majuska Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Bono przywieziony został do Boguchwalskiego przytuliska początkiem sierpnia, Bóg jeden wie przez co przeszedł, chyba ten schron to było dla niego wybawienie, wychudzone wielkie psisko z ogromnymi zmianami chorobowymi na skórze całego ciała musiało długo i mocno cierpieć... To foty z początku jego pobytu u nas: Na szczęście w Boguchwale każdy psiak potrzebujący pomocy ją dostaje, nasza wetka Justynka natychmiast zaleciła i dopilnowała kuracji leczniczej i w tej chwili Bono wygląda nieporównywalnie dobrze, czuje sie dobrze i przyszła chyba pora na znalezienie dla niego odpowiedniego domku. Oto nasz łobuziak dziś: Czemu piszę o nim łobuziak?? To w sumie tak pieszczotliwie...Bono to "kawał" psiaka, niespożyta energia i ogromna żywiołowość, chce być przyjacielem wszystkich ludzi i innych przytuliskowych psiaków, chętnie rozdaje buziaki, uwielbia obejmować za szyję, radośnie skacze, zaczepia do zabawy...z tym, że jego siła i gabaryty niekoniecznie sprawiają, że wszyscy się bawią tak dobrze jak on :) Najodpowiedniejszy będzie dla niego domek z ogródkiem. myślę, że bardzo wskazany jest drugi psiak, Bono się zgadza i z sukami i z samcami, podczas zabawy z psim towarzyszem da upust swojej niespożytej energii :) Nasz łobuziak potrzebuje doświadczonego i stanowczego właściciela i oczywiście silnego, który będzie w stanie go ujarzmić. Psiak pewnie nigdy nie był niczego uczony, więc nie do końca jego zachowanie jest poprawne. Odrobina fachowego podejścia powinna wystraczyć. Bono jest przeuroczym łobuziakiem, pełnym miłości do ludzi, którą chętnie okazuje. Zasługuje na konkretny i odpowiedzialny dom, wierzymy, że uda nam się go znaleźć przed zimą, bo z tym futrem w schronie będzie mu ciężko w mrozy. Bono przebywa w przytulisku w Boguchwale pod Rzeszowem. Jest zaszczepiony i odrobaczony. kontakt: tel. 600 401 564 r.szyszka@op.pl Quote
majuska Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 I więcej fot Bonusia: zamyślony... z głową w chmurach.. oto moja wysportowana sylwetka uśmiecham się do Was :) bywam takim słodziakiem Quote
majuska Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 uśmiech filmowy nr 6 takie zabwaki są ok ;) poprzytulać się lubię bardzo chcęęęę buuuuuziiiiiii I na deser filmik z Bonusiem: [video=youtube;-LHjOp9ZToY]http://www.youtube.com/watch?v=-LHjOp9ZToY[/video] Quote
agaga21 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 fajny psiak, przemiana niesamowita :) Quote
Florentynka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 No jestem, jestem. Mam słabość do dużych formatów, przecież. Quote
majuska Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Dźwignę cię chłopie z rana na górę! Quote
karolciasz28 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Majuska ogłaszać go jako mix rodezjana??:razz::razz: Quote
majuska Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 karolciasz28 napisał(a):Majuska ogłaszać go jako mix rodezjana??:razz::razz: Jeeeenyyyy...nie wiem, niech mądre ciotki coś doradzą:cool3: Quote
Becia66 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 ech łobuziaku ale ty wypiękniałeś, sierśc śliczna, błyszcząca ale dalej pstro w głowie.... Quote
figa33 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Piękny jest , miodowa sierść ,pięknie podleczona , śliczne uszka pewnie na łańcuchu siedział , taki duży energiczny pies , wychudzony bardzo był... pies dla aktywnych ! Quote
majuska Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Bono mi dziś na powitanie dał buzi i moje ukochane okularki słoneczne "poszły się paść"..on kocha z całej siły i wszystkich Beciu wyobraź sobie, że jak dzisiaj przyszłam do tych szczeniaków to Bono biegał ze wszystkimi , łącznie z Terrym i była pełna zgoda ..( Reksiu tylko był zamknięty bo ponoć Bono go za bardzo molestował :) ) Quote
Florentynka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Kilkadziesiąt kilo psiego entuzjazmu - na pewno znajdzie się ktoś, komu właśnie tego trzeba! Quote
figa33 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 dla Bono http://allegro.pl/psi-optymista-milosnik-ludzi-i-zwierzat-bono-i1248863470.html Quote
majuska Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Figuś, piękne dzięki!! Mam nadzieję, że ktoś rozsądny zadzwoni... Quote
karolciasz28 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Ogłoszenia: cafeanimal, kupię psa, przygarnij zwierzaka, adopcje psów, adopcja psa, morusek, gumtree, e-zwierzak, animalia, e-oferty, ojej, pet world, petsy, pineska, najpewniej, kokosy, kupsprzedaj, krosno24, rzeszów24, podkarpacie24, rzeszowiak Quote
Becia66 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Karolcia znowu szaleje.....:multi: Dziękujemy bardzo !!! I Fidze naszej kochanej -za allegro również.:loveu: Quote
karolciasz28 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Od profesjonalisty dowiedzialam sie ze Bono to mix Tosa Inu a nie rodezjana.;):p Quote
Becia66 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 karolciasz28 napisał(a):Od profesjonalisty dowiedzialam sie ze Bono to mix Tosa Inu a nie rodezjana.;):p a jest gdzieś forum Tosa Inu ? może by wkleił.... Quote
karolciasz28 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Becia66 napisał(a):a jest gdzieś forum Tosa Inu ? może by wkleił.... Szukam ale póki co doopa. Quote
majuska Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Fakt jest bardzo w typie...ale czy to dobry pomysł tak go reklamować?? Jest w Polsce uznawana ta rasa za agresywną:roll: W Boniaku agresji zero, raczej energia i siła ale bardzo przyjaznie pożytkowana:lol: Quote
Florentynka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Ale możecie go spróbowac wrzucić na molosy Edit: ooops, chciałam wkleić linka, ale został brzydko potraktowany przez dogo. W każdym razie na forum molosów jest dział adopcyjny. Quote
figa33 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Tosa -Inu ? pies dla silnych ludzi , ale fajny , znajomi mają + dwoje dzieci w rodzinie , jest dobrze , przytulak i już , a bawić się chce !! o rety !! odpowiedzialny właściciel i nie ma problemu Quote
figa33 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 hej , piesku , masz taką fajną mordkę i dobrze Ci z oczu patrzy Bono - pies dla aktywnych Quote
Recommended Posts