Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JOSTEL - no pewnie, że jest dobrze a nawet świetnie :)

Sara merda ogonem, gdy ktoś kogo zna - wchodzi do mieszkania :)
Śpi sobie gdzie chce :) Franek nie może wyjść z podziwu, że coś kudłatego chodzi po mieszkaniu :) Tosia przeszczęśliwa :loveu:

A p.Marta rozkochana w Sarze - po uszy :loveu:

Posted

Madallena spotkała dziś Sarę pod sklepem na osiedlu - oczywiście nie samą :)
Przesłała mi zdjęcie, ale mam przepełnioną skrzynkę i nie mogę go sobie wysłać na maila :(

Kontrola dogomaniacka działa pełną parą ;)

Posted

jostel5 napisał(a):
A tej skrzynki ZA NIC nie da się trochę przetrzebić???

Nie bo to skrzynka firmowa w telefonie - muszę oczyścić kompa w pracy i dopiero wtedy będę mogła wysyłać z telefonu ;)
Zresztą nieważne - wysłałam Ci mmsa :)

Wiadomość z przed pięciu minut - Sara znów została spotkana przez Madallenę ;) Ta to ma farta... :D

Posted

jostel5 napisał(a):
Na wieczornym spacerku? Uśmiecha się Sarenia trochę? Bo na fotce (dziękuję raz jeszcze!:)) ogonek ma taki jakiś niepewny...

Ale Ty się trzęsiesz nad tą Sarenką!
Troszkę Ci się nie dziwię, bo sama mam ochotę, ale wychodzę z założenia,
że jeśli Andzike ją tym strasznym ludziom oddała, to chyba jednak aż tak straszni nie są :diabloti:

Posted

Andzike jest mądra i wie ,co robi ,ale i Andzike się trzęsie...;)
Niebawem nam przejdzie...;)
Ale jeszcze trochę się potrzęsiemy..;)

A "straszni ludzie"- tak obiektywnie- są bardzo psiolubni i Sarna jest w najlepszym z możliwych domku,tylko tak jakoś... rozum to jedno,a cała reszta-drugie...I jeszcze nie chce mi się to zsynchronizować.Ale już niedługo....;)

Posted

A ja nic nie piszę,tylko czytam.Bo co tu można napisać.... Historia jakich mało z super happy endem i tyle.
Oby wszystkim psiakom,siedzącym tyle lat w schronach tak się poszczęściło jak Sarze!!!

No ale muszą się znaleźć do tego takie dobre dusze jak tu...

Posted

[quote name='jostel5']A ja bym chciała,żeby to już była na przykład ...sobota!:) I żeby Sarenia była już "po wszystkim" i zaczynała dobrze się czuć w swoim domku...:)

Jest sobota:lol:. Sarenka jest w swoim domku:lol:. Jest kochana:lol:. Jostel jest niezsynchronizowana:lol:. Ja też jestem szczęśliwa:multi::loveu:.

Posted

Dlaczego ma być szczęśliwa dopiero od soboty??? Myślałam, że już jest od środy! A zresztą nieważny dzień tygodnia, byle Słoneczko było szczęśliwe :iloveyou::bigok::calus:

Posted

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!::klacz::klacz::klacz::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::ylsuper::ylsuper::ylsuper:

Posted

Czekam dziś na nowe zdjęcia, mam nadzieję, że je dostanę:)
Marta pisała wczoraj, że Sara chyba już się do nich przyzwyczaja, chodzą razem na długie spacery, bawi się patykiem, ale boi się trochę piłki.
Myślę, że jest dobrze :)

Za to dla odmiany Neska na żywo jest większa niż na fotkach...:roll:
Ale równie cudna:loveu:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Przyzwyczaja się bardzo szybko :)

Andzike.. zdradź mi sekret tych adopcji :( kurde moj Bakusiek tyle czeka i nic :(

Ja Ci mogę powiedzieć, o co tu chodzi. Andzike jest czarownica i ma magiczny narożnik. Jak pies tam posiedzi chwilkę to zaraz ląduje w doskonałym domu.

Posted

obraczus87 napisał(a):

Andzike.. zdradź mi sekret tych adopcji :( kurde moj Bakusiek tyle czeka i nic :(

Obraczuś, no wez... sekretem adopcji Sary, to akurat jesteś Ty :)
Odnośnie Bakusia - nie rozumiem tego... :(