Andzike Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='Dzika_Figa']No ale uparcie bierzesz Nelkowate ;-) Bo jak widzę takie nelkowate za kratami, a potem patrzę na łowicką księżniczkę rozwaloną na podusiach, to nie mogę inaczej... Dogo07 zrobiła Sarenii album na stronie Kudłaczy do Adopcji na FB :) http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001964716636 Udostępniajcie suczynę:) Quote
jostel5 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Dziękuję wszystkim,którzy pomagają Sareni...!:) Andzike,byłyście już może u weta na przeglądzie po antybiotyku? Quote
Dzika_Figa Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Andzike, a Ty nie masz nic do wystawienia na allegro? Bo jutro promocja, wszystkie aukcje za pół ceny... Quote
E-S Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='Andzike']Bo jak widzę takie nelkowate za kratami, a potem patrzę na łowicką księżniczkę rozwaloną na podusiach, to nie mogę inaczej... Dogo07 zrobiła Sarenii album na stronie Kudłaczy do Adopcji na FB :) http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001964716636 Udostępniajcie suczynę:) Księżniczka Sarunia udostępniona :) Dzika Figa, tu mogę pisać, ale gdzieś tak na 1/2 wątków mam to: E-S nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to: Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę, Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne, Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora ????? co jest grane ??? Quote
Dzika_Figa Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='E-S']Księżniczka Sarunia udostępniona :) Dzika Figa, tu mogę pisać, ale gdzieś tak na 1/2 wątków mam to: E-S nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to: Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę, Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne, Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora ????? co jest grane ??? Masz to samo co ja! Tylko ja miałam wszędzie. Pisz do admina, modzi nie pomogą. Quote
E-S Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Masz to samo co ja! Tylko ja miałam wszędzie. Pisz do admina, modzi nie pomogą. Ale już kiedyś tak miałam i przeszło ... może teraz też przejdzie ? Ja poczekam. Nie chce mi się pisać do władz, jakowyś straszny i niewytłumaczalny wstręt i odrazę czuję ... Tak po raz enty oglądam zdjęcia Saruni symultanicznie z wątkiem staruszki Dudzi od Coronaaj i żałuję, że nie mam domu z ogrodem.... bardzo żałuję ! Quote
Andzike Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 jostel5 napisał(a):Dziękuję wszystkim,którzy pomagają Sareni...!:) Andzike,byłyście już może u weta na przeglądzie po antybiotyku? Nie byłaś - moja wetka przyjmuje w tym tygodniu w jakichś kompletnie pokręconych godzinach - wtedy jak ja jestem w robocie (poprzednio miałam wolne jak u niej byłam). Jutro powinna być w klinice w ciągu dnia - z uwagi na pogodę nie jedziemy na działkę, więc postaram się podjechać. Guzki są już tylko wspomnieniem, a konkurencje barłożenia Sarenia opanowała śpiewająco ;) Dzika_Figa napisał(a):Andzike, a Ty nie masz nic do wystawienia na allegro? Bo jutro promocja, wszystkie aukcje za pół ceny... No właśnie nie mam... ostatnio zmolestowałam Cię o Sarę i Neskę i już je mam ... :) EDIT: mam Mućkę od Madalleny :) wysłałam na maila :) Quote
jostel5 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 E-S napisał(a): Tak po raz enty oglądam zdjęcia Saruni symultanicznie z wątkiem staruszki Dudzi od Coronaaj i żałuję, że nie mam domu z ogrodem.... bardzo żałuję ! E-S,ale Sara nie potrzebuje ogrodu!:) Barłożenie opanowała do perfekcji,wiec wystarczy jej ino łózio,poduszka i kołderka,a to-chyba masz...?;) Quote
