obraczus87 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Andzike napisał(a):Eee, tam sama to nawet ogloszeń nie potrafię zrobić, zawsze żebrzę. A w przypadku Sary, to podziękowania za znalezienie potencjalnego (wciąż:evil_lol:) super domu należą się obraczuś :loveu: Wstyd sie przyznac, ale zawsze podglądam jaki to nowy tymczasik sie u Ciebie wczasuje... a mama mówiła tyle razy, że nie wolno ani podsluchiwac, ani podgladac :nono::oops: Quote
jostel5 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Obraczuś,ja też dziękuję!:loveu: Wśród wielu targajacych mną emocji-zapomniałam zrobić to wcześniej,przepraszam...:oops: Quote
obraczus87 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 jostel5 napisał(a):Obraczuś,ja też dziękuję!:loveu: Wśród wielu targajacych mną emocji-zapomniałam zrobić to wcześniej,przepraszam...:oops: Po pierwsze: to decyzji jeszcze nie ma. Więc nie za bardzo rozumiem za co macie mi dziekowac. ;) Po drugie: przynajmniej częśc osób na tym portalu jest po to, aby pomagac. staram sie jak moge, aby do niej nalezec. Wychodzi czasami jak wychodzi.. ale ;) Quote
Andzike Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Klamka zapadla - decyzja podjęta... Sara w środę przeprowadza się do swojego nowego domu :loveu::multi::loveu::multi::loveu: Rodzina niesamowita - ciepła, wrażliwa, rozumiejąca, chętnie sama dałabym się im adoptować;) Sara z początku odrobinę speszona zainteresowaniem tylu osób, z czasem poczuła się pewniej. Wracając ze spaceru, szła prowadzona przez Tosię, jakieś 50m. przed nami i nawet się nie odwróciła, że sprawdzić czy idę za nią ;) Mały Franek zrobił OGROMNE oczy jak zobaczył takiego cudnego pieska, a Sara obwąchała go przyjaźnie, bez problemów dawała się głaskać, a chwilowy wybuch płaczu przyjęła zupełnie na miękko ;) Jak już pisalam, Sara będzie mieszkać na osiedlu banitki Madalleny, z którą nawet dziś spotkałyśmy się na spacerze i która namówiła Martę, żeby pojawiała się na ich codziennych wieczornych spacerach "Psów spod Kopca" - grupie psów z tego osiedla, które codziennie ok.20 spotykają się na łace na wspólny spacer - my z Nelką też tam czasem bywamy ;) (za jakiś czas na pewno będziemy bywać częściej ...) Aha - wszystkie psy, które byly w rodzinie są z gatunku barłożących się :loveu::loveu::loveu: No i tyle... Idę nacieszyć się zamszowym pieskiem ... Wpatrzony w Sarę Franek ;) Uploaded with ImageShack.us Sara z Martą :) Sara wpatrzona w Martę ;) Quote
majuska Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Cóż moge powiedzieć...Gratuluję decyzji i kolejnego sukcesu, w postaci szczęśliwego kundla wyrwanego z beznadziei:multi::multi::calus: Quote
mamanabank Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Rety! Toż ona wygląda, jakby tam od zawsze mieszkała, tak pasuje do tego wnętrza :-) Rewelacja! Przyznam się, że nie spodziewałam się tym razem tak szybkiej i wspaniałej adopcji (zwłaszcza, gdy spojrzy się na pierwsze foty). Cud, prawdziwy cud, który dodaje skrzydeł. Jestem zachwycona :-) Quote
Florentynka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 To ja się przyłączam do gratulacji. Andzike, bardzo dzielna jesteś. Rzeczywiście cud - tyle lat w schronisku, chwilka na narożniku i myk do domu! Quote
Jasza Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Środa pewnie bedzie przepłakana, ale za to potem.. Gratuluję Andzike. Quote
lunarmermaid Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 A ja bardzo się cieszę,że moge ściągnąć ogloszenia Saruni!!! Super domek i super sunia! Quote
cavani Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Florentynka napisał(a):Czy Ty czarownica jesteś, czy co? Tymczasy u Ciebie rozchodzą się jak ciepłe bułeczki, nawet jeśli uporczywie ich nie ogłaszasz; fajni ludzie pchają się drzwiami i oknami po psy - no powiedz, jak Ty to robisz!? Nie czarownica tylko czarodziejka - proszę nie mylić tak ważnych pojęć :diabloti: Jak wszystkim bajkolubnym wiadomo, czarownice to te złe - zjadają dzieci i są wredne dla wszystkich stworzeń. Czarodziejki pomagają wszystkim bezinteresownie i cieszą się z czynionego dobra. Czy jeszcze ktoś ma wątpliwości, że Andzike należy do tej drugiej kategorii? Andzike - Czarodziejko, bardzo się cieszę, że Sarenka trafi do tak cudnego domku! No i ta codzienna kontrola dogomaniacka nie jest bez znaczenia - wielkie ukłony Obraczuś ;) Quote
nika28 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Strasznie się cieszę że Sarunia po tylu latach w schronisku, będzie miała tak cudowny domek :loveu: Quote
