Onaa Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Tak właśnie sobie myślałam, że Andzike nie zostawi Sary bez dt :). Oby tylko teraz szybko Marcelek domek znalazł :). Quote
cavani Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Sarunia nic na szczęście nie wie o planach wyjazdowych, więc jeszcze chwilkę zaczeka na odmianę losu. Skoro Andzike - czarodziejka tak szybko wyprawia psiaki do nowych domków, to jest nadzieja, że długo czekać nie będzie. Quote
haniabor Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 cavani napisał(a):Sarunia nic na szczęście nie wie o planach wyjazdowych, więc jeszcze chwilkę zaczeka na odmianę losu. Skoro Andzike - czarodziejka tak szybko wyprawia psiaki do nowych domków, to jest nadzieja, że długo czekać nie będzie. I za to właśnie trzymam kciuki Quote
Andzike Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 haniabor napisał(a):I za to właśnie trzymam kciuki To trzymajcie za Marcela, żeby szybko znalazł się jego człowiek i żeby Sara mogła do mnie przyjechać ;) http://www.dogomania.pl/threads/201719-MARCEL-cudo-przestraszone-czeka-na-lepsze-%C5%BCycie!!! Quote
jostel5 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Trzymamy,trzymamy-za Marcela ,Gackę ,Sarę i wszystkich Twoich tymczasowiczów....Mamy w schronie taką jeszcze jedną śliczną, kudłatą, czarną...Może i ją można by było jakoś wmontować w tę kolejkę do Ciebie...?:oops::eviltong: ;) :lol: Popodziwiaj sobie:http://img840.imageshack.us/img840/5384/beti267.jpg Quote
Andzike Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 jostel5 napisał(a):Trzymamy,trzymamy-za Marcela ,Gackę ,Sarę i wszystkich Twoich tymczasowiczów....Mamy w schronie taką jeszcze jedną śliczną, kudłatą, czarną...Może i ją można by było jakoś wmontować w tę kolejkę do Ciebie...?:oops::eviltong: ;) :lol: Popodziwiaj sobie:http://img840.imageshack.us/img840/5384/beti267.jpg Cudna :) Ja po Sarze muszę zrobić chyba przerwę ze względu na Nelkę:oops: chociaż po Biszkopcie też mialam zrobić i wytrzymałam niecałe trzy tygodnie ;) Quote
malawaszka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 hophop Sarunia :loveu: już niedługo! Quote
jostel5 Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Byłąm wczoraj w schronie...Sarenka -niestety-coraz biedniejsza,głównie siedzi w budzie.Mam wrażenie,że koleżanki z boksu ją zdominowały,Sara chyba się ich boi. Quote
Andzike Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 jostel5 napisał(a):Byłąm wczoraj w schronie...Sarenka -niestety-coraz biedniejsza,głównie siedzi w budzie.Mam wrażenie,że koleżanki z boksu ją zdominowały,Sara chyba się ich boi. Cholera jasna :( Sareńko wytrzymaj jeszcze chwilę... Quote
Andzike Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 E-S napisał(a):Boże drogi, biedactwo kochane .... :( Strasznie mi jej szkoda i żałuję, bo powinna być już u mnie :( Ehh... czemu mieszkam w mieszkanku w bloku i nie mogę mieć na raz więcej niż jednego tymczasowicza??? Marcel - DO DOOOOMU!!! Quote
jostel5 Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Wytrzyma,wytrzyma,to twarda suczynka....Jutro znowu jadę do schronu,pójdziemy na długi spacerek,będą też zdjęcia ,bo przyjedzie Muzzy. Sara źle znosi zimno,ma ochrypnięty głos i -mimo rozrośniętej klatki piersiowej;) -wygląda jak zdechlak.Jest wciąż jakaś taka skulona...A że zdominowały ją koleżanki? Hmmmm....ją jest w stanie zdominować kocio średniej wielkości. Andzike-z serca życzę Ci tego domu,Tobie ,E-S-również...:)Szkoda,by takie talenty w dziedzinie wyadoptowywania psiaków były wykorzystane tylko w 20% (tak pi razy oko :)) i to wyłącznie z powodu niewielkiego metrażu!;) Quote
E-S Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='jostel5']Wytrzyma,wytrzyma,to twarda suczynka....Jutro znowu jadę do schronu,pójdziemy na długi spacerek,będą też zdjęcia ,bo przyjedzie Muzzy. Sara źle znosi zimno,ma ochrypnięty głos i -mimo rozrośniętej klatki piersiowej;) -wygląda jak zdechlak.Jest wciąż jakaś taka skulona...A że zdominowały ją koleżanki? Hmmmm....ją jest w stanie zdominować kocio średniej wielkości. Andzike-z serca życzę Ci tego domu,Tobie ,E-S-również...:)Szkoda,by takie talenty w dziedzinie wyadoptowywania psiaków były wykorzystane tylko w 20% (tak pi razy oko :)) i to wyłącznie z powodu niewielkiego metrażu!;) Serce się kroi, biedny osiołeczek Sarunia :( A co do talentów adopcyjnych, Bugi na moim DT przecież został .... i jeszcze bardziej ogranicza metraż :( nie wspominając o tym jak spacer wygląda z nim i jakąś tymczaską, makabra. Quote
kinga_kinga7 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 dzisiaj podesłałam link Sary Pani z Katowic,która była zainteresowana naszą,schroniskową Niunią:) Trzymamy kciuki!! Quote
Andzike Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='kinga_kinga7']dzisiaj podesłałam link Sary Pani z Katowic,która była zainteresowana naszą,schroniskową Niunią:) Trzymamy kciuki!! trzymam mocno kciuki ... ja Sarę podsyłam przy każdej okazji, ale nikt się jeszcze nie poznał na jej urodzie... :( Quote
kinga_kinga7 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 zapraszam na wątek schroniskowego kolegi Sarki,który potrzebuje pomocy!!http://www.dogomania.pl/threads/202942-Bia%C5%82a-Podlaska-Podhalan-po-wypadku-b%C5%82aga-o-lito%C5%9B%C4%87!!! Quote
Andzike Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 jostel5 napisał(a):Niedzielny spacerek Sary.:) Buuuu... nie widzę zdjęcia :( Zobaczę w domu.... Quote
malawaszka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 no nie wierzę, że tylko jedno!!!!! śliczn zresztą :loveu: Quote
cavani Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Więcej zdjęć Sary - Sarenki z zimowej sesji muzziego Quote
jostel5 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Basiorek mój śliczny! :) Sarenka kochana,WYPŁOSZEK!;) Na spacerze-szczęśliwa i roześmiana! Quote
jostel5 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 No,śliczne cielątko!:) Nie mogę na nią patrzeć bez wzruszenia! Quote
jostel5 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 malawaszka napisał(a):przepiękna jest!!!!!! Prawda?:) I ta broda ośnieżona,i błysk w oku...!:) Ona tylko na zdjęciach wygląda na taką wielką,w rzeczywistości to taka psiura,którą można na kolanka...:) Quote
Recommended Posts