Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wow, psia sofa - toż to prawdziwy rarytas :)

ciekawe, czy taka

czy może bardziej jeszcze wypasiona??
mięciutka, z poduszeczkami i innymi wygodami??

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='obraczus87']AKRUM cos w tym stylu. Mama mi opowiadala ze ma wlasnie takie oparcie i w ogole :) czekam na fotę :D[/QUOTE]

Wow ;) Psia sofa zdecydowanie bardziej wypasiona niz mój narożnik ;)

Posted

[quote name='mamanabank']Łał! Gdzie się taką sofę kupuje? Ja też taką chcę!

Zajefajna, nie? :D :D :D
Nie mogę się na Sareńkę napatrzeć na tej sofie ;)

EDIT: właśnie sobie oglądam sofy dla psów - niektóre są naprawdę wyjechane ;)

Te mi się podobaja ;)
Ile możliwości kolorystycznych ! :) Myślałam, że są droższe...

http://allegro.pl/legowisko-kanapa-dla-psa-115-x-85-rozbieralne-i1608376866.html

Ale jak wstawię taką sofę, to będę musiała zlikwidować narożnik, bo się nie zmieści ;)

Posted

mamanabank napisał(a):
Kiedyś taką kupię, nie wytrzymam, widziałaś opis?

Tej co ma Sara, którą wkleiłaś? widziałam, aż chce się na niej położyć... Jak nic muszę się do Sary przejechać ... ;)

Posted

Ta piękna sofa, na której leży przecudowna :loveu:Sarenia:loveu: jest dla niej samej stanowczo za duża!!!
A może by namówić p.Martę na adoptowanie drugiej mordy, coby się miejsce nie marnowało:evil_lol:

Posted

Sofa zostala zakupiona wlasnie z mysla o stawach Sarenki oraz o Jej wygodzie :) jak Franek podrośnie będzie pewnie leżakował z Sarenka na sofie :)

Nie powiem, sofa robi wrazenie, ale najwieksze wrazenie robi szczęśliwa Sarenka na sofie :)

A TY Andzike masz ZAKAZ pozbywania sie narożnika :)

Posted

O matko! Jakie wypasione posłanko :crazyeye:
Sarenka ma bardziej ekskluzywny mebel do polegiwania niż większość ludzi :lol: I bardzo dobrze - zasłużyła sobie za te lata poniewierki i cierpienia!

Nie mogłam się powstrzymać i wysłałam to zdjęcie Jostel5, która jest teraz na wycieczce, ale okazało się, że już wczoraj dostała od Andzike ;)

Posted

cavani napisał(a):

Nie mogłam się powstrzymać i wysłałam to zdjęcie Jostel5, która jest teraz na wycieczce, ale okazało się, że już wczoraj dostała od Andzike ;)

Wysłałam od razu jak je dostałam - wiadomo było, że Jostel się bardzo ucieszy jak zobaczy swoją ulubienicę na takim wypasionym łóżeczku ;)

Posted

Pomyślałam o tym samym, że się bardzo ucieszy.

Andzike, podoba mi się Twój podpis o "psim" numerze telefonu. Ja mam "psiego" maila :lol:

Posted

cavani napisał(a):

Andzike, podoba mi się Twój podpis o "psim" numerze telefonu. Ja mam "psiego" maila :lol:

Ponieważ szukająć Nesce domu odbieram wszystkie telefony, ostatnio za dużo czasu spędzam na dyskutowaniu z panami i paniami z firm ubezpieczeniowych, banków itp.
Teraz przynajmniej będę wiedziala, że jeśli ktoś dzwoni to na pewno w sprawie psa, a nie z jakąś pierdoła ;)

Posted

Posłanko Sarenki jest naprawdę WYPASIONE!:)
Ale w końcu Niunia zasługuje na to,co najlepsze! I dobrze,że je ma...:)

Obraczus,czy domek Sareni mógłby czasem wejść na DGM...? Wiesz,nie ma to jak wiadomości z pierwszej ręki...!:)

Posted

Domek Sareni niestety przy dwójce małych dzieci nie ma czasu dla siebie :) do internetu praktycznie w ogóle nie wchodzą.

Natomiast u Sareni wszystko w porządku. ODpoczywa sobie często na swojej sofie :) gdy ktoś wchodzi do domu to ostrzegawczo poszczekuje :)
PAni Marta non-stop powtarza, że Sara jest najlepszym psem na świecie i nie wyobraża sobie tego, że kiedyś mogli JEj nie mieć u siebie :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Domek Sareni niestety przy dwójce małych dzieci nie ma czasu dla siebie :) do internetu praktycznie w ogóle nie wchodzą.

Szkooooooda!Ważne jednak jest to,że Sarenia jest w swoim domku zaopiekowana oraz kochana!A gdybyś miała jakieś fotki,to na pewno je wstawisz...?;)