jostel5 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 :loveu: Przeczytałam sobie dzisiaj jeszcze raz cały "pamiętnik" Sary i jestem strasznie wzruszona i szczęśliwa,że Niunia odnalazła wreszcie swój dom,a dom odnalazł Sarenię.:loveu: Przy okazji,dzięki Sarze ,poznałam tu tyle wspaniałych "cioteczek",którym bardzo dziękuję za dobre słowa,trzymanie kciuków,ogłoszenia-bez Was nie zdarzyłby się taki cud!:loveu: Tobie, Andzike,dziękuję najbardziej :loveu: za Twoja wielką wrażliwość i za to,że okazałaś takie serducho suczynce,bo gdyby nie Ty...:shake: Na narożniku było Sarze bardzo wygodnie,ale pora już zwolnić to miejsce dla innej bidy,kiedy własny ,kochający domek czeka...:) W środę zmienie tytuł wątku!:loveu: Quote
Dzika_Figa Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ha, specjalnie nie odnawiałam Sarenkowego allegro! Andzike, gratuluję jedynej słusznej (acz trudnej) decyzji! Bardzo się cieszę, widać, że to dobry dom i że będzie tam szczęśliwa. No i cóż, czekam na zaproszenie na wątek kolejnego tymczasa! Sarenko, powodzenia! Quote
obraczus87 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Cieszę się, że domek spełnił oczekiwania Andzike :loveu::loveu::loveu: Cóż mogę napisac.... Sarna będzie miała wspaniały dom i wspaniałych opiekunów. Takich domków można życzyc wszystkim innym psom, naprawdę. :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 cudowne wieści :loveu: Sarenko wreszcie ktoś całkiem i tylko dla Ciebie :loveu: Quote
Andzike Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Wszystkim razem i każdemu z osobna dziękujemy za miłe słowa ;) Ten "łańcuszek dobrych serc" o którym z uporem maniaka piszę w każdym tekscie do ogłoszeń w przypadku Sary zadziałał bez zarzutu :D :D :D Quote
Igam Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Cieszę się niesamowicie. Tym bardziej, że Sarę miałam przyjemność poznać osobiście. HIP HIP! Huurrraaa :) Quote
sybil Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Sarenko, zasłużyłaś na szczęśliwe życie i wspaniały domek :loveu:, tak długo i cierpliwie czekałaś! Andzike i Jej czarodziejski narożnik przyniosły Ci szczęście. Wszystkiego najlepszego i mam nadzieję, że Twoja nowa Pani pokaże czasem fotki radosnej suni :happy1::bigok::ylsuper: Quote
jostel5 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Andzike,abstrahując od Sary,która ma już domek najlepszy z możliwych....:) Spójrz,czy to nie jest przypadkiem ...Nelka...? Z jajkami co prawda,ale-jak nic-Nelka...:crazyeye: Psiuras jest w naszym schronie...Dwulatek...w tym tygodniu obejrzę sobie tego " Nelka" ;) dokładniej,zobaczę kto i zacz... Chyba trzeba mu zakładać wątek.... [IMG]http://img862.imageshack.us/img862/285/nelu.jpg" class="ipsImage" alt=""> http://www.bialapodlaska.schronisko.net/kwarantanna-id-69270.html Rex-Neluś uwodzi...:) Zapisujemy się w kolejkę do narożnika... Quote
Andzike Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 sybisia napisał(a):Wszystkiego najlepszego i mam nadzieję, że Twoja nowa Pani pokaże czasem fotki radosnej suni :happy1::bigok::ylsuper: Pokaże, pokaże ;) A póki co ja Wam pokaże dzisiejszy spacer :) Atak szalonego psa ;) Cudny sznaucerek :) Quote
sybil Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 To jest szczęśliwy sznaucer! :multi: Mroczna przeszłość odeszła w zapomnienie:scared:Teraz jest tylko tak:cunao: Quote
Andzike Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 jostel5 napisał(a): Psiuras jest w naszym schronie...Dwulatek...w tym tygodniu obejrzę sobie tego " Nelka" ;) dokładniej,zobaczę kto i zacz... Chyba trzeba mu zakładać wątek.... Zakładaj wątek, wklejaj na kudłacze i wszędzie gdzie się da :) Zjawiskowy jest :D :D :D Co do kolejki.... Tych, których jeszcze tam nie ma pozwolę sobie zaprosić do Zorki, która zajmie miejsce Sary na narożniku (wpadła bez kolejki, w oczekiwaniu aż będzie transport dla kolejnej nelkowatej:lol:) http://www.dogomania.pl/threads/204777-Zorka-tr%C3%B3jbarwna-d%C5%82ugow%C5%82osa-ma%C5%82a-suczka-szuka-domu Quote
Igam Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Andzike napisał(a):Co do kolejki.... Tych, których jeszcze tam nie ma pozwolę sobie zaprosić do Zorki, która zajmie miejsce Sary na narożniku (wpadła bez kolejki, w oczekiwaniu aż będzie transport dla kolejnej nelkowatej:lol:) http://www.dogomania.pl/threads/204777-Zorka-tr%C3%B3jbarwna-d%C5%82ugow%C5%82osa-ma%C5%82a-suczka-szuka-domu Trochę mało Nelkowata ;) ale mam nadzieję, że nadrobi to w barłożeniu hehe :evillaug: Andzike :buzi: jesteś NIESAMOWITA!!! Saruniu, a Tobie kochana, wszystkiego najlepszego w Nowym Domku :) Quote
Recommended Posts