malawaszka Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Andzike - jakby zgłosił się do ciebie o Sarenkę jakiś domek nadmorski to pokaż proszę Szlufeczkę: http://adoptuj-psa.cba.pl/szlufka.html Quote
Andzike Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Malawaszka, no.... :( :( :( Znów cios prosto w serce... Quote
jostel5 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Szlufeczka wygląda jak siostra Sarny...:( Biedny i śliczny strachulec... Quote
Andzike Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 jostel5 napisał(a):Szlufeczka wygląda jak siostra Sarny...:( Biedny i śliczny strachulec... No dokładnie :( Znów mnie serce boli :( Malawaszka, podmień linka, bo to CBA mnie straszy na wątku Sareni... :evil_lol: Quote
Andzike Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Córeńki o poranku ;) Mega zarośnięta kudlata córeńka... Zabierz ten aparat !!!!!!!! Ja tu próbuję się barłożyć!!!! Quote
E-S Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 jostel5 napisał(a):E-S,ale Sara nie potrzebuje ogrodu!:) Barłożenie opanowała do perfekcji,wiec wystarczy jej ino łózio,poduszka i kołderka,a to-chyba masz...?;) Tak, ale 6 spacerów dziennie, w tym 3 z Bugim (on uniemożliwia skutecznie spacery tymczasowiczkom niestety, musi oddzielnie) - z pracy musiałabym odejść, bo co najmniej 5 h spacerowania dziennie - nie dam rady, a TZ odmówił współpracy. Dlatego napisałam dom z ogrodem - łatwiej wypuścić na ogród, wtedy można za 1 zamachem wszystkie psy i spacer na smyczy 1 raz, po południu, do lasu. A domki już się biją o Sarę ? Quote
jostel5 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Póki co-cisza! Ale przynajmniej nie boję się o Sarenię,jest bezpieczna i dopieszczona jak należy-jak to u Andzike.Byłam-widziałam.:) A domki zaraz pewnie ustawią się w kolejkę-tak działa prawo serii-najpierw dłuuuugo nic,a potem-dzikie tłumy! Quote
E-S Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='jostel5']Póki co-cisza! Ale przynajmniej nie boję się o Sarenię,jest bezpieczna i dopieszczona jak należy-jak to u Andzike.Byłam-widziałam.:) A domki zaraz pewnie ustawią się w kolejkę-tak działa prawo serii-najpierw dłuuuugo nic,a potem-dzikie tłumy! O tak !!! TAK ! Ale może nie :dłuuuugo tylko dłuugo. :D czyli trochę krócej niż dłużej :D Quote
jostel5 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 :) ...czego życzy sobie pewnie kilka psiaków czekających na dt u Andzike.:) Niech więc będzie długo,czyli krótko...;) A'propos ...tak mi się bez sensu nasunęło....Czy wiecie na czym polega paradoks -za przeproszeniem-sraczki ? I często,i rzadko...:evil_lol: Quote
Andzike Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Póki co telefonów o Sarenię ZERO... słownie ZERO... Nie bardzo to ogarniam, jedynym wytłumaczeniem jest to, że podałam zły numer telefonu lub mail... bo to wprost niemożliwe, żeby nikt nie chciał zamszowego sznaucerka - mistrzyni w barłożeniu ;) Ale w końcu zadzwoni TEN człowiek. I zabierze Sareńkę, buuuu... :( Następna w kolejce czeka Neska. Potem Szlufka, która jeszcze nic o tym nie wie ;) Dziś byliśmy z TZem "wychodzeni" - córeńki miały wolną chatę - po powrocie po raz pierwszy usłyszałam szczek Sary :D Sąsiedzi chyba też - hmmm... :cool3: A co do sraczki to aż się zdziwiłam jostel, że o tym napisałaś, bo właśnie śpieszyłam donieść, że zamszowa córunia coś rzadzizne zostawia na spacerze. Chlebek kradziony gołąbkom chyba nie służy delikatnemu żołądkowi księżniczki...:roll: Quote
