Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikt się nie odezwał.Ale myślę,że w tym roku wyekspediuję Sarę do domu najlepszego w świecie.Choćbym się miała wściec!

Wszystkiego dobrego,E-S.:) Tobie,Tezetowi i Twoim futrom.:)

Posted

To które foty można wykorzystywać do allegro ?
Zrobię jej.
co prawda z powodu wyjazdu As-co nie będzie na nim ślicznych, różowych migocących serduszek i innych bajerów bo jestem informatyczny debil i trochę zdrowia mnie kosztuje walka z html-em pod programem linux i uruchomieniem tegoż na allegro potem, ale bedzie .... potem As-co wróci z gór to umai :D

Posted

E-S napisał(a):
To które foty można wykorzystywać do allegro ?
Zrobię jej.
co prawda z powodu wyjazdu As-co nie będzie na nim ślicznych, różowych migocących serduszek i innych bajerów bo jestem informatyczny debil i trochę zdrowia mnie kosztuje walka z html-em pod programem linux i uruchomieniem tegoż na allegro potem, ale bedzie .... potem As-co wróci z gór to umai :D

Wykorzystuj,co sobie tam chcesz-byle okazało się to skuteczne!:)

DZIĘKUJĘ ,DZIĘKUJĘ,DZIĘKUJĘ....!!!! Tobie,E-S i niezawodnej Lunamermaid...:loveu::Rose:

Ja -niestety-jestem debilem po stokroć!:oops: I nic bym bez Was nie zrobiła...:grab:

Posted

Też jestem informatycznym debilem ale allegro jakoś obczaiłam, chociaż te kody html i to działanie wszystkiego pod linuxem to koszmar jakiś i zabiera ma pół dnia, żeby tak poustawiać stronę, żeby chodziło i zdjęcia były widoczne.
Dobra, to ściągam materiał i podam link jak mi się uda.
Do kogo podać mail i tel. kontaktowy ?
Z powodu pracy jestem niedyspozycyjna telefonicznie, więc lepiej, żeby kto inny odbierał telefony.

Posted

[quote name='E-S']To ładuj baterię :D
http://allegro.pl/show_item.php?item=1400312483

Podświetlone, pogrubione i wyróżnione.
Życzę Sarze oraz sobie, oby nie trzeba było wznawiać :)
Super!Ja robiłam Sarze allegro,ale takie zwykłe-niewyróżnione ,ani nic.. E-S nie uważasz ,że lepiej byłoby w tytule sznaucer ?,Bo jak wpiszę w wyszukiwarkę sznaucer,to nie pojawia się allegro Sary...dobrze,gdyby było trochę takich tematycznych słów w tytule.

Posted

To weź teraz zobacz czy wyszukuje, mnie wyszukuje ale to może dlatego, że to moja aukcja i jestem zalogowana.
Za dużo słów w tytule nie może być bo jest limit znaków w tytule. Dodać nic już nie mogę, chyba że coś skasuję ... ?

Posted

E-S,Aganela-zrobiłyście Sarze takie piękne allegro (oba!),że ...sama dałabym się Wam ogłosić i pewnie szybko znalazłabym AMATORA!!!:eviltong::evil_lol:

Baterie naładowane i czekam na telefony!!!

Bardzo Wam dziękuję!:loveu::loveu:

Posted

[quote name='E-S']Jostel, a Ty na siebie amatora szukasz ??? No co Ty ?
Na razie na allegro 45 wejść, obserwatora brak.

Ojtam,ojtam!:)Od przybytku głowa nie boli,może bym se jeszcze coś dla siebie spośród chętnych wybrała...;)

Co to znaczy,że "obserwatora brak"?

Teraz wyświetleń jest sześćdziesiąt+ sto osiemnaście...ale telefonu na razie żadnego :(

Posted

Coś jest nie tak ...
Sara ma na allegro najmniej wejść ze wszystkich piesków, które ogłaszam ... tylko 166 :(
Reszta dobija do 400, no o dogu niemieckim nie wspomnę, bo wiadomo ... rozrywany ... przez totalnych ignorantw w kwestiach psich, o molosach nie wspominając.

Ale jesli Saruni ogłoszenie nie osiągnie dobrego wyniku to ... jednak trzeba jej pięknych, nowych zdjęć.

Posted

Tak myślę,że Sarze przydałby się jakiś tymczas (domowy!)...I gdyby tak domek ją trochę podrasował-w sensie wykąpał i wyczesał-suczyna natychmiast przestałaby być taką szarą ,niewidzialna myszą.
Charakter ma piękny-nad tym nie trzeba w jej przypadku pracować!:)