Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Andzike napisał(a):
Eee, tam sama to nawet ogloszeń nie potrafię zrobić, zawsze żebrzę.
A w przypadku Sary, to podziękowania za znalezienie potencjalnego (wciąż:evil_lol:) super domu należą się obraczuś :loveu:

Wstyd sie przyznac, ale zawsze podglądam jaki to nowy tymczasik sie u Ciebie wczasuje... a mama mówiła tyle razy, że nie wolno ani podsluchiwac, ani podgladac :nono::oops:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jostel5 napisał(a):
Obraczuś,ja też dziękuję!:loveu:

Wśród wielu targajacych mną emocji-zapomniałam zrobić to wcześniej,przepraszam...:oops:

Po pierwsze: to decyzji jeszcze nie ma. Więc nie za bardzo rozumiem za co macie mi dziekowac. ;)

Po drugie: przynajmniej częśc osób na tym portalu jest po to, aby pomagac. staram sie jak moge, aby do niej nalezec. Wychodzi czasami jak wychodzi.. ale ;)

Posted

Klamka zapadla - decyzja podjęta...

Sara w środę przeprowadza się do swojego nowego domu :loveu::multi::loveu::multi::loveu:

Rodzina niesamowita - ciepła, wrażliwa, rozumiejąca, chętnie sama dałabym się im adoptować;) Sara z początku odrobinę speszona zainteresowaniem tylu osób, z czasem poczuła się pewniej. Wracając ze spaceru, szła prowadzona przez Tosię, jakieś 50m. przed nami i nawet się nie odwróciła, że sprawdzić czy idę za nią ;)
Mały Franek zrobił OGROMNE oczy jak zobaczył takiego cudnego pieska, a Sara obwąchała go przyjaźnie, bez problemów dawała się głaskać, a chwilowy wybuch płaczu przyjęła zupełnie na miękko ;)
Jak już pisalam, Sara będzie mieszkać na osiedlu banitki Madalleny, z którą nawet dziś spotkałyśmy się na spacerze i która namówiła Martę, żeby pojawiała się na ich codziennych wieczornych spacerach "Psów spod Kopca" - grupie psów z tego osiedla, które codziennie ok.20 spotykają się na łace na wspólny spacer - my z Nelką też tam czasem bywamy ;) (za jakiś czas na pewno będziemy bywać częściej ...)

Aha - wszystkie psy, które byly w rodzinie są z gatunku barłożących się :loveu::loveu::loveu:
No i tyle...
Idę nacieszyć się zamszowym pieskiem ...

Wpatrzony w Sarę Franek ;)

Uploaded with ImageShack.us

Sara z Martą :)

Sara wpatrzona w Martę ;)

Posted

Rety! Toż ona wygląda, jakby tam od zawsze mieszkała, tak pasuje do tego wnętrza :-)
Rewelacja! Przyznam się, że nie spodziewałam się tym razem tak szybkiej i wspaniałej adopcji (zwłaszcza, gdy spojrzy się na pierwsze foty). Cud, prawdziwy cud, który dodaje skrzydeł. Jestem zachwycona :-)

Posted

Florentynka napisał(a):
Czy Ty czarownica jesteś, czy co? Tymczasy u Ciebie rozchodzą się jak ciepłe bułeczki, nawet jeśli uporczywie ich nie ogłaszasz; fajni ludzie pchają się drzwiami i oknami po psy - no powiedz, jak Ty to robisz!?

Nie czarownica tylko czarodziejka - proszę nie mylić tak ważnych pojęć :diabloti:
Jak wszystkim bajkolubnym wiadomo, czarownice to te złe - zjadają dzieci i są wredne dla wszystkich stworzeń.
Czarodziejki pomagają wszystkim bezinteresownie i cieszą się z czynionego dobra.

Czy jeszcze ktoś ma wątpliwości, że Andzike należy do tej drugiej kategorii?

Andzike - Czarodziejko, bardzo się cieszę, że Sarenka trafi do tak cudnego domku! No i ta codzienna kontrola dogomaniacka nie jest bez znaczenia - wielkie ukłony Obraczuś ;)

Posted

:loveu: Przeczytałam sobie dzisiaj jeszcze raz cały "pamiętnik" Sary i jestem strasznie wzruszona i szczęśliwa,że Niunia odnalazła wreszcie swój dom,a dom odnalazł Sarenię.:loveu:

Przy okazji,dzięki Sarze ,poznałam tu tyle wspaniałych "cioteczek",którym bardzo dziękuję za dobre słowa,trzymanie kciuków,ogłoszenia-bez Was nie zdarzyłby się taki cud!:loveu:

