obraczus87 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 aaaa wiem ;) Sarenka wyjechala w czwartek i wraca z tego co wiem - albo jutro, albo pojutrze :) tak wiec Sara sie urlopuje :) Quote
Andzike Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Sara w czasie świąt wypoczęła, zaprzyjaźniła się psem mamy Marty i psem siostry jej meża, ale koty goni... ;) Byli z nią u weterynarza - wet. stwierdził, że ta przepuklina nie wymaga operacji, guzek, który miała na sutku się całkiem wchłonął:multi: więc Sareńka nie musi iść pod nóż:multi::multi::multi: Zalecił też miękka karmę - ze względu na zęby lepiej, że Sara jadła miękkie. Przejdzie też kurację kąpielowo-witaminową - po wielu latach zaniedbań, skora Sary wymaga porządnego SPA ;) Sara czuje się już członkiem rodziny - uwielbia wyjadać dzieciom jedzenie z rączek:evil_lol: Cudna mordka :) Quote
Akrum Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Prześliczna :) Trafiła do najlepszego domku o jakim mogłaby marzyć :) Quote
jostel5 Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Ufff...!:) Jestem w tej chwili absolutnie szczęśliwa!!!:) Andzike,wylałaś swoim postem pięć litrów miodu na moje skołatane niepokojem o Sarę serce...Patrzę na fotkę i widzę,że Niunia naprawdę jest w domku z naszych marzeń.:) A z tymi kotami-dziwne....Zbeszczelniała panienka lub też jest ich zwyczajnie ciekawa..;) Mokra karma "na ząbki",SPA "na zdrową skórę i futerko"? Arystokrataka,psia (tfu!) mać...!:evil_lol: Quote
luka1 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 jostel5, jak się czyta takie wątki to się ma pewność że nie wolno rezygnować - prawda? Quote
jostel5 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='luka1']jostel5, jak się czyta takie wątki to się ma pewność że nie wolno rezygnować - prawda?[/QUOTE] Masz rację...:) Historia Sary daje nadzieję,że to co robimy ma sens...:) Strasznie mi się za nią tęskni...Czy ktoś wie,co słychać u Sareni...? Quote
Andzike Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Jutro zadzwonie do Marty i dowiem się co u naszej księżniczki, bo tęskno mi też bardzo... :( No chyba, że obraczuś coś wie? :) Nie mogę się oprzeć, ale cały czas porównuję Neskę do Sary - niestety porównanie wypada na niekorzyść Neski ;) Tak naprawdę w tej konkurencji to tylko Nelka by mogła pokonać Sarę. Łapiemy się z TZem na tym, że mówimy: "A Sara to to...", "A pamiętasz jak Sara...?" ;) Tak to jest jak jakiś pies tak mocno odciśnie łapkę na sercu jak Sarenia... Quote
obraczus87 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 U Sarenki wszystko w porządku :) Dziewczyna zaklimatyzowała sie juz na dobre. Gdy ktos wchodzi do domu - informuje szczekaniem, że Ona tutaj jest i żeby ten ktoś uważał :) Sarenka coraz bardziej przywiązuje sie do p.Marty i pozostałych członków rodziny. Jednym słowem - nie mogła trafić lepiej :) Quote
Andzike Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Super wieści :D :D :D A jeszcze jakby jakieś zdjęcie dało radę wyciągnąć to już byłaby pełnia szczęścia... ;) Kochana suczyna! Quote
Akrum Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 bardzo się cieszę, że Sareńka mieszka sobie w taki superaśnym domku :) Quote
jostel5 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Też się cieszę,że wszystko dobrze się układa,a Sarenia "poczuła się u siebie",ale....bardzo prosimy o foteczki...!:) Ciekawe,czy Niuni sirściucha odrosła ? Pańciostwo będą ją strzygli "na sznaucerka"? Quote
obraczus87 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Zdjecia moze beda telefonem. Bo nie mam jak podrzucic aparatu. Quote
jostel5 Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Zatem ,skoro na razie nie ma jeszcze aktualnych zdjęć Niuni, wstawiam fotkę hmmmmm......historyczną.;) Nie pamiętam,czy już wcześniej gdzieś ją na wątku wstawiałam,ale...tak wyglądała Sarenia przed rokiem.... Tu: bardzo nieufnie mi się przygląda,boi się dotyku ręki,zresztą-wszystkiego się wtedy bała... W życiu Gucia nie myślałam wtedy,że jej los tak się odmieni....!:) Quote
Dzika_Figa Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Nie poznałam Sarenki na tym zdjęciu! Pomyślałam "o nie, jostel wkleja kolejną bidę!" Quote
Andzike Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Jostel, mało na zawał nie zeszłam... już myślałam, że mi jakieś nowe nelko-saro podobne wkleiłaś i że mi serce pęknie... Dla porównania - świeżutka fotka z DS - ku pokrzepieniu serc:loveu: Quote
Dzika_Figa Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Hihi, jaka poskładana, wygląda jakby jej było niewygodnie. I jeszcze łopatka ją gniecie w plecy! Quote
majuska Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Dzika_Figa']Nie poznałam Sarenki na tym zdjęciu! Pomyślałam "o nie, jostel wkleja kolejną bidę!"[/QUOTE] Noooo...mnie też osłabiło:shake: Dzięki Andzike, za to pokrzepienie serca:cool1: Quote
jostel5 Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Śliczności najśliczniejsze!:) Kocha i jest kochana? Spisuje się ,jak należy....? Napiszcie coś,jeśli wiecie...(to do Obraczus i Andzike):) Quote
Andzike Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='jostel5']Kocha i jest kochana? Spisuje się ,jak należy....? Napiszcie coś,jeśli wiecie...(to do Obraczus i Andzike):)[/QUOTE] A jak się może nie spisywać? Przecież to pies idealny!!!! :) Kocha i jest kochana - nie mogłoby być inaczej. Jeszcze jest za wcześnie, ale wybiorę się do prześlicznej osobiście - mam nadzieję, że nie pozna mnie tak jak Szoko, Nesia i Biszkopt ;) Quote
obraczus87 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 WIEŚCI ! ! ! U Niuni wszystko w porządku ! :loveu: Ostatnio jeździła pupcią po dywanie, więc p.Marta poszła z Nią do weta (odrobaczana była dlatego p.Marta ciut zaniepokoiła się). Okazało sie, że w jej ciele zalega qoopa - miała bardzooo zapchane zatoki okołoodbytowe, stąd "jeżdzenie" pod dywanie. Zostały oczyszczone a Sarence humor sie od razu poprawił. Zaczęła brykać i robić bardzooo normalne qoopy :) Moge na razie tylko napisac, że Sarenka ma swój własny osobisty mebel :cool3: PSIĄ SOFĘ ! Jak będę mieć fotę to wkleję ! :loveu: Quote
Andzike Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Psią sofę??? Bardzo jestem ciekawa jak wygląda :D Takie domki powinny być klonowane, niesamowicie się cieszę, że moja pieszczoszka ma takie cudowne życie :D Quote
obraczus87 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Andzike']Psią sofę??? Bardzo jestem ciekawa jak wygląda :D Takie domki powinny być klonowane, niesamowicie się cieszę, że moja pieszczoszka ma takie cudowne życie :D[/QUOTE] Ja też :lol: nigdy czegoś takiego nie widziałam :) No jak widać, Państwo Sary oszaleli na Jej punkcie :) Quote
Recommended Posts