Andzike Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Sareńka przespała noc na kanapie ;) Rano wstała w dobrym nastroju, pobawiła się z Martą piłeczkę - teraz pewnie są na spacerze, po odprowadzeniu Tosi do przedszkola :) Mam zdjęcie mmsem - wstawię wieczorem, bo w fabryce nie mogę :( Quote
obraczus87 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Jak dobrze pójdzie to jutro powinnam mieć jakieś zdjęcia panienki :) Quote
Andzike Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 obraczus87 napisał(a):Jak dobrze pójdzie to jutro powinnam mieć jakieś zdjęcia panienki :) Super, bo ja już tesknię... Jeden barłożący się pies w łóżku, to za mało ;) Quote
obraczus87 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Andzike napisał(a):Super, bo ja już tesknię... Jeden barłożący się pies w łóżku, to za mało ;) Zaraz bedziesz miała kolejnego... albo i dwa kolejne ;) Quote
Andzike Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Jasza napisał(a):Dwa? Zorka i... Zaś coś kombinujecie? Zorka i mój banerek ;) Myślałam, ze trochę się zejdzie na ogarnianiu transportu dla Neski, ale dziewczyny prężnie działają ;) Słuchajcie w skarpecie Sary zostało 150zł (100zł jeszcze od marcelkowych jajek i 50zł od jostel). Co ja mam zrobić z tymi pieniędzorami,co? Dorzuciłabym może Nesce trochę do transportu? Quote
obraczus87 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Jasza napisał(a):Dwa? Zorka i... Zaś coś kombinujecie? PAtrz --> banerek Andzike :D Quote
Igam Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Ślicznie Sarunia wygląda na nowym "posłanku" ;) pasuje jej ten kolor :) Andzike :loveu: Quote
Jasza Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 obraczus87 napisał(a):PAtrz --> banerek Andzike :D Jej, ja tam nie zaglądałam, bo myslałam, że o Zorkę chodzi, już lecę! Quote
jostel5 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Andzike napisał(a):Zorka i mój banerek ;) Myślałam, ze trochę się zejdzie na ogarnianiu transportu dla Neski, ale dziewczyny prężnie działają ;) Słuchajcie w skarpecie Sary zostało 150zł (100zł jeszcze od marcelkowych jajek i 50zł od jostel). Co ja mam zrobić z tymi pieniędzorami,co? Dorzuciłabym może Nesce trochę do transportu? Jeśli o mnie chodzi-dorzucaj!:) Niech już ta bida nie siedzi bez sensu za kratami! Quote
obraczus87 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Sarenka po porannym spacerze obskoczyła łóżka, dzięki czemu prześcieradła idą do prania :D Quote
jostel5 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Hmmmmm....Andzike rozpuściła niunię jak dziadowski bicz!:) I BARDZO DOBRZE! ;) Quote
Andzike Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 jostel5 napisał(a):Hmmmmm....Andzike rozpuściła niunię jak dziadowski bicz!:) I BARDZO DOBRZE! ;) Przyznaje się do winy ;) ... ale wcale nie czuję się winna :D jostel5 napisał(a):Jeśli o mnie chodzi-dorzucaj!:) Niech już ta bida nie siedzi bez sensu za kratami! Jostel, to ja mogę te Twoje "przysmaczki" przerzucić na transport dla Neski? :) Quote
obraczus87 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 jostel5 napisał(a):Hmmmmm....Andzike rozpuściła niunię jak dziadowski bicz!:) I BARDZO DOBRZE! ;) Dzisiaj Tośka zapewne wysiedzieć nie może w przedszkolu :) już sobie wyobrażam kto teraz będzie Jej pozować do rysunków :) Quote
jostel5 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Andzike napisał(a): Jostel, to ja mogę te Twoje "przysmaczki" przerzucić na transport dla Neski? :) Jasne! A jak mogłoby być inaczej....?:) Quote
Luzia Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Przepraszam za OFFa ale bardzo podbramkowa sytuacja. Chciała bym zaprosić wszystkich na wątek Miśka. Pilnie szukamy DT, ludzie chcą go powiesić :( Quote
jostel5 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Pół godziny temu miałam telefon od Pani zainteresowanej Sarą....:crazyeye::lol: Bardzo zainteresowanej!:lol: Pani "brzmi" bardzo sensownie ,zatem podesłałam Jej inne psidła. Aha,Pani mieszka w Warszawie,ma sunię-staruszkę z Palucha i chce pomóc też jakiejś innej bidzie...:) Quote
obraczus87 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Czyli jednak zainteresowanie Sara jest :) Quote
jostel5 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 obraczus87 napisał(a):Czyli jednak zainteresowanie Sara jest :) Że tak powiem nieładnie...teraz to jest to już tak zwana musztarda po obiedzie...!;) No,ale może inne psiuki skorzystają...:) Quote
obraczus87 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 jostel5 napisał(a):Że tak powiem nieładnie...teraz to jest to już tak zwana musztarda po obiedzie...!;) No,ale może inne psiuki skorzystają...:) No wiem, wiem ;) ale fajnie by bylo gdyby inne skorzystaly :) Quote
Andzike Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Jostel, jak masz namiary do Pani do podeślij koniecznie do mnie :) Przecież "saropodobna" Neska w drodze :D :D :D A to fotka, którą dostalam rano :) Quote
jostel5 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Piękności najmądrzejsze!:) Na zdjęciu łepetynkę ma Niunia prawie tak dużą jak "reszta psa"....;) Znam to spojrzenie,oj znam....Układ uszek-też! Obraczuś,dzisiaj też prześcieradła do wymiany??????? Quote
Jasza Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Uszy jak rogaliki, a spojrzenie..ech... No i ogonek rozmazany, to chyba kręcił młynki akurat ;-) Quote
obraczus87 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Dzisiaj już rano nie było takiego błotka koło domu :) Sara upodobała sobie kanapę w salonie :) Quote
Recommended Posts