul. Głęboka 8A
e-mail:oikos@eko.lublin.pl
www.eko.lublin.pl
tel./fax: 081 743 71 04
Lubelska Fundacja Rozwoju: http://www.lfr.lublin.pl/ moze tam cos pomoga

Dobrze że przypomniałaś, znam to towarzystwo, nawet jakies prace dla nich robiłam. Może uda się jakąś współpracę nawiązać.
LFR zajmuje się raczej biznesem, ale na ul. Narutowicza jest jakaś organizacja finansowana przez UE pomagająca tworzyć stowarzyszenia i rożnego rodzaju organizacje pozarządowe. Poszukam kontaktu do nich.

Posted

Norbitka napisał(a):
Tu sie takie ciekawe rzeczy dzieja a ja nic nie wiem...... A co tam znow w tym schronie sie stało, że Was nie puścili?

No właśnie, no właśnie, nie zagląda się na Inne :nono:
Zapraszam Cię do przyłączenia się do nas i na zebranko, jeżeli będziesz miała czas. Wiem, że trochę masz daleko, ale od czego mamy erę internetu? Będziemy się spotykały na konferencjach na skype, a do roboty zawsze się znajdzie coś, co można robić na odległość.

Ze schroniskiem - to na dłuższe opowiadanie...

Posted

Anielica wyslalam Ci wiadomosc na priv, moze te informacje przydadza sie na Wasze jutrzejsze spotkanie.
Ja rowniez jestem chetna do wspolpracy, chociaz na odleglosc, do Lublina mam 100km., na skype-jesli uda mi sie go zainstalowac i dojsc co i jak

Posted

Norbitka napisał(a):
A czy już jest ostateczny termin spotkania? Jutro o 13tej?

Mnie się trochę pokomplikowało, bo paskudnie się rozchorowałam. Mimo to postaram się jakoś doczołgać na spotkanie. Udało mi się załatwić na jutro dzień wolny, więc jeżeli bardziej pasuje Wam godzina późniejsza, to może być. Tym bardziej że dziewczyny, z którymi mam kontakt, o 13 jeszcze pracują i nie będą mogły się zjawić.
Czy to spotkanie musi być o 13?
I gdzie się spotkamy? Ja ponieważ jestem chora, wolałabym gdzieś bliżej domu: np. na tarasie Chatki Żaka albo po prostu na jakims skwerku na moim osiedlu - os. Mickiewicza na LSM. Czekam na Wasze propozycje. Uzgodnijcie między sobą i dajcie mi znać na PM.

Posted

Słuchajcie moje kochane....
Jutro ma byc podobnie jak dzisiaj 36stopni C....
Ja o 13-tej nie dam rady wsiaśc w samochód i przyjechac w taki upał ......

Jeżeli więc AlmaMater ma wolny dzien i pomimo złego samopoczucia gotowa jest stawic się na spotkanie to proponuję ok 20-tej
Między 17.00-19.00 mam inne spotkanie....Zresztą pewnie w podobnym gronie.....:evil_lol:
co Wy na to?
Naprawdę myślę ,ze w ten upał godzina 13.00 to niedobra godzina....
co do miejsca spotkania to się dostosuje....

Posted

jesli spotkanko bedzie po 19ej to ja b.chetnie, ,wczesniej niestety nie dam rady ,takze wtedy pozostaje mi oczekiwac na wasze relacje co jak komu i dlaczego :evil_lol:

Posted

Aby uniknąc wielokrotnego i zupełnie niepotrzebnego wydzwaniania po wszystkich i umawiania godziny spotkania,
po rozmowie telefonicznej z anielicą
ustalam co następuje:

Spotkanie odbędzie się o godzinie 19.30 pod Chatką Żaka.

Alma Mater jeżeli czujesz się bardzo źle to może podjedziemy po Ciebie samochodem, po prostu....
Wysyłam ci do mnie numer telefonu na priv....

Posted

To ja odpadam..... jutro musze pojechac po towar a nie zostawie towaru w aucie w takim skwarze. Zreszta wogóle niebezpiecznie zostawic w aucie. Po spotkaniu będzie znów za pózno by po niego pojechac.

Posted

Mnie pasuje, ale nie zdziwcie się, jak przyjdę w swetrze i będę mowić troche od rzeczy :lol: wieczorem wzrasta mi temperatura. No, ale mam jeszcze dobe na kurowanie się :)
Do Chatki to dowlokę się własna dwójką (nożną) i przyprowadzę 2 dziewczyny.

Posted

Magda - Zamość napisał(a):
Anielica wyslalam Ci wiadomosc na priv, moze te informacje przydadza sie na Wasze jutrzejsze spotkanie.
Ja rowniez jestem chetna do wspolpracy, chociaz na odleglosc, do Lublina mam 100km., na skype-jesli uda mi sie go zainstalowac i dojsc co i jak

Dzięki piękne! Wydrukuję soboie na jutro te informacje. Bardzo się cieszę, że chcesz działać z nami :loveu:

Posted

plastelina napisał(a):
ja dalej nie wiem czy będe mogła przyjsc,czy któras z Was mogłaby dac mi na priva swój numer tel. albo najlepiej gadu??AlmaMater dostałas na priva mój numer??pozdrawiam

Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam, ale dopiero przed chwilą zauważyłam Twój post. Nie dostałam żadnej wiadomości od Ciebie na priva.

Posted

Niestety....na dogomanii nie bardzo możemy podzielic się ustaleniami.....

Na razie jest w ogóle dupa.....

Dyrektor w UM nie chce wolontariatu , bo nie bedzie płacil za nas ubezpieczenia.....
Nie wie ,ze nie musi wcale nic płacic....
Chyba bedzie walka na noże....

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

czesc, widze ze temat dosc stary, ale moze jacys wolontariusze sledza...
chcialabym zapytac czy toz w lublinie stosuje jakies sankcje dla pseudohodowcow? jak podchodza do tego problemu?