Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Prawda! :) Śpiąca psica ułożona mordeczką na podusi X3 to jest dopiero coś! :) A już ponad 120 kilo psiny w łóżku ściśle przytulonej do człowieka z każdej strony-NIE MA MOWY,by w ogóle się podnieść!:)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jostel5 napisał(a):
Prawda! :) Śpiąca psica ułożona mordeczką na podusi X3 to jest dopiero coś! :) A już ponad 120 kilo psiny w łóżku ściśle przytulonej do człowieka z każdej strony-NIE MA MOWY,by w ogóle się podnieść!:)

Jostel to Ty masz 120kg psów??? ;) To gdzie mi tak do Ciebie z 30kg Nelki i Sary... :D

Posted

Mam trzy suczydła.Każda waży ponad 40 kg,więc jak by nie liczył,mam w domu ponad 120 kilogramów żywej i czasem bardzo awanturnej psiny...;)

Jedna z nich w moim avatarku-to Szora.:) Jest jeszcze on-ka,Nikita i -najmłodsza,też wyżlica-Tajga.
I wszystkie "z przeszłością".Cała trójka-bardzo domowa,bardzo łóżkowa ,no i wydaje im się,że są też nakolankowe...;)

Posted

jostel5 napisał(a):
Cholera,no i skąd ona umie się tak pięknie barłożyć???:p Nelka ją przyuczyła? :lol:Dziadowski bicz w działaniu-jak widzę!:)

Właśnie doszliśmy do wniosku, że Sara super uczy się od Nelki - podpatruje ją i zachowuje się tak samo.
A, że nie od dziś wiadomo, że obydwie suczyny są super mądre... ;)

Posted

Barłożenie psy mają w genach. Ale Sara ma jeszcze w oku ten błysk niedowierzania "ja się barłożę, jejku, naprawdę się barłożę!!!"
No , na tych fotach to widać, że Sarze zostawili podwozie nieostrzyżone, żeby Andzike mogła nas w błąd wprowadzać.

Posted

jostel5 napisał(a):
Andzike,a jak Sarenia się czuje? Fizycznie,bo pod każdym innym względem suczydło osiąga powoli szczyty doskonałości ...;)

Guzki nadal wykazują tendencję znikającą :multi::multi::multi:
jeszcze tydzień antybiotyku i kontrola :)

Poza tym nie mam o czym pisać - to pies idealny... no może poza tym chrapaniem :cool3:

Posted

Barłożenie lekcja trzecia ;)

Co jak co, ale Sara uczy się od najlepszych ...:cool3:

Okazało się, że świńskie ucho wzbudza szaleństwo nawet w takim zastraszonym osiołku jak Sara... Dziś napyskowała Nelce, gdy ta przechodziła obok jej ucha...
Nie wiem, kto był bardziej zdziwiony tą scysją - my z TZem, Nelka czy sama Sara...:roll:
Jedno jest pewne - świńskie uszy są chwilowo na zesłaniu...

Posted

Andzike napisał(a):
A ja w robocie, użerając się z dziwnymi goścmi.
Zazdroszcze moim psom.

A ja na telefonie, kolejnym instytucjom opowiadajac o mrożonym kocie i usiłując się czegokolwiek dowiedzieć...

Widać jednak, że Sarenka się zastanawia czy to barłożneie jest na pewno dozwolone, i czy Ty jej tych zdjęć nie robisz przypadkiem, żeby mieć dowody w sprawie :cool3:

Posted

Sara się wyszczerzyła na Nelkę???:crazyeye:O świńskie ucho???Boszszsze! I co? Kiedy zabrałaś ucho,umilkła...?
Pewnie teraz czuje się winna,ale nadziwić się nie mogę,że się odważyła!:cool3:

Skubaniutka !:loveu::loveu::loveu:

Posted

A to jostel nie wie, że przy świńskich uszach ujawniają się najczarniejsze instynkta naszych słodziutkich i grzeczniutkich sunieczek ?:evil_lol::evil_lol: Moja by mnie zeżarła żywcem jak sięgam w kierunku świńskiego ucha które żuje, tuż po zżuciu zamienia się w potulnego baranka i przewraca kołami do góry, żeby brzuszek drapać:diabloti:

Posted

[quote name='Dzika_Figa']A ja na telefonie, kolejnym instytucjom opowiadajac o mrożonym kocie i usiłując się czegokolwiek dowiedzieć...

Widać jednak, że Sarenka się zastanawia czy to barłożneie jest na pewno dozwolone, i czy Ty jej tych zdjęć nie robisz przypadkiem, żeby mieć dowody w sprawie :cool3:

Domagam się szczegółów dotyczących mrożonego kota!!!
Sara jakos tak niepewnie podchodzi do aparatu - dlatego na każdym zdjęciu wygląda jakby byla przerażona ;)

[quote name='jostel5']Sara się wyszczerzyła na Nelkę???:crazyeye:O świńskie ucho???Boszszsze! I co? Kiedy zabrałaś ucho,umilkła...?
Pewnie teraz czuje się winna,ale nadziwić się nie mogę,że się odważyła!:cool3:
Skubaniutka !:loveu::loveu::loveu:

O tak, chyba sie przestraszyła siebie samej ;) Taka teraz jest przepraszająca i wpatrująca się tymi bursztynowymi oczkami :roll:
Ale Nelka to świętość, więc kara musiała być - na 5min została wyproszona z narożnika...
Czuję się podle... :roll:

[quote name='majuska']A to jostel nie wie, że przy świńskich uszach ujawniają się najczarniejsze instynkta naszych słodziutkich i grzeczniutkich sunieczek ?:evil_lol::evil_lol: Moja by mnie zeżarła żywcem jak sięgam w kierunku świńskiego ucha które żuje, tuż po zżuciu zamienia się w potulnego baranka i przewraca kołami do góry, żeby brzuszek drapać:diabloti:

Otóż to. Już na którymś wątku o tym pisałyśmy.
Ale wydawało mi się, że dwa takie osioły jak Nelka i Sara mogą sobie spokojnie glamać świńskie uszy bez rozlewu krwi;)
Jak się okazuje Sara też jest pseudoosiołkiem :evil_lol:

Posted

Andzike napisał(a):
Domagam się szczegółów dotyczących mrożonego kota!!!
Sara jakos tak niepewnie podchodzi do aparatu - dlatego na każdym zdjęciu wygląda jakby byla przerażona ;)

Z kotem to długa i smutna historia. W skrócie: zgarnęłam z ulicy kociaka potrąconego przez wiele szybko jadących samochodów, zawiozłam do lecznicy, kotek został uśpiony. Ale zdążył mnie jeszcze bidulek przed śmiercią dziabnąć. I mi to spuchło i się paprze. Zgłaszanie pogryzień jest obowiązkowe, ale nikt mi o tym nie powiedział. Wet, który usypiał kota wsadził go do zamrażarki a potem nie wiedział, czy mrożonego kota też można przebadać na wściekliznę. Gdziekolwiek dzwoniłam, nie wiedzieli co robić, jedna pani z departamentu zdrowia powiedziała, że przeciez skoro lekarz zrobił mi zastrzyk przeciwtężcowy, to nie będę miała wścieklizny (sic!)... Obecnie, po wielu rozmowach telefonicznych, czekam na wyniki sekcji kota...

A o Sarence właśnie to samo chciałam napisać - że minę ma, jakby się spodziewała, że zaraz do niej strzelisz z tego aparatu