E-S Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Sarunia się otwiera !!! :multi: Te zdjęcia z patyczkiem - rozczulające :loveu: Ostatnie zdjęcie ludzkich istot przywalonych liczną gromadą nelkopodobnych stworzeń - bomba ! padłam :D :D :D Quote
Igam Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Oj, na kanapie jeszcze widać wolny skrawek ;) Sarunia, mądra suczynka :multi: Quote
E-S Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Igam napisał(a):Oj, na kanapie jeszcze widać wolny skrawek ;) Sarunia, mądra suczynka :multi: Na ten wolny skrawek popyla już jamniczka - szkielet jakaś ... tak mi wiewiórki doniosły. Quote
Andzike Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 E-S napisał(a):Na ten wolny skrawek popyla już jamniczka - szkielet jakaś ... tak mi wiewiórki doniosły. Jamniczka już grzeje doopkę na kanapie u dziadków ;) Quote
Andzike Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Zamówiłam Sareńce pakiet ogłoszeń na bazarku... Quote
Akrum Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 widać jak Sareńka z dnia na dzień pięknieje :) Taka odważna, radosna :) Tylko brać i kochać :) Quote
Andzike Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 To właśnie dumna mina Sary, która odkryła do czego służy patyczek ;) I patyczkowanie :) Quote
Dzika_Figa Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Jaka śliczna, mądra suczka! Niesamowita jest! Quote
Andzike Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Jaka śliczna, mądra suczka! Niesamowita jest! Boska, po prostu boska. Słuchajcie, czy ja ją mogę sobie zostawić?? :cool3: Quote
Dzika_Figa Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Andzike napisał(a):Boska, po prostu boska. Słuchajcie, czy ja ją mogę sobie zostawić?? :cool3: Moim zdaniem możesz, jak najbardziej, ale pod warunkiem, że dalej będziesz brać tymczasy :evil_lol: Quote
jostel5 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Jest pierwszy domek zainteresowany Sarą,ale....NIE PODOBA MI SIĘ! Ludzie starsi,podobno psiolubni,ale osiołek miałby mieszkać w "pokoiku przy garażu"-cokolwiek to znaczy....NIE CHCĘ!!! Quote
Dzika_Figa Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 jostel5 napisał(a):Jest pierwszy domek zainteresowany Sarą,ale....NIE PODOBA MI SIĘ! Ludzie starsi,podobno psiolubni,ale osiołek miałby mieszkać w "pokoiku przy garażu"-cokolwiek to znaczy....NIE CHCĘ!!! I słusznie. Miejsce Sary jest na kanapie. Ale może Państwo zechcą innego psa? Może malawaszka coś ma? Zresztą Sara zostaje u Andzike :diabloti: Quote
Andzike Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Niech Państwo zapomną o Sarze. W żadnym pokoiku przy garażu mieszkać nie będzie !!! Quote
jostel5 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Dzika_Figa napisał(a): Ale może Państwo zechcą innego psa? Może malawaszka coś ma? : Tak...zaproponowałam sznaucerki Malawaszki...może któryś dobrze się poczuje w niedomowych warunkach... Quote
Andzike Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Andzike napisał(a):Słuchajcie, czy ja ją mogę sobie zostawić?? :cool3: Protestów nie ma ??? ;) W weekend jedziemy na działkę !!! Rodzinka dziś przetarła szlaki, czas najwyższy pograbić i pokazać Sarze działkę, a Sarę działce :) Quote
Dzika_Figa Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Andzike napisał(a):Protestów nie ma ??? ;) W weekend jedziemy na działkę !!! Rodzinka dziś przetarła szlaki, czas najwyższy pograbić i pokazać Sarze działkę, a Sarę działce :) Ale ja postawiłam warunek ;-) Żeby Ci nie umknął... Quote
majuska Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Pokoik przy garażu:shake::shake:...tez mi coś:roll: Quote
jostel5 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Ma być bardzo ciepło ,poczujecie wiosnę!:) A gdzie jest ta działka,o ile nie jestem zbyt wścibska...?;) Andzike,ja w kwestii Sary w ds u Andzike ;) protestować nie będę NIGDY! Przenigdy!:) Quote
E-S Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Ja nie czuję się upoważniona do protestowania :D Quote
malawaszka Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 to jakby się zgłosił jakiś chętny domek a Sara już nie szuka :evil_lol: to jest jeszcze taka sunia Peggy http://www.dogomania.pl/threads/139168-Po-6-latach-w-%C5%BCycia-w-azylu-znalaz%C5%82y-DT!-Nadal-czekaj%C4%85-na-wsp%C3%B3lny-DS!?p=16602308&viewfull=1#post16602308 Quote
Andzike Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Trzeci tymczas to pod warunkiem, że się przeniosę na wyżej wspomnianą działkę :roll: A działka niedaleko Wyszkowa, 65km od Warszawy. Dziadkowie już lada moment przenoszą się tam na okres letni razem z coraz mniej wychudzoną Lilką, która jest coraz mniej na tymczasie ;) Wiem,że na każdym wątku marudzę, że nie chcę oddać tymczasa,ale szóstkę oddałam, więc może właśnie szczęśliwa siódemka powinna zostać u nas na zawsze? :cool3: Malawaszka, a Ty tak wpadasz i mnie tu dobijasz, jak nie Szlufką to teraz Peggy... Quote
Dzika_Figa Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='Andzike']Trzeci tymczas to pod warunkiem, że się przeniosę na wyżej wspomnianą działkę :roll: A działka niedaleko Wyszkowa, 65km od Warszawy. Dziadkowie już lada moment przenoszą się tam na okres letni razem z coraz mniej wychudzoną Lilką, która jest coraz mniej na tymczasie ;) Wiem,że na każdym wątku marudzę, że nie chcę oddać tymczasa,ale szóstkę oddałam, więc może właśnie szczęśliwa siódemka powinna zostać u nas na zawsze? :cool3: Malawaszka, a Ty tak wpadasz i mnie tu dobijasz, jak nie Szlufką to teraz Peggy... Ha, jamniorka sobie dziadków kupiła! To trzymam kciuki! A teoretycznie taka przeprowadzka jest możliwa? Quote
Andzike Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='E-S']A co na to Nela mówi ? :D Nela jest bardziej za posiadaniem jednej siostrzyczki niż zmiany siostrzyczki / braciszka co miesiąc ;) [quote name='Dzika_Figa']Ha, jamniorka sobie dziadków kupiła! To trzymam kciuki! A teoretycznie taka przeprowadzka jest możliwa? Teoretycznie to wszystko jest możliwe ;) Ale domek jest letni, w zimę nie bardzo da się tam mieszkać, gdzieś na wątku Nelki wklejałam chyba zdjęcie... A o Lilke prawdziwa bitwa w rodzinie ;) http://www.dogomania.pl/threads/204397-LILKA-wychudzona-jamniczka-ju%C5%BC-w-BDT!-Szukamy-domu-i-pracujemy-nad-wag%C4%85-%29?p=16597749&viewfull=1#post16597749 Quote
Recommended Posts