Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale wiesz, że to dyskryminacja porównywalna do nieprzyjmowania do pracy kobiet w ciąży lub wywalania z katolickich szkół homoseksualnych nauczycieli choćby żyli we wstrzemięźliwości seksualnej ? (chociaż nasza minister d/s równouprawnienia nie uważa tego za złamanie zasady równouprawnienia :diabloti:)

Bo gejom - tak, ale już babci moherowej własną zwiotczałą piersią broniącą krzyża albo temu żarliwemu katolikowi spod Lublina co własne ekskrementy w słoiczku wiózł świat drogi coby nimi dzielnie cisnąć w tablicę upamiętniającą ofiary katastrofy w Smoleńsku jako niewystarczającej dla uczczenia ich pamięci - to już nie :cool3:

Aż Ty niezłe ziółko jesteś :mad:Czytasz to Sarunia ? czytaj czytaj psina, bo nie wiesz nawet kto cię wziął zaczął wychowywać i na pewno - indoktrynować :razz:

Poza tym Jostel, musisz zmienić ankietę przedadopcyjną i wstawić pytania o wiarę, współczynnik religijności, częstotliwość słuchania Radia Maryja, poglądy polityczne ... jezu, kto to ogarnie ? Tydzien będą wypełniali !

Posted

Ankietę dopiero zredaguję i wiem,jakie pytania zadam...:)

Sara trafi w ręce najlepsze z możliwych (według mojej kategorii widzenia świata ;)) i zapewniam WSZYSTKICH,że będzie szczęśliwa.
Jeśli zaś chodzi o indoktrynację-ZA PÓŹNO na ostrzeżenia!:) Ona już myśli tak samo jak ja i wie,co jest dobre,a czego pies absolutnie nie powinien doświadczyć...

[SIZE="1"]Fanatyzmu w żadnej postaci nie akceptujemy...Ale tolerancyjne jesteśmy-bardzo ;)

Jakąś pokrewną duszę tu czuję,czy cóś...;) ?

Posted

Ano, tak myślałam ... bogobojna, hiperpatriotyczna dziewczynka z Saruni już wykuta nie zostanie ... :( na zawsze stracona .... stało się ...
:D :D :D fajnie Jostel, że akurat TY się nią zaopiekowałaś :D

Wiem, że dom dla niej wybierzesz najlepszy z możliwych, nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości :)

Posted

ogonek2 napisał(a):
pękam za śmiechu :megagrin:

Nie pękaj, nie widzisz, że tu rynek DeeSów ograniczony został ? :D Drastyczne cięcie kandydatów nastąpiło, zanim się pojawili !

Ano właśnie ... kiedy oni się wreszcie pojawią i kiedy poznamy ich preferencje seksualne ?

Posted

Dogo07 napisał(a):
Najważniejsze, żeby Sarunia znalazła dobrego kochającego opiekuna :).

Ale wiesz .... musimy poznać jego preferencje, żeby przypadkiem nie należał do kategorii "kochających inaczej"....

Posted

Dogo07 napisał(a):
A komu to będzie przeszkadzać ? Liczy się to co człowiek ma w sercu :).

Zoofilia ? Komu bedzie przeszkadzać ? No najbardziej Sarze będzie ... a nie ?

Posted

E-S napisał(a):
Ale wiesz .... musimy poznać jego preferencje, żeby przypadkiem nie należał do kategorii "kochających inaczej"....

Ja zrozumiałam, że masz na myśli osoby inne niż takie, które dążą do związków damsko-męskich.

Posted

jostel5 napisał(a):
Moja Sarunia jest podobna do mnie,zatem różnych takich tam nie wykazuje!:evil_lol:

Ona wie Z KIM-JAK-KIEDY I GDZIE!:evil_lol:

Ano, przecież indoktrynacja :D
Wróciłam z wyjazdu słuzbowego ale w czwartek znowy wyjeżdżam, niemniej będę wpadać do jednej z moich ulubienić.

Posted

[quote name='ogonek2']a ona taka śliczna....

Jestem tego samego zdania ... wiecie jakie ludzie lubią zdjęcia w ogłoszeniach ?
Takie:

Nasz Atos poszedł po takich fotach jak mu porobiłam, w dwa dni ?
Na zdjęciu moja tymczaska Muszka. W sumie pycholki prawie nie odróżnienia, to może Sarę "podszyć ?

Posted

Trzeba poszaleć z ogłoszeniami dla Saruni. Może by na pierwszej stronie umieszczać gdzie ktoś porobił dla niej ogłoszonka, to jakby ktoś mógł pomóc to by porobił na innych stronach.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Trzeba poszaleć z ogłoszeniami dla Saruni. Może by na pierwszej stronie umieszczać gdzie ktoś porobił dla niej ogłoszonka, to jakby ktoś mógł pomóc to by porobił na innych stronach.

Twoją sugestię z wdzięcznością przyjęłam:). Adresy ogłoszeń SĄ JUŻ NA PIERWSZEJ...

Niech ją ktoś zobaczy,niech zadzwoni,niech się zakocha...:modla::modla::modla:

Posted

Niestety,ona.Bursztynka tak ją załatwiła po dwóch dniach we wspólnym kojcu...:( Bursztynka musiała wrócić do pojedynczego boksu,Sara dostała zastrzyki przeciwzapalne i już- na szczęście- zupełnie wydobrzała...Bardzo się o nią martwię,bo to delikatna,nieśmiała suczynka.
No i idzie zima...:(