Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłyśmy z Cavani dzisiaj w schronie .Mamy nowe zdjęcia suczynki.Fajna jest ta moja Sarunia,chociaż trochę się dziewczynce przytyło,klata jej się rozbudowała ;) i prawdę mówiąc-sznaucera jest w niej tak z 15%...;)

Zdjęcia wstawię,kiedy mi Cavani przyśle,czyli-niebawem.

Posted

Mam,wstawiam foteczki...

Oto Wrażliwość i Delikatność na Czterech Łapach,czyli Sarenka-księżniczka moja ukochana.:)

Sara-Piękność nad Pięknościami ;)

Dlaczego nikt jej nie chce...?:(

Posted

Jest sliczna i te piekne,madre bursztynowe oczka......nie wiem dlaczego nikt jej nie chce:-(
jostel czy jest możliwość podstrzyżenia jej,tak na sznaucerka,albo terierka;)

Posted

To i ja stawiam się na wątku Sary, zwłaszcza , że miałam okazję poznać ja dwa dni temu osobiście. Kochane, łagodne, delikatne cudeńko. Dobrze, że Jostel ją wypatrzyła na tym łańcuchu. Prędzej czy później na pewno wyprawi ją do dobrego domku. A na dobre chwile warto czekać:fadein:

Posted

Dorabiaj,Kochana,bo na razie ani pół telefonu...:(

Rita60-piękna fryzurka pewnie dodałaby Sarze urody,jednak musiałby ją zrobić fachowiec.W schroniskowych warunkach to niemożliwe.Można by było zawieźć ją do psiego salonu,wykąpać,ostrzyc ,wypachnić ,a potem co?Znowu wstawić do kojca? Też przecież nie...

Nie znacie jakiegoś ktosia,który wziąłby ją na tymczas???

Może- gdyby już była czysta i ufryzowana-rzuciłaby się w oczy! Bo pośród tych wszystkich ogłaszanych psiaków ona niknie!

Posted

[quote name='jostel5']Dorabiaj,Kochana,bo na razie ani pół telefonu...:(

Rita60-piękna fryzurka pewnie dodałaby Sarze urody,jednak musiałby ją zrobić fachowiec.W schroniskowych warunkach to niemożliwe.Można by było zawieźć ją do psiego salonu,wykąpać,ostrzyc ,wypachnić ,a potem co?Znowu wstawić do kojca? Też przecież nie...

Nie znacie jakiegoś ktosia,który wziąłby ją na tymczas???

Może- gdyby już była czysta i ufryzowana-rzuciłaby się w oczy! Bo pośród tych wszystkich ogłaszanych psiaków ona niknie!
Tak też myslałam.......sama już nie wiem co robić:roll:tymczasów jak na lekarstwo:shake:

Posted

jostel5 napisał(a):
Daj koniecznie!! Ja mam tam profil,ale nie ogarniam jeszcze,jak to działa!:oops:

Widziałam Sareńkę na FB :) Udostępniłam ...
Leć Sareńko w świat, niech Cię ktoś wypatrzy w końcu....

Posted

Sarenko, co za pech Cię prześladuje?! :shake: Jesteś taką piękną i kochaną sunią, a dobre domki nie mogą trafić do Ciebie. Będę Cię codziennie podrzucać, może wreszcie...