Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sarunia nic na szczęście nie wie o planach wyjazdowych, więc jeszcze chwilkę zaczeka na odmianę losu. Skoro Andzike - czarodziejka tak szybko wyprawia psiaki do nowych domków, to jest nadzieja, że długo czekać nie będzie.

Posted

cavani napisał(a):
Sarunia nic na szczęście nie wie o planach wyjazdowych, więc jeszcze chwilkę zaczeka na odmianę losu. Skoro Andzike - czarodziejka tak szybko wyprawia psiaki do nowych domków, to jest nadzieja, że długo czekać nie będzie.

I za to właśnie trzymam kciuki

Posted

jostel5 napisał(a):
Trzymamy,trzymamy-za Marcela ,Gackę ,Sarę i wszystkich Twoich tymczasowiczów....Mamy w schronie taką jeszcze jedną śliczną, kudłatą, czarną...Może i ją można by było jakoś wmontować w tę kolejkę do Ciebie...?:oops::eviltong: ;) :lol:

Popodziwiaj sobie:http://img840.imageshack.us/img840/5384/beti267.jpg

Cudna :)
Ja po Sarze muszę zrobić chyba przerwę ze względu na Nelkę:oops:
chociaż po Biszkopcie też mialam zrobić i wytrzymałam niecałe trzy tygodnie ;)

Posted

Byłąm wczoraj w schronie...Sarenka -niestety-coraz biedniejsza,głównie siedzi w budzie.Mam wrażenie,że koleżanki z boksu ją zdominowały,Sara chyba się ich boi.

Posted

jostel5 napisał(a):
Byłąm wczoraj w schronie...Sarenka -niestety-coraz biedniejsza,głównie siedzi w budzie.Mam wrażenie,że koleżanki z boksu ją zdominowały,Sara chyba się ich boi.

Cholera jasna :( Sareńko wytrzymaj jeszcze chwilę...

Posted

E-S napisał(a):
Boże drogi, biedactwo kochane .... :(

Strasznie mi jej szkoda i żałuję, bo powinna być już u mnie :(
Ehh... czemu mieszkam w mieszkanku w bloku i nie mogę mieć na raz więcej niż jednego tymczasowicza???

Marcel - DO DOOOOMU!!!

Posted

Wytrzyma,wytrzyma,to twarda suczynka....Jutro znowu jadę do schronu,pójdziemy na długi spacerek,będą też zdjęcia ,bo przyjedzie Muzzy.

Sara źle znosi zimno,ma ochrypnięty głos i -mimo rozrośniętej klatki piersiowej;) -wygląda jak zdechlak.Jest wciąż jakaś taka skulona...A że zdominowały ją koleżanki? Hmmmm....ją jest w stanie zdominować kocio średniej wielkości.

Andzike-z serca życzę Ci tego domu,Tobie ,E-S-również...:)Szkoda,by takie talenty w dziedzinie wyadoptowywania psiaków były wykorzystane tylko w 20% (tak pi razy oko :)) i to wyłącznie z powodu niewielkiego metrażu!;)

Posted

[quote name='jostel5']Wytrzyma,wytrzyma,to twarda suczynka....Jutro znowu jadę do schronu,pójdziemy na długi spacerek,będą też zdjęcia ,bo przyjedzie Muzzy.

Sara źle znosi zimno,ma ochrypnięty głos i -mimo rozrośniętej klatki piersiowej;) -wygląda jak zdechlak.Jest wciąż jakaś taka skulona...A że zdominowały ją koleżanki? Hmmmm....ją jest w stanie zdominować kocio średniej wielkości.

Andzike-z serca życzę Ci tego domu,Tobie ,E-S-również...:)Szkoda,by takie talenty w dziedzinie wyadoptowywania psiaków były wykorzystane tylko w 20% (tak pi razy oko :)) i to wyłącznie z powodu niewielkiego metrażu!;)

Serce się kroi, biedny osiołeczek Sarunia :( A co do talentów adopcyjnych, Bugi na moim DT przecież został .... i jeszcze bardziej ogranicza metraż :( nie wspominając o tym jak spacer wygląda z nim i jakąś tymczaską, makabra.

Posted

[quote name='kinga_kinga7']dzisiaj podesłałam link Sary Pani z Katowic,która była zainteresowana naszą,schroniskową Niunią:) Trzymamy kciuki!!

trzymam mocno kciuki ...
ja Sarę podsyłam przy każdej okazji, ale nikt się jeszcze nie poznał na jej urodzie... :(

Posted

malawaszka napisał(a):
przepiękna jest!!!!!!

Prawda?:) I ta broda ośnieżona,i błysk w oku...!:) Ona tylko na zdjęciach wygląda na taką wielką,w rzeczywistości to taka psiura,którą można na kolanka...:)