Tobie, Andzike,dziękuję najbardziej :loveu: za Twoja wielką wrażliwość i za to,że okazałaś takie serducho suczynce,bo gdyby nie Ty...:shake:

Na narożniku było Sarze bardzo wygodnie,ale pora już zwolnić to miejsce dla innej bidy,kiedy własny ,kochający domek czeka...:)

W środę zmienie tytuł wątku!:loveu:

Posted

Ha, specjalnie nie odnawiałam Sarenkowego allegro!
Andzike, gratuluję jedynej słusznej (acz trudnej) decyzji!
Bardzo się cieszę, widać, że to dobry dom i że będzie tam szczęśliwa.
No i cóż, czekam na zaproszenie na wątek kolejnego tymczasa!
Sarenko, powodzenia!

Posted

Cieszę się, że domek spełnił oczekiwania Andzike :loveu::loveu::loveu:

Cóż mogę napisac.... Sarna będzie miała wspaniały dom i wspaniałych opiekunów.
Takich domków można życzyc wszystkim innym psom, naprawdę.

:loveu::loveu::loveu:

Posted

Wszystkim razem i każdemu z osobna dziękujemy za miłe słowa ;)

Ten "łańcuszek dobrych serc" o którym z uporem maniaka piszę w każdym tekscie do ogłoszeń w przypadku Sary zadziałał bez zarzutu :D :D :D

Posted

Sarenko, zasłużyłaś na szczęśliwe życie i wspaniały domek :loveu:, tak długo i cierpliwie czekałaś! Andzike i Jej czarodziejski narożnik przyniosły Ci szczęście. Wszystkiego najlepszego i mam nadzieję, że Twoja nowa Pani pokaże czasem fotki radosnej suni :happy1::bigok::ylsuper:

Posted

Andzike,abstrahując od Sary,która ma już domek najlepszy z możliwych....:)

Spójrz,czy to nie jest przypadkiem ...Nelka...? Z jajkami co prawda,ale-jak nic-Nelka...:crazyeye:

Psiuras jest w naszym schronie...Dwulatek...w tym tygodniu obejrzę sobie tego " Nelka" ;) dokładniej,zobaczę kto i zacz...

Chyba trzeba mu zakładać wątek....
[IMG]http://img862.imageshack.us/img862/285/nelu.jpg" class="ipsImage" alt="">
http://www.bialapodlaska.schronisko.net/kwarantanna-id-69270.html

Rex-Neluś uwodzi...:) Zapisujemy się w kolejkę do narożnika...

Posted

sybisia napisał(a):
Wszystkiego najlepszego i mam nadzieję, że Twoja nowa Pani pokaże czasem fotki radosnej suni :happy1::bigok::ylsuper:

Pokaże, pokaże ;)

A póki co ja Wam pokaże dzisiejszy spacer :)

Atak szalonego psa ;)

Cudny sznaucerek :)

Posted

jostel5 napisał(a):

Psiuras jest w naszym schronie...Dwulatek...w tym tygodniu obejrzę sobie tego " Nelka" ;) dokładniej,zobaczę kto i zacz...
Chyba trzeba mu zakładać wątek....

Zakładaj wątek, wklejaj na kudłacze i wszędzie gdzie się da :)
Zjawiskowy jest :D :D :D

Co do kolejki.... Tych, których jeszcze tam nie ma pozwolę sobie zaprosić do Zorki, która zajmie miejsce Sary na narożniku (wpadła bez kolejki, w oczekiwaniu aż będzie transport dla kolejnej nelkowatej:lol:)
http://www.dogomania.pl/threads/204777-Zorka-tr%C3%B3jbarwna-d%C5%82ugow%C5%82osa-ma%C5%82a-suczka-szuka-domu

Posted

Andzike napisał(a):
Co do kolejki.... Tych, których jeszcze tam nie ma pozwolę sobie zaprosić do Zorki, która zajmie miejsce Sary na narożniku (wpadła bez kolejki, w oczekiwaniu aż będzie transport dla kolejnej nelkowatej:lol:)
http://www.dogomania.pl/threads/204777-Zorka-tr%C3%B3jbarwna-d%C5%82ugow%C5%82osa-ma%C5%82a-suczka-szuka-domu

Trochę mało Nelkowata ;) ale mam nadzieję, że nadrobi to w barłożeniu hehe :evillaug:

Andzike :buzi: jesteś NIESAMOWITA!!!

Saruniu, a Tobie kochana, wszystkiego najlepszego w Nowym Domku :)