haniabor Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Sarenko, do góry. Pnij się, niech Cię wypatrzy ten "właściwy ludź". Quote
Andzike Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Powtórzę raz jeszcze, że zupełnie nie rozumiem, czemu Sara nie może znaleźć domu.. :( Quote
Onaa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Chyba przydałoby się wyróżnione allegro dla suni. Quote
Onaa Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 A czy wiadomo może jak sunia reaguje na kotki ? Quote
jostel5 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Sprawdzę. Test "na kota" odbędzie się prawdopodobnie w najbliższy poniedziałek,myślę jednak ,że będzie oki.Sara to taka trochę pierdołowata;) (czyt.bardzo łagodna ) suczyna,więc kot to-wg niej- też pewnie stwór,z którego zdaniem należy się liczyć..;) Quote
Onaa Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Pytam dlatego, że był jakiś wątek gdzie szukano kudłatego pieska, który może mieszkać z kotami, wkleiłam tam Sarę. A jak będzie wiadomo jak reaguje na koty to jak nie teraz to się przyda to informacji do ogłoszeń. Często ludzi którzy mają kotki chcą też adoptować pieski. Sara jest taka urocza, tylko ten wiek utrudnia jej adopcję. Ale trzeba jej szukać domku, gdzieś jest na pewno Sarusiowy domek. Quote
E-S Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Moja Muszka, klon Sary mimo wyróżnionego allegro, podświetlonego jeszcze i takie tam, ogłoszeń, łagodności i samych zalet oraz młodego wieku też chałupy znaleźć nie może. Sara musi dać dobry przykład tej młodszej ! I to raz-dwa, bo ile mozna ? Quote
Andzike Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 E-S napisał(a):Moja Muszka, klon Sary mimo wyróżnionego allegro, podświetlonego jeszcze i takie tam, ogłoszeń, łagodności i samych zalet oraz młodego wieku też chałupy znaleźć nie może. Sara musi dać dobry przykład tej młodszej ! I to raz-dwa, bo ile mozna ? No właśnie... moje dwie nelkowate ulubienice coś nie mają szczęścia... :( Ale znajdą domki. Muszą!!! Quote
jostel5 Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Sara też musi! I nie ma ten tego...;) Zresztą -one wszystkie muszą...:) Suczyna jest już po teście "na kota",który przeszła znakomicie!:) Zero agresji,ale zainteresowanie-owszem,tak! Cieszę się,bo już myślałam,że mała w tym swoim poddaństwie wszystkiemu i wszystkim powoli zatraca swoje psiejstwo..;) Quote
jostel5 Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Sara miała w ubiegłym tygodniu propozycję...Która została odrzucona,na szczęście,ponieważ potencjalny dom:mad: po oględzinach małej i stwierdzeniu: "nada się",wyznał prostolinijnie i do bólu szczerze,że zamierza karmić sunię zlewkami...:angryy: [SIZE="5"]Żadnego psa nie dostali!!! Quote
sybil Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Cholera, a nie dom!:mad::angryy:. Niech sami zlewki wcinają:2gunfire::snipersm:. Oj, coś marnie nam idzie czarowanie, bo Sarunia wciąż w schronie:-(, ale może warto poczekać na ten dobry domek? Trzymam :kciuki::kciuki::kciuki: Psinko, musi się udać! :loveu: Quote
nika28 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 No i dobrze że Sarunia tam nie poszła, zasługuje na lepszy domek :) Quote
jostel5 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Tylko niech się ten domek już trochę objawi...Chociaż cień domku,chociaż cień nadziei...:modla::modla::modla: Na razie psiaków w schronie przybywa...:( Quote
Onaa Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Dla Saruni przydałby się dt, żeby sunię lepiej poznać. Quote
nika28 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Dogo07 napisał(a):Dla Saruni przydałby się dt, żeby sunię lepiej poznać. Też tak myślę :( Ludzie chętniej biorą "sprawdzone" psy z DT niż ze schroniska... Ale DT też trudno znaleźć :( Quote
jostel5 Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Sunia w dt raczej nie ujawni nowych zachowań,chociaż- oczywiście- dt bardzo by się przydał. Sara to słodziak łagodny,potulny i delikatny...Zawsze jest taka sama.:) Quote
Onaa Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Ale nie wiemy jak z zachowaniem czystości, jak sunia do dzieci i jak z jazdą samochodem. Chociaż jak ktoś ma ją pokochać to i tak ją pokocha. Quote
megii1 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Śliczna ta Twoja Sara Jostel:) Jak prześlesz mi dane na maila - tekst i fotki - będzie miała ode mnie allegro:) Quote
jostel5 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Witaj u Sary! Lubimy gości bardzo,bo niewiele osób Sarę odwiedza,a sunieczka jest naprawdę przemiła,łagodna i śliczna!:) Tekst do ogłoszenia mógłby być chyba z pierwszego postu ,zdjęć też jest tu sporo-może coś sama wybierzesz?:) Dziękuję Ci bardzo za chęć pomocy,Sara bardzo potrzebuje swojego człowieka i dobrego domku. Quote
jostel5 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Dogo07-Wobec dzieci Sarenka zachowuje się nienagannie-sprawdziłam ,a samochodem niedługo ją powożę ...:) Quote
sybil Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 :calus:Sarunia, hopaj na górę, dobry domek musi wreszcie Cię wypatrzyć:modla: Quote
jostel5 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Zapraszam w gości do naszego Kudiego-to naprawdę śliczny maleńtas:http://www.dogomania.pl/threads/195736-Biała-Podlaska.Sznaucerek-miniatura-w-schronie!-Kto-go-pokocha Quote
Andzike Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='jostel5']Dogo07-Wobec dzieci Sarenka zachowuje się nienagannie-sprawdziłam ,a samochodem niedługo ją powożę ...:) E-S dziś sprawdza domek dla Saropodobnej Muszki z Lublina, może jeszcze jakieś sensowne domki będą się odzywać... Mój ulubiony Nelkopodobny typ psa w schronie :( buuu... :( Jostel, już się pewnie pytałam albo gdzieś jest na wątku - ile Sara waży? 15? 20? Quote
Recommended Posts