Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jostel5 napisał(a):
Szkooooooda!Ważne jednak jest to,że Sarenia jest w swoim domku zaopiekowana oraz kochana!A gdybyś miała jakieś fotki,to na pewno je wstawisz...?;)

Pewnie, że wstawię :) JEdnak teraz jestem chora i całkowicie bez wolnego czasu (niestety sesja i swoje sprawy)... ale o Sareni cały czas pamiętam :)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

obraczus87 napisał(a):
Zapraszamy Ciocię w odwiedziny do Sarenki :)

Rozmawiałam z Martą jeszcze przed swoim urlopem i umówiłyśmy się na spacer - Sareńka już mnie chyba nie pozna ;)

Posted

[quote name='Andzike']Rozmawiałam z Martą jeszcze przed swoim urlopem i umówiłyśmy się na spacer - Sareńka już mnie chyba nie pozna ;)

Pozna Cię na pewno....Dobrych Aniołów się nie zapomina,Andzike....!:)

[SIZE="1"]Nieskromnie mówiąc,mnie też poznała,kiedy byłam u Was z Cavani i kierownikiem Markiem "na wizytacji" ;)

Sarenka to mądra,kochana i wdzięczna suczynka!:loveu:

Posted

Byłam dziś nawet "w pobliżu" Sary, po nieudanej wyprawie po sceniacki i rozglądałam się bacznie czy nigdzie jej nie ma.

No dobra - nie wiem czy już jestem gotowa, żeby się z Sarą spotkać :) A co jeśli ją zabiorę? :D

Posted

U Saruni wszystko w porządku :) Cała rodzina wpatrzona w Sare jak w obrazek, a może nawet i bardziej ;)

:loveu::loveu::loveu: PSI ANIOŁ - generalnie :loveu::loveu::loveu:

Nie obiecuję, bo teraz mam zbyt dużo spraw na głowie, ale postaram się o nowe zdjęcia w tym tygodniu (do 24.06 powinnam sie wyrobic). Tylko nie naciskajcie na mnie, bo naprawde czasowo nie ogarniam :mad::roll:

Posted

Sara była dzisiaj moim gościem :) wspaniała i kochana spokojna sunia :loveu::loveu::loveu:
Mam jedynie te zdjecia telefonem, bo aparat został u TZ-ta...

Sara z Moim Tobim ;)

Przepraszam za jakośc :roll:

Posted

jostel5 napisał(a):
Śliczności!:)

Z dzieciakami jej się układa??? Pokochała je?

Pokochała ;) a Tosia uwielbia Sarę :)

jostel5 napisał(a):
A Twój Tobi to chyba taka trochę paróweczka...? :) Faaaajny!:)

Nieeee ;) Tylko tak na zdjęciu wyszedł. On szczuplutki jest, do paróweczki nie podobny ;) ale paróweczki jeść lubi :)

Posted

Andzike napisał(a):
Jestem na chwile od aikowo :) Sara jest przecudowna!!! odrosła jej chyba trochę siersc i nie jest juz taka zamszowa? Uwielbiam ja!!! :)

Tak, Saruni odrosła sierść. Bardzo łądnie wygląda teraz :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Andzike pomaga WSZYSTKIM nelkopodobnym! Rzecz jasna-o ile narożnik jest wolny...:)

A nie wiecie,co słychać u Sareni? Chciałabym się na nia pogapić....

• 4 weeks later...
Posted

Wcale nie odchodzi w niebyt, po prostu czekamy na jakieś wieści i fotki powakacyjne z domku Saruni, no ale to już zależy od nowej Rodzinki Sary:smile::modla: