Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sara w czasie świąt wypoczęła, zaprzyjaźniła się psem mamy Marty i psem siostry jej meża, ale koty goni... ;)

Byli z nią u weterynarza - wet. stwierdził, że ta przepuklina nie wymaga operacji, guzek, który miała na sutku się całkiem wchłonął:multi: więc Sareńka nie musi iść pod nóż:multi::multi::multi:
Zalecił też miękka karmę - ze względu na zęby lepiej, że Sara jadła miękkie.
Przejdzie też kurację kąpielowo-witaminową - po wielu latach zaniedbań, skora Sary wymaga porządnego SPA ;)
Sara czuje się już członkiem rodziny - uwielbia wyjadać dzieciom jedzenie z rączek:evil_lol:

Cudna mordka :)

Posted

Ufff...!:) Jestem w tej chwili absolutnie szczęśliwa!!!:)

Andzike,wylałaś swoim postem pięć litrów miodu na moje skołatane niepokojem o Sarę serce...Patrzę na fotkę i widzę,że Niunia naprawdę jest w domku z naszych marzeń.:)

A z tymi kotami-dziwne....Zbeszczelniała panienka lub też jest ich zwyczajnie ciekawa..;)

Mokra karma "na ząbki",SPA "na zdrową skórę i futerko"? Arystokrataka,psia (tfu!) mać...!:evil_lol:

Posted

[quote name='luka1']jostel5, jak się czyta takie wątki to się ma pewność że nie wolno rezygnować - prawda?[/QUOTE]

Masz rację...:) Historia Sary daje nadzieję,że to co robimy ma sens...:)

Strasznie mi się za nią tęskni...Czy ktoś wie,co słychać u Sareni...?

Posted

Jutro zadzwonie do Marty i dowiem się co u naszej księżniczki, bo tęskno mi też bardzo... :( No chyba, że obraczuś coś wie? :)

Nie mogę się oprzeć, ale cały czas porównuję Neskę do Sary - niestety porównanie wypada na niekorzyść Neski ;) Tak naprawdę w tej konkurencji to tylko Nelka by mogła pokonać Sarę. Łapiemy się z TZem na tym, że mówimy: "A Sara to to...", "A pamiętasz jak Sara...?" ;)
Tak to jest jak jakiś pies tak mocno odciśnie łapkę na sercu jak Sarenia...

Posted

U Sarenki wszystko w porządku :)

Dziewczyna zaklimatyzowała sie juz na dobre. Gdy ktos wchodzi do domu - informuje szczekaniem, że Ona tutaj jest i żeby ten ktoś uważał :)
Sarenka coraz bardziej przywiązuje sie do p.Marty i pozostałych członków rodziny.

Jednym słowem - nie mogła trafić lepiej :)

Posted

Też się cieszę,że wszystko dobrze się układa,a Sarenia "poczuła się u siebie",ale....bardzo prosimy o foteczki...!:)

Ciekawe,czy Niuni sirściucha odrosła ? Pańciostwo będą ją strzygli "na sznaucerka"?

Posted

Zatem ,skoro na razie nie ma jeszcze aktualnych zdjęć Niuni, wstawiam fotkę hmmmmm......historyczną.;)
Nie pamiętam,czy już wcześniej gdzieś ją na wątku wstawiałam,ale...tak wyglądała Sarenia przed rokiem....
Tu: bardzo nieufnie mi się przygląda,boi się dotyku ręki,zresztą-wszystkiego się wtedy bała...

W życiu Gucia nie myślałam wtedy,że jej los tak się odmieni....!:)

Posted

Jostel, mało na zawał nie zeszłam... już myślałam, że mi jakieś nowe nelko-saro podobne wkleiłaś i że mi serce pęknie...

Dla porównania - świeżutka fotka z DS - ku pokrzepieniu serc:loveu:

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Nie poznałam Sarenki na tym zdjęciu!
Pomyślałam "o nie, jostel wkleja kolejną bidę!"[/QUOTE]

Noooo...mnie też osłabiło:shake:
Dzięki Andzike, za to pokrzepienie serca:cool1:

Posted

Śliczności najśliczniejsze!:)

Kocha i jest kochana? Spisuje się ,jak należy....? Napiszcie coś,jeśli wiecie...(to do Obraczus i Andzike):)

Posted

[quote name='jostel5']Kocha i jest kochana? Spisuje się ,jak należy....? Napiszcie coś,jeśli wiecie...(to do Obraczus i Andzike):)[/QUOTE]

A jak się może nie spisywać? Przecież to pies idealny!!!! :)
Kocha i jest kochana - nie mogłoby być inaczej.
Jeszcze jest za wcześnie, ale wybiorę się do prześlicznej osobiście - mam nadzieję, że nie pozna mnie tak jak Szoko, Nesia i Biszkopt ;)

Posted

WIEŚCI ! ! !

U Niuni wszystko w porządku ! :loveu:
Ostatnio jeździła pupcią po dywanie, więc p.Marta poszła z Nią do weta (odrobaczana była dlatego p.Marta ciut zaniepokoiła się).

Okazało sie, że w jej ciele zalega qoopa - miała bardzooo zapchane zatoki okołoodbytowe, stąd "jeżdzenie" pod dywanie. Zostały oczyszczone a Sarence humor sie od razu poprawił. Zaczęła brykać i robić bardzooo normalne qoopy :)

Moge na razie tylko napisac, że Sarenka ma swój własny osobisty mebel :cool3: PSIĄ SOFĘ !
Jak będę mieć fotę to wkleję ! :loveu:

Posted

Psią sofę??? Bardzo jestem ciekawa jak wygląda :D

Takie domki powinny być klonowane, niesamowicie się cieszę, że moja pieszczoszka ma takie cudowne życie :D

Posted

[quote name='Andzike']Psią sofę??? Bardzo jestem ciekawa jak wygląda :D

Takie domki powinny być klonowane, niesamowicie się cieszę, że moja pieszczoszka ma takie cudowne życie :D[/QUOTE]

Ja też :lol: nigdy czegoś takiego nie widziałam :)
No jak widać, Państwo Sary oszaleli na Jej punkcie :)