jostel5 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Sarenia ma w ekwipunku:czerwoną obróżkę i również czerwoną smyczkę,szampon "nie szczypiący w oczy' (żeby się nie bała),smaczki "na uspokojenie",a jutro kupię jej syrop...Co jeszcze,Andzike,co jeszcze??? Może jakiś kocyk też jej zapakować? Quote
Andzike Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='jostel5']Sarenia ma w ekwipunku:czerwoną obróżkę i również czerwoną smyczkę,szampon "nie szczypiący w oczy' (żeby się nie bała),smaczki "na uspokojenie",a jutro kupię jej syrop...Co jeszcze,Andzike,co jeszcze??? Może jakiś kocyk też jej zapakować? A co mówiłam??? Wszystko jest i czeka na Sarę :) Nie mam w zwyczaju oddawać posłanka razem z tymczasowiczem, bo musiałabym co miesiąc wymieniać narożnik ;) więc spać będzie miała gdzie ;) ale jakby z początku nie ogarniała, to w większym pokoju stoi "awaryjne" posłanie, z którego do tej pory głównie korzystał Szoko (ten co do doti trafił :D ) Nelka tam chodzi tylko ze śmierdzącym uchem ;) Ręczniki do wytarcia po kąpieli mamy :) Kocyk do zawinięcia jakby Sara trzęsła się po kąpieli też :) Ciasteczka do przekupywania też :D Quote
malawaszka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 jostel5 napisał(a):Sarenia ma w ekwipunku:czerwoną obróżkę i również czerwoną smyczkę,szampon "nie szczypiący w oczy' (żeby się nie bała),smaczki "na uspokojenie",a jutro kupię jej syrop...Co jeszcze,Andzike,co jeszcze??? Może jakiś kocyk też jej zapakować? nie zapomnij zapakować Sarenki :loveu: :lol: Quote
Onaa Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Wczoraj po kilku latach opuścił schronisko podobny piesek o którego walczyłam z rok, bardzo się cieszę, tym bardziej że jego schroniskowy kolega którego też chciałam uratować został zabity w schronie :(. A jutro Sarunia dostanie szansę, piękne !!! Quote
jostel5 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Ostatnia noc Sareni w schronie.Warszawianki in spe ;) wyjeżdżają z Białej o 8.00. ,zabierają mnie po drodze ,a potem-będzie już tylko pięknie! [SIZE="1"]Ale mam stracha niewyobrażalnego!A przy tym-jestem szczęśliwa!Pomieszanie z poplątaniem... Quote
Onaa Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 rita60 napisał(a):O matko Dogo,który to ???????? Bubu zwany Bobusiem, z radomskiego schroniska, jest w moim podpisie. Powodzenia dla Saruni :) :) :). Quote
Andzike Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Sarenia już u nas :) Trochę dziewczyna jest w szoku, ale chyba pozytywnym. W kąpieli była spokojniutka, to zdecydowanie typ osiołka ;) Nie chce jej stresować zdjęciami, niech sobie wszystko pouklada w głowie, ale wycieranie po kąpieli chyba jej się podobało ;) jostel, cavani, p.Marku - bardzo miło było Was poznać :D :D :D Quote
Onaa Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Cieszę się bardzo :sweetCyb::klacz::bigcool::cunao::multi:. Wspaniali jesteście :loveu:. Quote
Andzike Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Hmmm.... nie zajęło jej za dużo czasu znalezienie miejsca na posłaniu ;) Quote
majuska Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 He, he :) Serce się raduje:multi: Z budy prosto na słynny narożnik:lol::lol: Słodka jest strasznie:loveu::loveu: Andzike a jak tam drożdże??:evil_lol::evil_lol: Quote
Igam Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Piękne oczka, ale jeszcze smutne nieco :roll: chyba jeszcze sama nie wierzy, gdzie jest i że już do zimnej budy nie wróci... Quote
Andzike Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='majuska']He, he :) Serce się raduje:multi: Z budy prosto na słynny narożnik:lol::lol: Słodka jest strasznie:loveu::loveu: Andzike a jak tam drożdże??:evil_lol::evil_lol: chodząca słodycz :) Strasznie mi przypomina Marysię, którą miałam przyjemność "tymczasować" przez parę godzin :) [quote name='Jasza']Osiołek. Widać po oczach, no nie? ;-) Typowy osiołek. Wyluzowala się na tyle, że postanowiła się załatwić. W domu oczywiście... Ma to wybaczone, bo i tak byśmy z nią nie wyszli - musi wyschnąć całkiem po kąpieli. Na razie dziewczyny odpoczywają - tylko na tym zdjęciu wyglada jakby Sara była duuuużo większa niż Nelka - w rzeczywistości jest od niej tylko trochę wyższa :) Quote
Jasza Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 A Nela obrażona ( w sensie FOCH) czy tylko tak sobie leży i zasypia? Quote
Andzike Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Jasza napisał(a):A Nela obrażona ( w sensie FOCH) czy tylko tak sobie leży i zasypia? Przyjęła to na miękko ;) EDIT: Sara chrapie!!! ;) To już trzecia osoba w domu...:shake: Quote
Jasza Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 A to współczuję ;-) U nas tylko TZ. A Miśka sporadycznie. My z Reksiem musimy to dzielnie znosić ;-) Quote
Akrum Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Witam na wątku Sary :) śliczna i już bezpieczna :) Faktycznie na zdjęciu powyżej wydaje się być o wiele większa od Neli... jak się cieszę Andzike, że takie fajne tymczasowicze do Ciebie trafiają :) Quote
Andzike Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='Akrum'] Faktycznie na zdjęciu powyżej wydaje się być o wiele większa od Neli... jak się cieszę Andzike, że takie fajne tymczasowicze do Ciebie trafiają :) Na tym widać, że dziewczyny są podobnej wielkości :) Ja tez się cieszę, że takie fajne tymczasowicze do mnie trafiają ;) Quote
rita60 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 :multi:ale wiadomosci, mała wykapana i śpi na kanapie:multi:doczekałas sie Sarunia. Quote
Recommended Posts