Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sprawdzę.
Test "na kota" odbędzie się prawdopodobnie w najbliższy poniedziałek,myślę jednak ,że będzie oki.Sara to taka trochę pierdołowata;) (czyt.bardzo łagodna ) suczyna,więc kot to-wg niej- też pewnie stwór,z którego zdaniem należy się liczyć..;)

Posted

Pytam dlatego, że był jakiś wątek gdzie szukano kudłatego pieska, który może mieszkać z kotami, wkleiłam tam Sarę. A jak będzie wiadomo jak reaguje na koty to jak nie teraz to się przyda to informacji do ogłoszeń. Często ludzi którzy mają kotki chcą też adoptować pieski.
Sara jest taka urocza, tylko ten wiek utrudnia jej adopcję.
Ale trzeba jej szukać domku, gdzieś jest na pewno Sarusiowy domek.

Posted

Moja Muszka, klon Sary mimo wyróżnionego allegro, podświetlonego jeszcze i takie tam, ogłoszeń, łagodności i samych zalet oraz młodego wieku też chałupy znaleźć nie może.
Sara musi dać dobry przykład tej młodszej ! I to raz-dwa, bo ile mozna ?

Posted

E-S napisał(a):
Moja Muszka, klon Sary mimo wyróżnionego allegro, podświetlonego jeszcze i takie tam, ogłoszeń, łagodności i samych zalet oraz młodego wieku też chałupy znaleźć nie może.
Sara musi dać dobry przykład tej młodszej ! I to raz-dwa, bo ile mozna ?

No właśnie... moje dwie nelkowate ulubienice coś nie mają szczęścia... :(
Ale znajdą domki. Muszą!!!

Posted

Sara też musi! I nie ma ten tego...;) Zresztą -one wszystkie muszą...:)

Suczyna jest już po teście "na kota",który przeszła znakomicie!:) Zero agresji,ale zainteresowanie-owszem,tak!
Cieszę się,bo już myślałam,że mała w tym swoim poddaństwie wszystkiemu i wszystkim powoli zatraca swoje psiejstwo..;)

Posted

Sara miała w ubiegłym tygodniu propozycję...Która została odrzucona,na szczęście,ponieważ potencjalny dom:mad: po oględzinach małej i stwierdzeniu: "nada się",wyznał prostolinijnie i do bólu szczerze,że zamierza karmić sunię zlewkami...:angryy:

[SIZE="5"]Żadnego psa nie dostali!!!

Posted

Cholera, a nie dom!:mad::angryy:. Niech sami zlewki wcinają:2gunfire::snipersm:. Oj, coś marnie nam idzie czarowanie, bo Sarunia wciąż w schronie:-(, ale może warto poczekać na ten dobry domek? Trzymam :kciuki::kciuki::kciuki: Psinko, musi się udać! :loveu:

Posted

Tylko niech się ten domek już trochę objawi...Chociaż cień domku,chociaż cień nadziei...:modla::modla::modla:

Na razie psiaków w schronie przybywa...:(

Posted

Dogo07 napisał(a):
Dla Saruni przydałby się dt, żeby sunię lepiej poznać.

Też tak myślę :(
Ludzie chętniej biorą "sprawdzone" psy z DT niż ze schroniska...
Ale DT też trudno znaleźć :(

Posted

Sunia w dt raczej nie ujawni nowych zachowań,chociaż- oczywiście- dt bardzo by się przydał. Sara to słodziak łagodny,potulny i delikatny...Zawsze jest taka sama.:)

Posted

Witaj u Sary! Lubimy gości bardzo,bo niewiele osób Sarę odwiedza,a sunieczka jest naprawdę przemiła,łagodna i śliczna!:)

Tekst do ogłoszenia mógłby być chyba z pierwszego postu ,zdjęć też jest tu sporo-może coś sama wybierzesz?:) Dziękuję Ci bardzo za chęć pomocy,Sara bardzo potrzebuje swojego człowieka i dobrego domku.

Posted

[quote name='jostel5']Dogo07-Wobec dzieci Sarenka zachowuje się nienagannie-sprawdziłam ,a samochodem niedługo ją powożę ...:)

E-S dziś sprawdza domek dla Saropodobnej Muszki z Lublina, może jeszcze jakieś sensowne domki będą się odzywać...
Mój ulubiony Nelkopodobny typ psa w schronie :( buuu... :(
Jostel, już się pewnie pytałam albo gdzieś jest na wątku - ile Sara waży? 15? 20?