E-S Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 A właśnie - kto mi do ciężkiej wytłumaczy czemu te gnoje poschroniskowe kradną chleb na spacerach gołębiom ??? Stary, suchy, czasem spleśniały, jaki bądź ! Szlag mnie trafia. Widzę, że Sarunia nie jest wyjątkiem. Także pod względem sraczki po takim chlebusiu. A wiecie, że ani ptakom, ani zwierzętom w sensie ssakom nie wolno dawać chleba, bo im strasznie zakwasza układ pokarmowy ? to dlatego mają biegunkę. Quote
Dzika_Figa Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Andzike napisał(a):Póki co telefonów o Sarenię ZERO... słownie ZERO... Nie bardzo to ogarniam, jedynym wytłumaczeniem jest to, że podałam zły numer telefonu lub mail... bo to wprost niemożliwe, żeby nikt nie chciał zamszowego sznaucerka - mistrzyni w barłożeniu ;) Ale w końcu zadzwoni TEN człowiek. I zabierze Sareńkę, buuuu... :( Wejdż na allegro i sprawdż numer. Trzy razy. Już raz kiedyś pomyliłam... Quote
Andzike Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 E-S - łowickiej księżniczce, Nelce znaczy się, nigdy nie przyszłoby do głowy jedzenie chleba (Madallena może potwierdzić, jaką minę zrobila Nelka, gdy Madallena uraczyła ją bułeczką... :roll: ) Za to Sara - wybiega z klatki, szybkie siku i zanim zdążę się obejrzeć, już jest pod gołębią jadłodajnią. Fakt - przywołana od razu przychodzi i część chleba wypluwa. Część - bo resztę trzyma w pysku i oczywiście ma przy tym minę niewinnego "osioła" więc nie raz się na to nabrałam. [quote name='Dzika_Figa']Wejdż na allegro i sprawdż numer. Trzy razy. Już raz kiedyś pomyliłam... Do ogłoszeń Szoko podałam maila, którego nie używam od kilku lat i dawno zapomniałam hasla. Do ogłoszeń Nelsona zrobiłam "cyfrówkę" w numerze tel. Podświadomość? ;) Sprawdziłam - u Sary wszystko prawidłowo. Po prostu ludzie są ślepi. Quote
E-S Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Andzike, ale jak sama piszesz - Nelka jest księżniczką łowicką. A te gnojki kradnące chleb gołebiom - to gnojski poschroniskowe :D Co do wybrednego gustu Neli miałam okazję sama się przekonać :D Nawet surowe serduszko było bleee ... tak więc o podkradanie gołąbkom jej w życiu bym nie podejrzewała ! no coś Ty ! Jezu też się muszę od Arktyki oderwać i iść spać, rano jadę na PA a czas zmieniają ! Quote
Andzike Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Nelka to też gnój poschroniskowy ;) Tylko łowicko-poschroniskowy... ;) a z Łowicza psy wychodzą na odchudzanie (===> patrz Balbina Florentynki :D) A Sara też jest księżniczką !!! ;) Ona się zaraz nauczy od Nelki, że nie zbiera się śmieci, póki co żebrze nawet przy nakładaniu pasty do zębów na szczoteczkę ;) Ja też idę spać - jutro Łowicz i stamtąd Ferdek na DS, a potem Łomianki i jamniczka Lilka do moich dziadków ;) PS. Weszłam do sypialni i mnie odrzuciło - Sara tak zepsuła powietrze (oczywiście wtulona w TZ:cool3:), że jeszcze tu chwilę posiedzę... jak nic wkleję paragon na odświeżacz do powietrza :evil_lol: Quote
jostel5 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Delikatna,wrażliwa Sara z zachowaniami skunksa...:evil_lol: Jak tam rano? Ból głowy po kilku godzinach w zaczadzonym pokoju...?;) Strasznie się cieszę,że jamniorka dostała taką szansę! Dzień spędzicie pracowicie,ale i miło.:) Edit.Zobaczcie ,jakiego mamy rozkoszniaka -też w bdt w W-wie...Filmik-post 194....:)Sama słodycz...:) http://www.dogomania.pl/threads/204073-2-miesi%C4%99czny-Pysio-ju%C5%BC-w-BDTczeka-na-operacj%C4%99-potrzeba-mu-800z%C5%82.-pom%C3%B3%C5%BC-niuniowi!?p=16581810#post16581810 Quote
Recommended Posts