E-S Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Najlepszego domku Saruniu w Nowym Roku !!! /nikt się nie odezwał ?/ Quote
jostel5 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Nikt się nie odezwał.Ale myślę,że w tym roku wyekspediuję Sarę do domu najlepszego w świecie.Choćbym się miała wściec! Wszystkiego dobrego,E-S.:) Tobie,Tezetowi i Twoim futrom.:) Quote
lunarmermaid Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Porobię Saruni więcej ogłoszeń.Ona musi mieć domek! Quote
haniabor Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 lunarmermaid napisał(a):Porobię Saruni więcej ogłoszeń.Ona musi mieć domek! Dzięki:Rose: za ogłoszenia. Quote
E-S Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 To które foty można wykorzystywać do allegro ? Zrobię jej. co prawda z powodu wyjazdu As-co nie będzie na nim ślicznych, różowych migocących serduszek i innych bajerów bo jestem informatyczny debil i trochę zdrowia mnie kosztuje walka z html-em pod programem linux i uruchomieniem tegoż na allegro potem, ale bedzie .... potem As-co wróci z gór to umai :D Quote
lunarmermaid Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 A ja dorobiłam Saruni ogłoszenia www.sloniu.pl www.tupomorze.pl www.zwierzeta.swiatogloszen.net.pl www.hanza.pl www.warszawa.naszestrony.pl www.ofertynatopie.pl www.polgratka.pl www.mazowieckatablica.pl www.adpilar.pl www.szybkooferty.pl Quote
jostel5 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 E-S napisał(a):To które foty można wykorzystywać do allegro ? Zrobię jej. co prawda z powodu wyjazdu As-co nie będzie na nim ślicznych, różowych migocących serduszek i innych bajerów bo jestem informatyczny debil i trochę zdrowia mnie kosztuje walka z html-em pod programem linux i uruchomieniem tegoż na allegro potem, ale bedzie .... potem As-co wróci z gór to umai :D Wykorzystuj,co sobie tam chcesz-byle okazało się to skuteczne!:) DZIĘKUJĘ ,DZIĘKUJĘ,DZIĘKUJĘ....!!!! Tobie,E-S i niezawodnej Lunamermaid...:loveu::Rose: Ja -niestety-jestem debilem po stokroć!:oops: I nic bym bez Was nie zrobiła...:grab: Quote
E-S Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Też jestem informatycznym debilem ale allegro jakoś obczaiłam, chociaż te kody html i to działanie wszystkiego pod linuxem to koszmar jakiś i zabiera ma pół dnia, żeby tak poustawiać stronę, żeby chodziło i zdjęcia były widoczne. Dobra, to ściągam materiał i podam link jak mi się uda. Do kogo podać mail i tel. kontaktowy ? Z powodu pracy jestem niedyspozycyjna telefonicznie, więc lepiej, żeby kto inny odbierał telefony. Quote
jostel5 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Tel.505 572 846; adres e-mail : jot_a@wp.pl Telefony mogę odbierać 24 na dobę-OBY DZWONIŁY !;) Quote
E-S Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='jostel5']Tel.505 572 846; adres e-mail : jot_a@wp.pl Telefony mogę odbierać 24 na dobę-OBY DZWONIŁY !;) To ładuj baterię :D http://allegro.pl/show_item.php?item=1400312483 Podświetlone, pogrubione i wyróżnione. Życzę Sarze oraz sobie, oby nie trzeba było wznawiać :) Quote
aganela Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='E-S']To ładuj baterię :D http://allegro.pl/show_item.php?item=1400312483 Podświetlone, pogrubione i wyróżnione. Życzę Sarze oraz sobie, oby nie trzeba było wznawiać :) Super!Ja robiłam Sarze allegro,ale takie zwykłe-niewyróżnione ,ani nic.. E-S nie uważasz ,że lepiej byłoby w tytule sznaucer ?,Bo jak wpiszę w wyszukiwarkę sznaucer,to nie pojawia się allegro Sary...dobrze,gdyby było trochę takich tematycznych słów w tytule. Quote
E-S Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 To weź teraz zobacz czy wyszukuje, mnie wyszukuje ale to może dlatego, że to moja aukcja i jestem zalogowana. Za dużo słów w tytule nie może być bo jest limit znaków w tytule. Dodać nic już nie mogę, chyba że coś skasuję ... ? Quote
aganela Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Teraz Sarcię widać :) http://allegro.pl/listing.php/search?string=sznaucer&category=5344&country=1 Quote
E-S Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='aganela']Teraz Sarcię widać :) http://allegro.pl/listing.php/search?string=sznaucer&category=5344&country=1 Przy okazji wyczaiłam drugie allegro Sary: http://allegro.pl/sarenkaporzucona-piekna-tp-sznaucer-sredni-adopcja-i1393589084.html Bardzo dobrze ! :D Może wreszcie ktoś odpowiedni na nią wpadnie i się zakocha ! Ej, może dopiszę "pomagamy w transporcie" ? Czy nie ? Quote
aganela Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='E-S']Przy okazji wyczaiłam drugie allegro Sary: http://allegro.pl/sarenkaporzucona-piekna-tp-sznaucer-sredni-adopcja-i1393589084.html Bardzo dobrze ! :D Czy nie ? E-S,ale twoje jest bardziej widoczne!:) Quote
jostel5 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 E-S,Aganela-zrobiłyście Sarze takie piękne allegro (oba!),że ...sama dałabym się Wam ogłosić i pewnie szybko znalazłabym AMATORA!!!:eviltong::evil_lol: Baterie naładowane i czekam na telefony!!! Bardzo Wam dziękuję!:loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 zaciskam :kciuki: lalunia już czas najwyższy!!! Quote
E-S Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Jostel, a Ty na siebie amatora szukasz ??? No co Ty ? Na razie na allegro 45 wejść, obserwatora brak. Quote
jostel5 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 [quote name='E-S']Jostel, a Ty na siebie amatora szukasz ??? No co Ty ? Na razie na allegro 45 wejść, obserwatora brak. Ojtam,ojtam!:)Od przybytku głowa nie boli,może bym se jeszcze coś dla siebie spośród chętnych wybrała...;) Co to znaczy,że "obserwatora brak"? Teraz wyświetleń jest sześćdziesiąt+ sto osiemnaście...ale telefonu na razie żadnego :( Quote
E-S Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Coś jest nie tak ... Sara ma na allegro najmniej wejść ze wszystkich piesków, które ogłaszam ... tylko 166 :( Reszta dobija do 400, no o dogu niemieckim nie wspomnę, bo wiadomo ... rozrywany ... przez totalnych ignorantw w kwestiach psich, o molosach nie wspominając. Ale jesli Saruni ogłoszenie nie osiągnie dobrego wyniku to ... jednak trzeba jej pięknych, nowych zdjęć. Quote
jostel5 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Tak myślę,że Sarze przydałby się jakiś tymczas (domowy!)...I gdyby tak domek ją trochę podrasował-w sensie wykąpał i wyczesał-suczyna natychmiast przestałaby być taką szarą ,niewidzialna myszą. Charakter ma piękny-nad tym nie trzeba w jej przypadku pracować!:) Quote
malawaszka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 oj tak! DT to marzenie! wiemy ile Sarunia waży? Quote
Recommended Posts