Igam Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Nelcia? hehe patrzę na zdjęcia, grzebie w pamięci ;) nie wiem :) Quote
Florentynka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Ja obstawiam że Nelka. A foty ze spaceru super, takie zadowolone stado psów! Quote
Andzike Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Trzy trafienia i trzy błędne :evil_lol: Na narożniku, kółkami do góry wywala się Sara :) Florentynka - nie ma to jak psie stado na pozimowej trawie, prawda?:lol: Quote
Jasza Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Sarenka w odsłonie sznaucerkowej - boska! Nareszie wiosennie, nareszcie ciepło, nareszcie można się w słonku powygrzewać, no nie? Uściski dla kudłatych. Quote
Akrum Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 fajne jest ta Sara, taka radosna, otwarta dla ludzi :) cudowna dziewczyna :) Quote
mamanabank Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Andzike']Trzy trafienia i trzy błędne :evil_lol: Na narożniku, kółkami do góry wywala się Sara :) Florentynka - nie ma to jak psie stado na pozimowej trawie, prawda?:lol:[/QUOTE] Pewnie, że Sara, Nelkowe kudły są trochę inne :-D Quote
Andzike Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='mamanabank']Pewnie, że Sara, Nelkowe kudły są trochę inne :-D[/QUOTE] Niech chcesz ich przypadkiem z bliska obejrzeć? ;) Quote
Andzike Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='mamanabank']Chcę :-D Barrrrrrrrdzo chcę! :-D To może w następny weekend wpadłybyśmy do Łowicza ? Coś tam wożę w bagażniku, to wrzuciłoby się do skarpety ;) Żeby nie było, że ofujemy ;) Poranny barłóg ;) Łowicki kudłacz - na poduszce, bo gdzieżby indziej...:roll: Zamszowy piesek :loveu: Quote
wiosenka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 A może by tą piękną psice do sznaucerów w potrzebie wrzucić?:lol: Quote
Andzike Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='jostel5']Już dawno tam jest...:)[/QUOTE] Ale nowe sznaucerowe zdjęcia pięknej Sary można by dodać na stronę ;) Quote
jostel5 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Trzeba poprosić Malawaszkę,by zrobiła podmiankę. A "zamszowa psica" w łóżeczku wśród piernatów-miodzio! Tylko kochać.:) Nelka też zresztą "do schrupania"!:) Quote
elmira Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Śliczne te sunie.I Sara i Nelcia. A Nela tez jest strzyżona tak na arystokratkę?;):) Quote
Andzike Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='elmira']Śliczne te sunie.I Sara i Nelcia. A Nela tez jest strzyżona tak na arystokratkę?;):)[/QUOTE] Cudne :) Nelcia jest trymowana w salonie "Skubany Pies" w Łowiczu - nikt tak nie oskubie psa, jak mamanabank:cool3: [quote name='Andzike']Ale nowe sznaucerowe zdjęcia pięknej Sary można by dodać na stronę ;)[/QUOTE] Zdjęcia sznaucera Sary poleciały już "przekazem mentalnym":lol: do malawaszki :) Quote
jostel5 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 A kiedy mamanabank przystąpi do wiosennego skubania Nelki?:) Suczyna ...hmmm...dobrze to znosi? Quote
Andzike Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='jostel5']A kiedy mamanabank przystąpi do wiosennego skubania Nelki?:) Suczyna ...hmmm...dobrze to znosi? Musimy się dogadać kiedy dokładnie, mamanabank chyba zrozumiała moje "subtelne" aluzje na każdym możliwym wątku:razz: A Nelka uwielbia trymowanie ... Spójrzcie na jej minę... Jedyny przypadek, kiedy Nelka MUSI miec kaganiec ;) Ale waaarto... Quote
malawaszka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Andzike'] Zdjęcia sznaucera Sary poleciały już "przekazem mentalnym":lol: do malawaszki :)[/QUOTE] śmiej się smiej - zabrakło mi słowa "telepatia" :D nowe zdjęcia już na stronie Quote
Andzike Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='malawaszka']śmiej się smiej - zabrakło mi słowa "telepatia" :D nowe zdjęcia już na stronie[/QUOTE] Hehe - "przekaz mentalny" brzmi zdecydowanie lepiej ;) Dzięki za wrzucenie "mojej" sznaucerki :Rose: Quote
E-S Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Ale suczyny wybarłożone :D Jostel, a ten DT rozpuszcza Waszego psa jak dziadowskiego bicza !!! DeeSy - przybywajcie na ratunek ! :D Quote
jostel5 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Liczyłam na ten dziadowski bicz! A zresztą przeczytaj sobie ,jak dt pisze o Sarence-"moja" sznaucerka...Ona już tak tylko do połowy jest "nasza" :) [SIZE="1"]I bardzo dobrze:lol:!Miała suczyna szczęście niebywałe,w schronie do tej pory byłby to już tylko cień psa. Quote
Jasza Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 A nie chciałaś Andzike Neli nigdy tak ostrzyc? Tak sznaucerowato? Quote
Andzike Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Jasza']A nie chciałaś Andzike Neli nigdy tak ostrzyc? Tak sznaucerowato?[/QUOTE] Chciałam, ale Nelke, jak każdego szorsciaka trzeba trymować, a nie strzyć - szorsciakom po częstym strzyżeniu sierść odrasta dużo słabsza i robią się kędziorki jak u pudli:roll: Sarę trzeba było obciąć, żeby nowa sierść odrosła jej mocna, bo miała mega licha. Mam nadzieję, że DS będzie ją trymować jak już jej odrośnie piękne futro :) Szkoda, że dziś TZa już nie było jak się obudziłam - miałby kto zrobić zdjęcie. Nie mogłam się rano ruszyć - czułam się jak parówka w hotdogu (nomen omen:cool3:) - z dwóch stron byłam dokładnie obłożona suczynami z głowami, a jakże! - na poduszkach :D Quote
haniabor Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Andzike napisał(a): Szkoda, że dziś TZa już nie było jak się obudziłam - miałby kto zrobić zdjęcie. Nie mogłam się rano ruszyć - czułam się jak parówka w hotdogu (nomen omen:cool3:) - z dwóch stron byłam dokładnie obłożona suczynami z głowami, a jakże! - na poduszkach :D I właśnie dlatego ludzie nie powinni wyrywać rano do pracy Quote
Florentynka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Kto się nigdy nie obudził ściśnięty między psami - niech żałuje! Quote
Recommended Posts