Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

E-S napisał(a):
Do kiedy tak mamy trzymać ? Te kciuki ?

Trzymajcie ustawicznie!:) W końcu ds też będzie małej kiedyś potrzebny...
Wiem,że Was drażnię (przepraszam!!!!!),wiem,że z zaciśniętymi kciukami trudno umyć gary czy też zrobić inne rzeczy,ale..ale na razie jeszcze trochę pomilczę.Powiem tylko,że -być może-Sara za parę tygodni (?) będzie miała super dt.NAJLEPSZY z możliwych!

Posted

jostel5 napisał(a):
Wiem,że Was drażnię (przepraszam!!!!!),wiem,że z zaciśniętymi kciukami trudno umyć gary czy też zrobić inne rzeczy,ale..ale na razie jeszcze trochę pomilczę.Powiem tylko,że -być może-Sara za parę tygodni (?) będzie miała super dt.NAJLEPSZY z możliwych!

:crazyeye::crazyeye:trzymamy kciuki!!

Posted

jostel5 napisał(a):

Oj tam, gary - jak się trochę poćwiczy to z zaciśniętymi kciukami też się umyje :cool3: Wyciągnięcie Sarenki ze schroniska ważniejsze!
Ja w takim razie też zgłaszam mojego kciuka do trzymających, ale tylko jednego - drugiego trzymam za mojego tymczasowicza - cocker spanielka Jokiego.

Posted

[quote name='cavani']
Ja w takim razie też zgłaszam mojego kciuka do trzymających, ale tylko jednego - drugiego trzymam za mojego tymczasowicza - cocker spanielka Jokiego.

...czyli za kolegę Sary ze schronu....:) Też trzymam! Ale Joki szybko pójdzie do fajnego domku...!:)

Posted

Trzyma się,bo ....nie ma wyjścia!;)

Spacerki -UWIELBIA! Zaprzyjaźnione bajoro zamarzło,więc Sara jest niepocieszona! W żaden sposób nie jest w stanie zrozumieć,co się stało z JEJ wodą!;) Próbowała mnie przekonać,byśmy weszły trochę dalej...bo tam na pewno woda jest...bo dlaczego nagle zniknęła...-NIE DAŁAM SIĘ !:)

Najsmutniej jest,kiedy wracamy do kojca-zapiera się wszystkimi czterema łapami i patrzy tak żałośnie,że serce się kroi.

A później ucieka do budy.

Co ona sobie tam ,w tej budzie,myśli...?

Kiedy wyjeżdżam ze schronu-też patrzy.Stoi znieruchomiała,a potem odwraca się powoli i odchodzi.Taka jakaś pokorna i pogodzona z losem...I ta jej pokora rozczula mnie najbardziej.

Posted

Widzę, że Sarunia uwielbia wodę tak samo jak moja Nelka :)

Nie chce nawet myśleć co jej chodzi po głowie w tej budzie...
Ale chciałabym wiedzieć co będzie w jej głowie, jak po raz ostatni opuści bramę schroniska, żeby już nigdy do niego nie wrócić!!!

Posted

[quote name='jostel5']

Najsmutniej jest,kiedy wracamy do kojca-zapiera się wszystkimi czterema łapami i patrzy tak żałośnie,że serce się kroi.

A później ucieka do budy.

Co ona sobie tam ,w tej budzie,myśli...?

Kiedy wyjeżdżam ze schronu-też patrzy.Stoi znieruchomiała,a potem odwraca się powoli i odchodzi.Taka jakaś pokorna i pogodzona z losem...I ta jej pokora rozczula mnie najbardziej.[/QUOTE]

Biedna mała:-(i jest ich tysiace........

Posted

Chciałabym tu dzisiaj wejść i napisać "Sareńko pakuj się" ...
Chciałabym - bo jestem "po słowie" z Jostel i chcę zaoferować Sarze DT - miała do mnie przyjechać, po tym jak moja tymczasowiczka Nesia znajdzie dom.
Nesia znalazła dom wczoraj, ale również wczoraj spotkałam psa, który dotknął łapką mojego serca i który nie jest tak bezpieczny w tym momencie jak Sara... :(
Sareńko, bardzo Cię przepraszam, ale wytrzymaj jeszcze trochę - szybko "pozbędę się";) Marcelka a potem od razu przyjedziesz do mnie:loveu:

Wątek Marcelka - im szybciej znajdzie dom, tym szybciej na wspomnianym narożniku będzie wylegiwać się Sara :)

http://www.dogomania.pl/threads/201719-MARCEL-cudo-przestraszone-czeka-na-lepsze-%C5%BCycie!!!

Posted

No,cóż...? Wychodzę z założenia,że "co się odwlecze ,to nie uciecze" i jest jakaś mądrość,w tym ,że "coś się odwleka"...Być może Sara,oddając Marcelowi swoją kolejkę do miejsca w domku i sercu Andzike,ratuje w ten sposób jego życie ...?

Tak czy inaczej wiem,że Sara i tak może się już pakować,ponieważ Andzike wyadoptowuje swoich tymczasowiczów w tempie wyrzutni rakietowej (hmmmm... nie wiem,czy to dobre porównanie,ale wiecie,o co chodzi...:))

Aha,zapomniałam! Bo Sara będzie miała dt u Andzike-zdradzam tajemnicę.;)