jostel5 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Ale co? Dobrze jest??? Mizia się? Aklimatyzuje jakoś? Zwariuję od tego wszystkiego,no...:placz: Quote
obraczus87 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 JOSTEL - no pewnie, że jest dobrze a nawet świetnie :) Sara merda ogonem, gdy ktoś kogo zna - wchodzi do mieszkania :) Śpi sobie gdzie chce :) Franek nie może wyjść z podziwu, że coś kudłatego chodzi po mieszkaniu :) Tosia przeszczęśliwa :loveu: A p.Marta rozkochana w Sarze - po uszy :loveu: Quote
Andzike Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Sary nie da się nie kochać. Nie wiem ile jeszcze będę miała tymczasów, ale ona na zawsze będzie zajmować w moim sercu pokaźne miejsce. Quote
jostel5 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 No,dobra...! Zamykam paszczę ,a co za tym idzie- przestaję smęcić i dziamgać!:scared: [SIZE="1"]A przynajmniej się postaram...:evil_lol: Quote
Andzike Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Madallena spotkała dziś Sarę pod sklepem na osiedlu - oczywiście nie samą :) Przesłała mi zdjęcie, ale mam przepełnioną skrzynkę i nie mogę go sobie wysłać na maila :( Kontrola dogomaniacka działa pełną parą ;) Quote
jostel5 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 A tej skrzynki ZA NIC nie da się trochę przetrzebić??? Quote
Andzike Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 jostel5 napisał(a):A tej skrzynki ZA NIC nie da się trochę przetrzebić??? Nie bo to skrzynka firmowa w telefonie - muszę oczyścić kompa w pracy i dopiero wtedy będę mogła wysyłać z telefonu ;) Zresztą nieważne - wysłałam Ci mmsa :) Wiadomość z przed pięciu minut - Sara znów została spotkana przez Madallenę ;) Ta to ma farta... :D Quote
jostel5 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Na wieczornym spacerku? Uśmiecha się Sarenia trochę? Bo na fotce (dziękuję raz jeszcze!:)) ogonek ma taki jakiś niepewny... Quote
Dzika_Figa Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 jostel5 napisał(a):Na wieczornym spacerku? Uśmiecha się Sarenia trochę? Bo na fotce (dziękuję raz jeszcze!:)) ogonek ma taki jakiś niepewny... Ale Ty się trzęsiesz nad tą Sarenką! Troszkę Ci się nie dziwię, bo sama mam ochotę, ale wychodzę z założenia, że jeśli Andzike ją tym strasznym ludziom oddała, to chyba jednak aż tak straszni nie są :diabloti: Quote
jostel5 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Andzike jest mądra i wie ,co robi ,ale i Andzike się trzęsie...;) Niebawem nam przejdzie...;) Ale jeszcze trochę się potrzęsiemy..;) A "straszni ludzie"- tak obiektywnie- są bardzo psiolubni i Sarna jest w najlepszym z możliwych domku,tylko tak jakoś... rozum to jedno,a cała reszta-drugie...I jeszcze nie chce mi się to zsynchronizować.Ale już niedługo....;) Quote
lunarmermaid Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 A ja nic nie piszę,tylko czytam.Bo co tu można napisać.... Historia jakich mało z super happy endem i tyle. Oby wszystkim psiakom,siedzącym tyle lat w schronach tak się poszczęściło jak Sarze!!! No ale muszą się znaleźć do tego takie dobre dusze jak tu... Quote
malawaszka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 ech ta liczba dni na łańcuchu przerażająca jest :shake: jak dobrze, że to już przeszłość :laola: Quote
haniabor Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='jostel5']A ja bym chciała,żeby to już była na przykład ...sobota!:) I żeby Sarenia była już "po wszystkim" i zaczynała dobrze się czuć w swoim domku...:) Jest sobota:lol:. Sarenka jest w swoim domku:lol:. Jest kochana:lol:. Jostel jest niezsynchronizowana:lol:. Ja też jestem szczęśliwa:multi::loveu:. Quote
sybil Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Dlaczego ma być szczęśliwa dopiero od soboty??? Myślałam, że już jest od środy! A zresztą nieważny dzień tygodnia, byle Słoneczko było szczęśliwe :iloveyou::bigok::calus: Quote
obraczus87 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Niestety tylko jedno ale lepsze to niż nic :) Quote
Andzike Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Aaaaa !!! Cudne :) Widzę, że lekcje barłożenia udzielane przez Nelkę nie poszły na marne :) Miód na serce:loveu: Quote
jostel5 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!::klacz::klacz::klacz::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::ylsuper::ylsuper::ylsuper: Quote
Jasza Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 A ja się powtórzę po raz enty: Jaka ona malutka!! I fakt, faktem - lekcje barłożenia nie poszły w las ;-) Quote
obraczus87 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 U Niuni wszystko w porządku :) w czwartek cała rodzinka wyjeżdża na Święta :) Quote
Andzike Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Czekam dziś na nowe zdjęcia, mam nadzieję, że je dostanę:) Marta pisała wczoraj, że Sara chyba już się do nich przyzwyczaja, chodzą razem na długie spacery, bawi się patykiem, ale boi się trochę piłki. Myślę, że jest dobrze :) Za to dla odmiany Neska na żywo jest większa niż na fotkach...:roll: Ale równie cudna:loveu: Quote
obraczus87 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Przyzwyczaja się bardzo szybko :) Andzike.. zdradź mi sekret tych adopcji :( kurde moj Bakusiek tyle czeka i nic :( Quote
Florentynka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 obraczus87 napisał(a):Przyzwyczaja się bardzo szybko :) Andzike.. zdradź mi sekret tych adopcji :( kurde moj Bakusiek tyle czeka i nic :( Ja Ci mogę powiedzieć, o co tu chodzi. Andzike jest czarownica i ma magiczny narożnik. Jak pies tam posiedzi chwilkę to zaraz ląduje w doskonałym domu. Quote
Andzike Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 obraczus87 napisał(a): Andzike.. zdradź mi sekret tych adopcji :( kurde moj Bakusiek tyle czeka i nic :( Obraczuś, no wez... sekretem adopcji Sary, to akurat jesteś Ty :) Odnośnie Bakusia - nie rozumiem tego... :( Quote
jostel5 Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Mamy po świętach i Ci,co wyjeżdżali,wrócili ...Sarenia-jak sie domyślam-też...:) Obraczus,Andzike,wiecie coś nowego o naszej sznaucereczce? Quote
Recommended Posts