Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

obraczus87 napisał(a):
Nie odeszła w zapomnienie, ale moja mama była na urlopie ;) mam zdjęcia komorka jak Sarenka zostala ostrzyżona ;)

Pokaż,pokaż,pokaż!!!!:modla::modla::modla:

Zdrowa jest Niunia? Dobrze się sprawuje???:lol:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jostel5 napisał(a):
Pokaż,pokaż,pokaż!!!!:modla::modla::modla:

Zdrowa jest Niunia? Dobrze się sprawuje???:lol:

Zdjecia z kom mam na mailu firmowym. Jak jutro znajde trochę czasu to postaram się wrzucić. Ale jak coś, to proszę o cierpliwość. Mam w pracy sajgon :(

A Niunia jak zwykle jest grzeczna, kochana i najlepsza pod słońcem :)

Posted

Trzymam kciuki za przetrwanie i współczuwam ;)...Sajgon w pracy to masakra,która przekłada się na popracowe życie,niestety...

A na fotki czekamy cierpliwie.Cieszę się,że Sarenia jest kochana...:)

Posted

[quote name='obraczus87']Sara ma jeszcze różową obróżkę ;) ale chyba gdzieś się zawieruszyła ;)[/QUOTE]

Różowa na nią czekała jak przyjechała do nowego domu :) A czerwoną miała od cioci Jostel ;)
Biję się w piersi i obiecuję poprawę - jak w końcu osiądę na tyłku po tych wakacyjnych wyjazdach to jadę do Sary, bo aż wstyd...:oops:

Posted

Sarenia w fioletach - fotka od obraczuś:loveu:

Wiecie co - to głupie, ale ja nie potrafie podejść do Sary na luzie... Jak o niej myślę zaczynają mi się trząść ręce i walić serce :( mimo, ze wiem, że ma raj na ziemi, cudowny DS, który zadba o nią tysiąc razy lepiej niż ja bym mogła, to mnie skręca na myśl, że Sara jest u nich, nie u nas :(

Posted

[quote name='Andzike']

Wiecie co - to głupie, ale ja nie potrafie podejść do Sary na luzie... Jak o niej myślę zaczynają mi się trząść ręce i walić serce :( mimo, ze wiem, że ma raj na ziemi, cudowny DS, który zadba o nią tysiąc razy lepiej niż ja bym mogła, to mnie skręca na myśl, że Sara jest u nich, nie u nas :(

...echchch......skutki uboczne dogomaniackiej działalności

Posted

[quote name='majuska']...echchch......skutki uboczne dogomaniackiej działalności[/QUOTE]

Sara to byl drugi po Nelce "pies mojego życia" :( kochałam wszystkie tymczasy, ale Sara... ehhh....

Pocieszające jest to, że w obecnym domu ma rewelacyjnie :D

Posted

[quote name='Andzike']
Pocieszające jest to, że w obecnym domu ma rewelacyjnie :D[/QUOTE]

A pójdziesz do tego domu w wolnej chwili...? Dowiesz się,co i jak ,obejrzysz niunie na zywo ,wymiziasz,zrobisz fotki,coooooooo.....?

Posted

[quote name='jostel5']A pójdziesz do tego domu w wolnej chwili...? Dowiesz się,co i jak ,obejrzysz niunie na zywo ,wymiziasz,zrobisz fotki,coooooooo.....?[/QUOTE]

Po miesiącu od adopcji miałam jechać, ale jakoś nie mogłam "się przemóc" :( Pojadę, pojadę, ale jak ukradnę Sarę z DS, to proszę nie mieć do mnie pretensji, ok ?

• 2 weeks later...
Posted

Sara poczuła się w swoim domu już całkowicie bezpieczna. Otworzyła się BARDZO :)
Zaczepia do zabawy, biegnie - chwyta jakąs zabawkę dzieciaków (zazwyczaj pluszaka) i później męczy pluszaka ;) wczesniej takich sytuacji nie było :) ale oczywiście cała rodzina jest przeszczęśliwa, że Sarunia się tak otworzyła :) nawet p.Marta się śmieje, że zgodziła się adoptowac spokojnego i zrównoważonego psiaka, a teraz wychodzi szydło z worka :loveu: wesoła, zabawowa psina :)

Posted

Bardzo,nawet nie wiesz jak bardzo !-się cieszę!!!O takim domku dla Sareni marzyłam...Przez całe swoje psie życie było to-to tłamszone (pomijając oczywiście czas pobytu na narożniku u Andzike:)),więc nadszedł wreszcie czas,by Niunia przeżyła beztroskie dzieciństwo....;)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Sara szaleje, zachowuje się jak szczeniak. Wynosi wszystkie zabawki z pokoju dzieciaków. Za piłką biegnie jak szalona, ledwo na zkarętach się wyrabia :loveu:
GDy Franek trzyma w rączce bułkę, potrafi podejść i delikatnie MU ją zabrać :evil_lol: A Franek lubi dzielić się swoim jedzeniem z Sarą ;)

Generalnie Sara czuje się bardzooo swobodnie i bardzo bezpiecznie :loveu:
Może uda mi się w najbliższym czasie otrzymać jakieś zdjęcie mmsem. ;)

• 1 month later...
Posted

jostel5 napisał(a):
A czy wiesz może,Obraczus,co słychać u Sareni....? Jakoś tak mi się za nią zatęskniło....

Kochana Jostelku :) moja mama teraz chorowała, to nie zawracałam Jej głowy. Ale jak tylko czegoś się dowiem, to dam znać :) obiecuję!

Posted

Wczoraj Sara była u weterynarza, bo nie chciała w ogóle wyjść na spacer i posmutniała... :roll:

Okazało sie, że to znowu zwyrodnienia stawów dokuczają Sareńce. Niestety w taką pogodę nie pomagają: specjalna karma oraz lecznicza kanapa. Bez zastrzyków sie nie obyło. Natomiast dzięki nim, Sara zaczęła machac ogonem i poczuła się znacznie lepiej. :)

Przez kilka dni będzie dostawać zastrzyki.