Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
Uprzejmie donoszę :cool3: iż smycze, obróżka, adresówka, miseczki oraz karma - zakupione :) :loveu:

Wszyscy z niecierpliwością czekaja na środę :loveu:

Poza mną ;) Mnie tam się nie śpieszy do środy... wcale, a wcale ... :cool3:

A tak serio, to cały czas Sareńce powtarzam, ze już niedługo pójdzie do swojego kochającego domku. Wiecie jak ona ufnie patrzy? :(

Tylko pewność, że będzie tam przeszczęśliwa ułatwia mi jej oddanie :) Każdy pies zasługuje na taki dom, ale Sara w szczególności !!!:loveu:

Posted

oh jakie fajne wieści tu są :)
kilka dni człowiek opuści dogo i proszę, ile zmian ale za to jakich fajnych :)

bardzo się cieszę, że Sara do nowego domku pójdzie :)
Andzike, Ty to masz na prawdę ręke do tymczasowiczów :)
Przewijają się przez Twój dom z prędkością wiatru.
A u mnie tymczasowicz zawsze siedzi długo... nie licząc tych, co się w międzyczasie przewijają dodatkowo, nadplanowo...

Posted

obraczus87 napisał(a):
Miałam na myśli wszystkich z przyszłego DS :D

Wiem i bardzo się cieszę, że tak się nie mogą doczekać Sareńki:loveu::loveu::loveu:
Obraczuś, jeszcze raz dziękuję :)

Posted

A ja bym chciała,żeby to już była na przykład ...sobota!:) I żeby Sarenia była już "po wszystkim" i zaczynała dobrze się czuć w swoim domku...:)

Andzike,Ty ją zawieziesz czy Pańciostwo przyjadą po swoją suczynkę?

Posted

jostel5 napisał(a):
A ja bym chciała,żeby to już była na przykład ...sobota!:) I żeby Sarenia była już "po wszystkim" i zaczynała dobrze się czuć w swoim domku...:)

Andzike,Ty ją zawieziesz czy Pańciostwo przyjadą po swoją suczynkę?

Ja też już bym chciała, ale póki co cieszę się, że mamy wtorek i suczyna leży do mnie przytulona ;)

Zawiozę ją i zostawię ... I od razu pójdę do Madalleny na kieliszek mocnej herbatki ...:roll:

Posted

Andzike - polecam się ;)

Dzisiaj miałam ogromną przyjemnośc poznac Sarę :loveu: na zdjęciach wygląda na dużo większą niż w rzeczywistości :)

Jest piękna i taka kochana :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

obraczus87 napisał(a):

Dzisiaj miałam ogromną przyjemnośc poznac Sarę :loveu: na zdjęciach wygląda na dużo większą niż w rzeczywistości :)

Jest piękna i taka kochana :loveu::loveu::loveu::loveu:

Prawda? Cieszę się,że i Ty to potwierdzasz...:loveu:

Nie wiem dlaczego tak się dzieje,ale obiektyw dodał suni jakoś dużo kilogramów i centymetrów!
Najbardziej jest do siebie podobna na zdjęciach z nowego,właściwie jej pierwszego,stałego domku! Pierwszego-bo przecież ona nigdy wcześniej domu nie miała,od szczeniora była w schronie.

A w domku prezentuje sie PIĘKNIE!:) Jakby od zawsze był jej!:)

Posted

Andzike napisał(a):
Wszyscy, którzy widzieli Sarę na żywo mówią, że jest maleńka w porównaniu ze zdjęciami ;)

Obraczuś, dzieki za karmę - księżniczki zaaprobowały :D

Cieszę się :)

Posted

:multi:Andzike jakie super wieści:multi:
nie wiem, które lepsze- czy fakt, że Sara ma kochającą rodzinę, czy to że kolejną psina zostanie przez Ciebie Mała-Wielka Kobieto uratowana:)
Lecę przyczaić się u Zorki:lol:

Posted

I to od samiusieńkiego ranka! Czekamy na relację z wielkiego wydarzenia w życiu Sary.
Andzike, bądź dzielna kochana, bo pewnie niejedna łza popłynie podczas rozstania (no ja przynajmniej za każdym razem płaczę).

Posted

A ja siedzę cicho i tylko czekam...Wiem,że będzie dobrze,ale stresik trochę mnie jednak zżera...;)

Andzike-jesteś jedną z nacudowniejszych osób,jakie miałam przyjemność poznać w całym swoim długim życiu...!:loveu: