Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jostel5 napisał(a):
W środę,czyli pojutrze, będę w schronisku.Wymiziam Sarunię za wszystkie czasy,a i spacerek będzie...:)

Wymiziaj kochaną sunię... kurcze, kiedy ona się doczeka swojego człowieka... taka super suczynka.

Posted

E-S napisał(a):
Wyprzytulana ? Jest jeszcze, czy ktoś ją wreszcie do domu porwał ?

Gdyby ktoś ją porwał do domu, to znaczyłoby, że Św.Mikołaj istnieje i czyta moje listy...

Posted

Ale gości! :) Miło!:)

Sara wymiziana,wyprzytulana,wyspacerowana -aż miała dość! ;)Byłam w schronie z "moimi" dzieciakami-sztuczek ogółem 46,a co za tym idzie- rąk do miziania i trzymania smyczy było aż 92! No i jeszcze dwie moje...;)
Zawieźliśmy psiakom świąteczne prezenty (duuuużo kocyków,kołderek,zabaweczek,leków,żarełka i ...innych takich),a przy okazji dzieciuchy przymierzały się do roli wolontariuszy w schronie.No i trzeba przyznać,że z części tej mąki;) będzie kiedyś chleb[SIZE="1"] (przysłowia mądrością narodów!)

Sara jest taka jakaś...biedna i niepozorna .Zziębnięta,skulona ,ma szarą matową sierść i wcale nie wygląda atrakcyjnie i "do brania"... :shake:No i jeszcze bardziej mnie przez to wzrusza...
Pięknie się cieszy,dupina od machania ogonem z radości mało się jej nie urwie i popiskuje sobie.Sara,nie dupina...;)
Kiedyś ją z tego schronu zabiorę-przysięgam!

Posted

jostel5 napisał(a):
Sara jest taka jakaś...biedna i niepozorna .Zziębnięta,skulona ,ma szarą matową sierść i wcale nie wygląda atrakcyjnie i "do brania"... :shake:No i jeszcze bardziej mnie przez to wzrusza...
Pięknie się cieszy,dupina od machania ogonem z radości mało się jej nie urwie i popiskuje sobie.Sara,nie dupina...;)
Kiedyś ją z tego schronu zabiorę-przysięgam!

:placz::placz::placz::placz::placz: Poryczałam się :(
Qrde, co zrobić... :( gdyby znalazł się domowy płatny DT to odstąpię od zasady niesponsorowania dogobiznesu i deklaruję 30zł. Niech ona wyjdzie z tego schronu... :(

Posted

Podesłałam Sarunię Pani zainteresowanej moim Biszkoptem - dom z dziećmi, więc dla Biszkopta odpada, ale Pani brzmi ciekawie.
Co ciekawe sama wspomniała o schronisku w Białej (chyba miała już od Was pieska...).
No nic - nie ma się co napalać, ale prawda, że byłoby wspaniale?

Posted

Andzike napisał(a):
Podesłałam Sarunię Pani zainteresowanej moim Biszkoptem - dom z dziećmi, więc dla Biszkopta odpada, ale Pani brzmi ciekawie.
Co ciekawe sama wspomniała o schronisku w Białej (chyba miała już od Was pieska...).
No nic - nie ma się co napalać, ale prawda, że byłoby wspaniale?

:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Andike-wielkie dzięki,oczom własnym nie wierzę!:loveu:

Pani wie o bialskim schronie? Kurczę,żeby się tylko ze mną skontaktowała...!:modla:
Sarutek-tak jak napisałam -teraz wygląda niezbyt atrakcyjnie ,ale wykąpać ją,wyczesać i ogrzać ,a natychmiast ujawni się uroda suczyny!:)

Szkoda,że charakter psiuka widać dopiero później...

Posted

jostel5 napisał(a):
Andike-wielkie dzięki,oczom własnym nie wierzę!:loveu:

Pani wie o bialskim schronie? Kurczę,żeby się tylko ze mną skontaktowała...!:modla:
Sarutek-tak jak napisałam -teraz wygląda niezbyt atrakcyjnie ,ale wykąpać ją,wyczesać i ogrzać ,a natychmiast ujawni się uroda suczyny!:)

Szkoda,że charakter psiuka widać dopiero później...

No własnie sama napisała cyt: " schronisko w Białej Podlaskiej nadal ma sporo fajnych piesków i spróbuję ponownie tam - poprzednio mnie intuicja nie zawiodła" więc w tej samej minucie podesłałam jej zdjęcia i opis Saruni... Póki co do mnie się nie odezwała. To byłby najcudowniejszy prezent na święta, gdyby Sarunia znalazła dom ...

Posted

haniabor napisał(a):
Oby ten rok był w schronie ostatni. Teraz musi być już tylko lepiej!

To musi być jej ostatni rok w schronie! Wspólnymi siłami ją stamtąd wyciągniemy!!! Już za długo się Sarunia nasiedziała w pierdlu :(