jostel5 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Na jaką siłę...Niech robi,co chce! :) Gdyby ją chciał mój kolega gej (nie chce,niestety), od razu! Jeśli inni są do niego podobni,...proszę bardzo! Quote
E-S Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ale wiesz, że to dyskryminacja porównywalna do nieprzyjmowania do pracy kobiet w ciąży lub wywalania z katolickich szkół homoseksualnych nauczycieli choćby żyli we wstrzemięźliwości seksualnej ? (chociaż nasza minister d/s równouprawnienia nie uważa tego za złamanie zasady równouprawnienia :diabloti:) Bo gejom - tak, ale już babci moherowej własną zwiotczałą piersią broniącą krzyża albo temu żarliwemu katolikowi spod Lublina co własne ekskrementy w słoiczku wiózł świat drogi coby nimi dzielnie cisnąć w tablicę upamiętniającą ofiary katastrofy w Smoleńsku jako niewystarczającej dla uczczenia ich pamięci - to już nie :cool3: Aż Ty niezłe ziółko jesteś :mad:Czytasz to Sarunia ? czytaj czytaj psina, bo nie wiesz nawet kto cię wziął zaczął wychowywać i na pewno - indoktrynować :razz: Poza tym Jostel, musisz zmienić ankietę przedadopcyjną i wstawić pytania o wiarę, współczynnik religijności, częstotliwość słuchania Radia Maryja, poglądy polityczne ... jezu, kto to ogarnie ? Tydzien będą wypełniali ! Quote
jostel5 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Ankietę dopiero zredaguję i wiem,jakie pytania zadam...:) Sara trafi w ręce najlepsze z możliwych (według mojej kategorii widzenia świata ;)) i zapewniam WSZYSTKICH,że będzie szczęśliwa. Jeśli zaś chodzi o indoktrynację-ZA PÓŹNO na ostrzeżenia!:) Ona już myśli tak samo jak ja i wie,co jest dobre,a czego pies absolutnie nie powinien doświadczyć... [SIZE="1"]Fanatyzmu w żadnej postaci nie akceptujemy...Ale tolerancyjne jesteśmy-bardzo ;) Jakąś pokrewną duszę tu czuję,czy cóś...;) ? Quote
E-S Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ano, tak myślałam ... bogobojna, hiperpatriotyczna dziewczynka z Saruni już wykuta nie zostanie ... :( na zawsze stracona .... stało się ... :D :D :D fajnie Jostel, że akurat TY się nią zaopiekowałaś :D Wiem, że dom dla niej wybierzesz najlepszy z możliwych, nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości :) Quote
ogonek2 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 jostel5 napisał(a): Fanatyzmu w żadnej postaci nie akceptujemy...Ale tolerancyjne jesteśmy-bardzo ; pękam za śmiechu :megagrin: Quote
E-S Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 ogonek2 napisał(a):pękam za śmiechu :megagrin: Nie pękaj, nie widzisz, że tu rynek DeeSów ograniczony został ? :D Drastyczne cięcie kandydatów nastąpiło, zanim się pojawili ! Ano właśnie ... kiedy oni się wreszcie pojawią i kiedy poznamy ich preferencje seksualne ? Quote
Onaa Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Najważniejsze, żeby Sarunia znalazła dobrego kochającego opiekuna :). Quote
E-S Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Dogo07 napisał(a):Najważniejsze, żeby Sarunia znalazła dobrego kochającego opiekuna :). Ale wiesz .... musimy poznać jego preferencje, żeby przypadkiem nie należał do kategorii "kochających inaczej".... Quote
Onaa Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 A komu to będzie przeszkadzać ? Liczy się to co człowiek ma w sercu :). Quote
E-S Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Dogo07 napisał(a):A komu to będzie przeszkadzać ? Liczy się to co człowiek ma w sercu :). Zoofilia ? Komu bedzie przeszkadzać ? No najbardziej Sarze będzie ... a nie ? Quote
Onaa Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 E-S napisał(a):Ale wiesz .... musimy poznać jego preferencje, żeby przypadkiem nie należał do kategorii "kochających inaczej".... Ja zrozumiałam, że masz na myśli osoby inne niż takie, które dążą do związków damsko-męskich. Quote
jostel5 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Moja Sarunia jest podobna do mnie,zatem różnych takich tam nie wykazuje!:evil_lol: Ona wie Z KIM-JAK-KIEDY I GDZIE!:evil_lol: Quote
jostel5 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Nikt Sary nie odwiedził...:( Drapanko na dobranoc... Quote
E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 jostel5 napisał(a):Moja Sarunia jest podobna do mnie,zatem różnych takich tam nie wykazuje!:evil_lol: Ona wie Z KIM-JAK-KIEDY I GDZIE!:evil_lol: Ano, przecież indoktrynacja :D Wróciłam z wyjazdu słuzbowego ale w czwartek znowy wyjeżdżam, niemniej będę wpadać do jednej z moich ulubienić. Quote
rita60 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Pokazyj swoj sliczny,szorstki pycholek panienko. Nie było zadnego zapytania o mała ? Quote
E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='ogonek2']a ona taka śliczna.... Jestem tego samego zdania ... wiecie jakie ludzie lubią zdjęcia w ogłoszeniach ? Takie: Nasz Atos poszedł po takich fotach jak mu porobiłam, w dwa dni ? Na zdjęciu moja tymczaska Muszka. W sumie pycholki prawie nie odróżnienia, to może Sarę "podszyć ? Quote
kinga_kinga7 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Saruniu gdzie ten twój domeczek..:( Quote
Onaa Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Trzeba poszaleć z ogłoszeniami dla Saruni. Może by na pierwszej stronie umieszczać gdzie ktoś porobił dla niej ogłoszonka, to jakby ktoś mógł pomóc to by porobił na innych stronach. Quote
jostel5 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Dogo07 napisał(a):Trzeba poszaleć z ogłoszeniami dla Saruni. Może by na pierwszej stronie umieszczać gdzie ktoś porobił dla niej ogłoszonka, to jakby ktoś mógł pomóc to by porobił na innych stronach. Twoją sugestię z wdzięcznością przyjęłam:). Adresy ogłoszeń SĄ JUŻ NA PIERWSZEJ... Niech ją ktoś zobaczy,niech zadzwoni,niech się zakocha...:modla::modla::modla: Quote
malawaszka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Dogo07 napisał(a):A czy to ona została poturbowana ? jak to poturbowana? teraz? Quote
jostel5 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Niestety,ona.Bursztynka tak ją załatwiła po dwóch dniach we wspólnym kojcu...:( Bursztynka musiała wrócić do pojedynczego boksu,Sara dostała zastrzyki przeciwzapalne i już- na szczęście- zupełnie wydobrzała...Bardzo się o nią martwię,bo to delikatna,nieśmiała suczynka. No i idzie zima...:( Quote
Recommended Posts