Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć! Jestem Kapi, pies w typie wyżła, kiedyś miałem inne imie, kiedyś byłem czyjś. Miałem dom, miałem wszystko czego potrzebuje pies, a najważniejsze...miałem panią. Myślałem, że mnie kocha, tak jak ja kochałem ją, ale wiem, że się pomyliłem. Kiedy byłem szczeniakiem "pani" mnie kochała, a teraz jestem już dorosły... Nie rozumiem dlaczego jestem tutaj...w gostyńskim schronisku. Tu są ludzie, którzy są dobrzy. Mam jedzenie, wodę i spacery, ale nie mam pana, a jego pragnę najbardziej. Nie wiem, czy kiedykolwiek odnajdę kogoś, kto mnie pokocha... do ostatniego uderzenia serca...Może to będziesz Ty. Nie potrzebuje wiele. Po prostu chcę być kochany. Słyszałem jak panie mówią, że jestem wulkanem energii, dlatego najlepiej będę czuł się w domu z ogromnym ogrodem, żebym mógł się wybiegać. Lubię chodzić na spacery, nie ciągnę na smyczy. Gdy widzę wolontariuszy skacze i szczekam, bo się cieszę. Jestem psem pozbawionym agresji. Nie chce do końca życia być sam...Chcę żeby ktoś trzymał mnie za łapkę, gdy będę odchodził, ale nie odejdę szybko, jestem młodym psem, mam ok.3 lata. Chcę usłyszeć tylko dwa słowa: jesteś mój! A wtedy będę najszczęśliwszy na ziemi.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

a jak nie wykarze, to co będzie?
Przepraszam, ze tak dopytuję, ale ja nigdy myśliwemu żadnego psa bym nie dała, no chyba, ze wiadomo byłoby, ze pies ułożony był do polowania wczesniej.

Posted

Pan doskonale wiedział, że nie wiemy, czy Kapi wykazuje zainteresowanie myśliwskie. Także mówił, że chciałby go przyuczyć, ale nie odda go, jeśli nie sprawdziłby się jako polujący.

Posted

Oczywiście, że nie będę tracić. Kapi trafił naprawdę do dobrego domu, więc jestem niemal w 100%pewna, że znalazł swoje miejsce do końca. Obecnie już nie Kapi, ale Brek. :)

• 1 year later...
Posted

Przepraszam przeczytalam "przedadopcyjna"..... Na dogo to z Kutna nikogo nie ma, bo wiem że już kiedyś poszukiwano, moze na FB dać info, tylko ze nr kontaktowy do Ciebie trzebaby podać

Posted

Nic się nie stało.;) Na FB dawałam już info, bezskutecznie niestety. Ale Tanitko jeśli masz możliwość umieszczenia informacji, to bardzo proszę Cię o pomoc. Mój numer;607350567(po 16.00)