Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Andzike, Sareniu za Was:happy1::happy1::happy1::cool2::ylsuper::kciuki::kciuki::kciuki: Trzymajcie się, Kochane i nie płaczcie bardzo przy rozstaniu (bo ja już beczę:-()

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam sms-a od Andzike.Sara już u siebie-dała się przekupić....parówką!;) W domku wszyscy i wszystko już na nią czekało.

Niedługo Andzike sama zda obszerniejszą relację.

Posted

jostel5 napisał(a):
Dostałam sms-a od Andzike.Sara już u siebie-dała się przekupić....parówką!;) W domku wszyscy i wszystko już na nią czekało.

Niedługo Andzike sama zda obszerniejszą relację.

Niech zdjęcia powiedzą same za siebie... ;)

Na Sarę czekała piękna nowa obroża z adresówką :)

I miseczka z karmą :)

Czekały też na nią oczywiście Marta i Tosia i ręce do głaskania :)

Po prostu - czekal na nią jej własny dom...

Tak się dumnie prezentuje sznaucer w nowym domu :)

Posted

Mhm...ja myślałam, że to tył i przód jednego psa, ale nijak nie mogłam się dopatrzeć, gdzie się lustro zaczyna na tym zdjęciu. Podoba mi się ten mebel - Sarna będzie się na nim mogła wylegiwać? Bo jak tak, to ja poproszę o foty na meblu ;).

Posted

Jaka pięknaaaaaaaaaaaaaaaaa!:)

Aż trudno mi uwierzyć,że to-to jeszcze niedawno nosiło obrożę z grubym łańcuchem,a teraz:domek,kochający ludzie,śliczna obróżka (różowa!!!) z serduszkiem ,własne miseczki i posłanko ,a nie słoma w dziurawej budzie...:):( :)

Bądź najszczęśliwsza ,moja śliczna,delikatna,wrażliwa suczynko!

Zmieniam tytuł wątku ....:)

Aniu,poproś Sarenkową Rodzinkę ,by tu do nas zaglądała...:)

Posted

Ufff bardzo się cieszę żę Sarenka juz w swoim DS :loveu:

A to zdjecie na ktorym Tosia się uśmiecha - mwói samo za siebie jak dziewczynka się cieszy :)

Wiem, że p.Marta ma mało czasu (dwójka małych dzieci, praca i nauka do egzaminu)- dlatego też obiecuję wstawiać nowe zdjęcia :)

PS. Moja mama, która poznała Sarę powiedziała, że jest piękna... i dużo mniejsza niż na zdjęciach :cool1::loveu::cool3:

Posted

Florentynka napisał(a):
Podoba mi się ten mebel - Sarna będzie się na nim mogła wylegiwać? Bo jak tak, to ja poproszę o foty na meblu ;).

Hmmm... jeśli chodzi o wylegiwanie się (stopień najniższy od barłożenia) Sareńka ma już swój mebel :)

Posted

Też miałam problem z rozszyfrowaniem zdjęcia, ale w końcu, nie znalazłwszy lustra, uznałam, że ten zadek to Nelkowy ;)
Bardzo się cieszę, że Sarenka trafiła do takiego fajnego domu. Widać, że była wyczekiwana, że jest tam chciana, kochana i potrzebna.
A to przecież najwazniejsze, nie?

Posted

jostel5 napisał(a):
No i dlaczego ja,durna,beczę....? :shake::oops:Jestem przecież tak bardzo teraz szczęśliwa...:loveu:

Nie wiem, ale ja mam to samo:razz::lol::placz::roll::shake:

Po naszym wyjściu Sara przez chwilę nas szukała, po czym władowała się koło Marty na kanapę. Wędzone świńskie ucho też nieco ukoiło jej ból rozstania :cool3::cool3:
A to przekupna suczyna, no :evil_lol:

Bardzo się cieszę, że trafiła do takiego super domu - bardzo,bardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc!!! :) *

*Specjalnie dla fanki wylewnych podziękowań na dogo;)

Posted

obraczus87 napisał(a):

Achhh dla takich chwil warto żyć!

Obraczus- siorbię nosem i wycieram obficie cieknące ślozy,ale przez ściśnięte gardło mówię :"No! :)WARTO!" :)

Andzike,sama sobie to dedykujesz...?;) [SIZE="1"]*Specjalnie dla fanki wylewnych podziękowań na dogo;)

Czy komu...?:evil_lol:

Posted

jostel5 napisał(a):
Andzike,sama sobie to dedykujesz...?;) *Specjalnie dla fanki wylewnych podziękowań na dogo;)
Czy komu...?:evil_lol:

Hehe ;)
Komuś, kto czujnie śledzi wszystkie moje wątki (ale się na nich nie udziela) i dzięki komu jestem BDT :D
Dziękuję Ci M.!!!:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

No i stało się - Sarenka w swoim własnym domku :multi:
To zestawienie zdjęć sznaucera na pięknej kanapie i biednego rozczochrańca na grubym łańcuchu jest porażające - też mi łezka popłynęła. Tylko że to już nie jest ten sam pies - i niech tak zostanie.
Bądź bardzo szczęśliwa Sarenko, bo zasłużyłaś sobie na to.

Andzike, mam cichą nadzieję, że jeszcze kiedyś odmienisz los jakiemuś innemu nelkopodobnemu cudeńku z Białej Podlaskiej :oops:

Posted

Kawał dobrej roboty!!!
Andzike i zrewztą wszystkie ciotki które tworzyły ten łańcuszek pomocy dla Saruni - buziaki dla Was!!!!

Ta kolorowa sofka - późne rokoko też mi wpadła w oko ;)

Saruniu bądź szczęśliwa!!!

Posted

Jaka wspaniała wiadomość :lol:. Bardzo się cieszę, że Sarunia ma własny domek :lol:.
Niemożliwe stało się rzeczywistością.
Sunia z łańcucha powędrowała na kanapy.

Posted

Florentynka napisał(a):
Mhm...ja myślałam, że to tył i przód jednego psa, ale nijak nie mogłam się dopatrzeć, gdzie się lustro zaczyna na tym zdjęciu. Podoba mi się ten mebel - Sarna będzie się na nim mogła wylegiwać? Bo jak tak, to ja poproszę o foty na meblu ;).

Hihihihi...to samo chciałam napisać...i o lustrze i o mebelku.. ;-)

A tak w ogóle to...ech, Sarenko - wszystkiego dobrego i najlepszego w tym Twoim swoim, własnym DOMU!.
Duuużo miłości!