Akrum Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 wow, psia sofa - toż to prawdziwy rarytas :) ciekawe, czy taka czy może bardziej jeszcze wypasiona?? mięciutka, z poduszeczkami i innymi wygodami?? Quote
obraczus87 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 AKRUM cos w tym stylu. Mama mi opowiadala ze ma wlasnie takie oparcie i w ogole :) czekam na fotę :D Quote
Andzike Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='obraczus87']AKRUM cos w tym stylu. Mama mi opowiadala ze ma wlasnie takie oparcie i w ogole :) czekam na fotę :D[/QUOTE] Wow ;) Psia sofa zdecydowanie bardziej wypasiona niz mój narożnik ;) Quote
mamanabank Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Łał! Gdzie się taką sofę kupuje? Ja też taką chcę! edit. Chyba znalazłam :-) http://www.zooplus.pl/shop/psy/legowisko_dla_psa/kanapy_dla_psa/205575 Quote
Andzike Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='mamanabank']Łał! Gdzie się taką sofę kupuje? Ja też taką chcę! Zajefajna, nie? :D :D :D Nie mogę się na Sareńkę napatrzeć na tej sofie ;) EDIT: właśnie sobie oglądam sofy dla psów - niektóre są naprawdę wyjechane ;) Te mi się podobaja ;) Ile możliwości kolorystycznych ! :) Myślałam, że są droższe... http://allegro.pl/legowisko-kanapa-dla-psa-115-x-85-rozbieralne-i1608376866.html Ale jak wstawię taką sofę, to będę musiała zlikwidować narożnik, bo się nie zmieści ;) Quote
mamanabank Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Kiedyś taką kupię, nie wytrzymam, widziałaś opis? Quote
Andzike Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 mamanabank napisał(a):Kiedyś taką kupię, nie wytrzymam, widziałaś opis? Tej co ma Sara, którą wkleiłaś? widziałam, aż chce się na niej położyć... Jak nic muszę się do Sary przejechać ... ;) Quote
Andzike Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Ja chcę taką sofę! Dla siebie! Poważnie rozważam pozbycie się narożnika i nabycie takiej sofy. Albo dwóch. Toż to samo zdrowie! Quote
Dzika_Figa Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='Andzike']Poważnie rozważam pozbycie się narożnika i nabycie takiej sofy. Albo dwóch. Toż to samo zdrowie! Ani się waż! Nie wolno Ci! Quote
Juldan Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Ta piękna sofa, na której leży przecudowna :loveu:Sarenia:loveu: jest dla niej samej stanowczo za duża!!! A może by namówić p.Martę na adoptowanie drugiej mordy, coby się miejsce nie marnowało:evil_lol: Quote
Akrum Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 cudowna ta sofa i jeszcze jakie zdrowotne działanie ma :) superaśny domek się Sareńce trafił :) Quote
obraczus87 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Sofa zostala zakupiona wlasnie z mysla o stawach Sarenki oraz o Jej wygodzie :) jak Franek podrośnie będzie pewnie leżakował z Sarenka na sofie :) Nie powiem, sofa robi wrazenie, ale najwieksze wrazenie robi szczęśliwa Sarenka na sofie :) A TY Andzike masz ZAKAZ pozbywania sie narożnika :) Quote
cavani Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 O matko! Jakie wypasione posłanko :crazyeye: Sarenka ma bardziej ekskluzywny mebel do polegiwania niż większość ludzi :lol: I bardzo dobrze - zasłużyła sobie za te lata poniewierki i cierpienia! Nie mogłam się powstrzymać i wysłałam to zdjęcie Jostel5, która jest teraz na wycieczce, ale okazało się, że już wczoraj dostała od Andzike ;) Quote
Andzike Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 cavani napisał(a): Nie mogłam się powstrzymać i wysłałam to zdjęcie Jostel5, która jest teraz na wycieczce, ale okazało się, że już wczoraj dostała od Andzike ;) Wysłałam od razu jak je dostałam - wiadomo było, że Jostel się bardzo ucieszy jak zobaczy swoją ulubienicę na takim wypasionym łóżeczku ;) Quote
cavani Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Pomyślałam o tym samym, że się bardzo ucieszy. Andzike, podoba mi się Twój podpis o "psim" numerze telefonu. Ja mam "psiego" maila :lol: Quote
Andzike Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 cavani napisał(a): Andzike, podoba mi się Twój podpis o "psim" numerze telefonu. Ja mam "psiego" maila :lol: Ponieważ szukająć Nesce domu odbieram wszystkie telefony, ostatnio za dużo czasu spędzam na dyskutowaniu z panami i paniami z firm ubezpieczeniowych, banków itp. Teraz przynajmniej będę wiedziala, że jeśli ktoś dzwoni to na pewno w sprawie psa, a nie z jakąś pierdoła ;) Quote
jostel5 Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Posłanko Sarenki jest naprawdę WYPASIONE!:) Ale w końcu Niunia zasługuje na to,co najlepsze! I dobrze,że je ma...:) Obraczus,czy domek Sareni mógłby czasem wejść na DGM...? Wiesz,nie ma to jak wiadomości z pierwszej ręki...!:) Quote
obraczus87 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Domek Sareni niestety przy dwójce małych dzieci nie ma czasu dla siebie :) do internetu praktycznie w ogóle nie wchodzą. Natomiast u Sareni wszystko w porządku. ODpoczywa sobie często na swojej sofie :) gdy ktoś wchodzi do domu to ostrzegawczo poszczekuje :) PAni Marta non-stop powtarza, że Sara jest najlepszym psem na świecie i nie wyobraża sobie tego, że kiedyś mogli JEj nie mieć u siebie :) Quote
kinga_kinga7 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 sofa Sary rzeczywiście wypasiona!!!! Cudnie na niej wygląda,poszczęściło się psinie:loveu::loveu::loveu: Quote
jostel5 Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 obraczus87 napisał(a):Domek Sareni niestety przy dwójce małych dzieci nie ma czasu dla siebie :) do internetu praktycznie w ogóle nie wchodzą. Szkooooooda!Ważne jednak jest to,że Sarenia jest w swoim domku zaopiekowana oraz kochana!A gdybyś miała jakieś fotki,to na pewno je wstawisz...?;) Quote
Recommended Posts