Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sarunia się otwiera !!! :multi:
Te zdjęcia z patyczkiem - rozczulające :loveu:
Ostatnie zdjęcie ludzkich istot przywalonych liczną gromadą nelkopodobnych stworzeń - bomba ! padłam :D :D :D

Posted

Igam napisał(a):
Oj, na kanapie jeszcze widać wolny skrawek ;)

Sarunia, mądra suczynka :multi:

Na ten wolny skrawek popyla już jamniczka - szkielet jakaś ... tak mi wiewiórki doniosły.

Posted

Andzike napisał(a):
Boska, po prostu boska.
Słuchajcie, czy ja ją mogę sobie zostawić?? :cool3:

Moim zdaniem możesz, jak najbardziej, ale pod warunkiem, że dalej będziesz brać tymczasy :evil_lol:

Posted

Jest pierwszy domek zainteresowany Sarą,ale....NIE PODOBA MI SIĘ! Ludzie starsi,podobno psiolubni,ale osiołek miałby mieszkać w "pokoiku przy garażu"-cokolwiek to znaczy....NIE CHCĘ!!!

Posted

jostel5 napisał(a):
Jest pierwszy domek zainteresowany Sarą,ale....NIE PODOBA MI SIĘ! Ludzie starsi,podobno psiolubni,ale osiołek miałby mieszkać w "pokoiku przy garażu"-cokolwiek to znaczy....NIE CHCĘ!!!

I słusznie. Miejsce Sary jest na kanapie.
Ale może Państwo zechcą innego psa? Może malawaszka coś ma?

Zresztą Sara zostaje u Andzike :diabloti:

Posted

Dzika_Figa napisał(a):

Ale może Państwo zechcą innego psa? Może malawaszka coś ma?
:

Tak...zaproponowałam sznaucerki Malawaszki...może któryś dobrze się poczuje w niedomowych warunkach...

Posted

Andzike napisał(a):
Słuchajcie, czy ja ją mogę sobie zostawić?? :cool3:

Protestów nie ma ??? ;)

W weekend jedziemy na działkę !!! Rodzinka dziś przetarła szlaki, czas najwyższy pograbić i pokazać Sarze działkę, a Sarę działce :)

Posted

Andzike napisał(a):
Protestów nie ma ??? ;)

W weekend jedziemy na działkę !!! Rodzinka dziś przetarła szlaki, czas najwyższy pograbić i pokazać Sarze działkę, a Sarę działce :)

Ale ja postawiłam warunek ;-) Żeby Ci nie umknął...

Posted

Ma być bardzo ciepło ,poczujecie wiosnę!:) A gdzie jest ta działka,o ile nie jestem zbyt wścibska...?;)

Andzike,ja w kwestii Sary w ds u Andzike ;) protestować nie będę NIGDY! Przenigdy!:)

Posted

Trzeci tymczas to pod warunkiem, że się przeniosę na wyżej wspomnianą działkę :roll:
A działka niedaleko Wyszkowa, 65km od Warszawy.
Dziadkowie już lada moment przenoszą się tam na okres letni razem z coraz mniej wychudzoną Lilką, która jest coraz mniej na tymczasie ;)

Wiem,że na każdym wątku marudzę, że nie chcę oddać tymczasa,ale szóstkę oddałam, więc może właśnie szczęśliwa siódemka powinna zostać u nas na zawsze? :cool3:

Malawaszka, a Ty tak wpadasz i mnie tu dobijasz, jak nie Szlufką to teraz Peggy...

Posted

[quote name='Andzike']Trzeci tymczas to pod warunkiem, że się przeniosę na wyżej wspomnianą działkę :roll:
A działka niedaleko Wyszkowa, 65km od Warszawy.
Dziadkowie już lada moment przenoszą się tam na okres letni razem z coraz mniej wychudzoną Lilką, która jest coraz mniej na tymczasie ;)

Wiem,że na każdym wątku marudzę, że nie chcę oddać tymczasa,ale szóstkę oddałam, więc może właśnie szczęśliwa siódemka powinna zostać u nas na zawsze? :cool3:

Malawaszka, a Ty tak wpadasz i mnie tu dobijasz, jak nie Szlufką to teraz Peggy...

Ha, jamniorka sobie dziadków kupiła! To trzymam kciuki!
A teoretycznie taka przeprowadzka jest możliwa?

Posted

[quote name='E-S']A co na to Nela mówi ? :D

Nela jest bardziej za posiadaniem jednej siostrzyczki niż zmiany siostrzyczki / braciszka co miesiąc ;)

[quote name='Dzika_Figa']Ha, jamniorka sobie dziadków kupiła! To trzymam kciuki!
A teoretycznie taka przeprowadzka jest możliwa?

Teoretycznie to wszystko jest możliwe ;)
Ale domek jest letni, w zimę nie bardzo da się tam mieszkać, gdzieś na wątku Nelki wklejałam chyba zdjęcie...

A o Lilke prawdziwa bitwa w rodzinie ;)

http://www.dogomania.pl/threads/204397-LILKA-wychudzona-jamniczka-ju%C5%BC-w-BDT!-Szukamy-domu-i-pracujemy-nad-wag%C4%85-%29?p=16597749&viewfull=1#post16597749