lunarmermaid Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Chyba pozmieniam Saruni troche zdjęć w ogłoszeniach.... Nie wiecie czemu kojarzy mi się z nią imię Dasza??? Quote
Andzike Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 lunarmermaid napisał(a):Chyba pozmieniam Saruni troche zdjęć w ogłoszeniach.... Nie wiecie czemu kojarzy mi się z nią imię Dasza??? Daszenka... bardzo mi sie podoba :) lunarmermaid poczekaj jeszcze chwile, mam nadzieje, ze do ogloszen dolozysz juz niedlugo domowe zdjecia Sary... Quote
cavani Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Andzike napisał(a):...mam nadzieje, ze do ogloszen dolozysz juz niedlugo domowe zdjecia Sary... Nareszcie się kochana dziewczynka doczeka! :Cool!: Jak już nadejdzie ten dzień, to pewnie będziemy obie z Jostel płakały ze szczęścia... Quote
sybil Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Ja chyba też się popłaczę! Zaglądam do Sarenki codziennie, a nic nie piszę, bo nijak nie mogę jej pomóc :shake:. Zaciskam tylko :kciuki::kciuki::kciuki: razem z moimi sznupiastymi, żeby Sara wyszła wreszcie ze schronu. Trzymaj się, Malutka, może już niedługo :loveu: Quote
jostel5 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 A ja już nic nie mówię...Siedzę sobie cicho,cichuteńko.Żeby nie zapeszyć.:) Quote
E-S Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 jostel5 napisał(a):A ja już nic nie mówię...Siedzę sobie cicho,cichuteńko.Żeby nie zapeszyć.:) No to ja też :) Ale Dasza - cudnie ! I faktycznie bardziej do niej pasuje niż Sara ... sory, jeśli kogoś uraziłam, ale ta Dasza to jak olśnienie :D Quote
jostel5 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Oj,bo Dasza to była ta moja druga ulubienica...foksterierka.Już za TM...:( To moje-póki co- największe schroniskowe miłości. Lunarmermaid tak się skojarzyło,bo ogłaszała w tym samym czasie obie suczyny.Tamta to była Lady Dasza,a ta to Sar(n)a.Bo ma w sobie coś z Sarenki-delikatność,płochliwość,jakąś taką nieśmiałość.Sara-to jej schroniskowe imię i suczyna na nie reaguje. Quote
E-S Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 jostel5 napisał(a):Tamta to była Lady Dasza,a ta to Sar(n)a.Bo ma w sobie coś z Sarenki-delikatność,płochliwość,jakąś taką nieśmiałość.Sara-to jej schroniskowe imię i suczyna na nie reaguje. Skoro reaguje i imię adekwatne do charakteru, to nie powinno się zmieniać. Ale wizualnie okropnie jej Dasza pasuje :D Quote
jostel5 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Hmmm....:) Jaka zatem powinna być Dasza? Wiem,że taka jak Sara,ale- właściwie jaka?;) Quote
lunarmermaid Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Kiedy mnie do tamtej suczynki bardzo pasowało właśnie Lady...a do Saruni - Daszeńka lub Maszeńka. Strasznie mi to do niej pasuje. I trzymam mocno kciuki za domek!!! Quote
jostel5 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 [SIZE="4"]Ogłaszam oto wszem i wobec,że Sarenia w niedzielę rano opuszcza schron na zawsze i wyjeżdża do Andzike,która daje jej BDT ,a razem z nim i narożnik,i serducho,i wszystko,co tylko można dać takiemu bidulcowi jak Sar(n)a,czyli NOWE SZCZĘŚLIWE ŻYCIE!!! Nie będę pisać,co teraz czuję....................... :loveu::placz::mdleje::mdleje::mdleje::ghost_2::ghost_2::ghost_2::shock::shock::shock::angel::iloveyou::iloveyou::iloveyou::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::shocked!: :stupid::stupid::stupid:-Ze szczęścia!:loveu: Quote
cavani Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [SIZE="4"]Andzike - wielkie dzięki za nowe życie dla SARY!!! :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
sybil Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Ale radość!:Cool!::ylsuper::cool2::klacz::buzi::bigcool:. Sarunia doczekała się wyzwolenia! Dużo szczęścia, Sunieczko, dla Ciebie i Twojego Domku :iloveyou: Quote
lunarmermaid Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Super!!! Bardzo się cieszę! Mam nadzieję,że Sarunia również! Pozna wreszcie co to znaczy miec swój domek i swojego człowieka... Quote
malawaszka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 pobeczałam się :splat: chyba się starzeję... :shake: Dziewczyny :Rose: kocham takie chwile! byle do niedzieli Saruniu :kciuki: Quote
Andzike Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Nie wiem czy bardziej się cieszę z tego, ze Marcel znalazł super dom czy z tego, ze już w niedzielę będzie u mnie Sarunia :) Oby do niedzieli!!! :D Quote
rita60 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Wspaniała wiadomosc.......jeszcze pare dni malenka. Quote
Jasza Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Jestem i ja. Sobie przycupnę i poczekam na sesję narożnikową. Andzike - brawa! Quote
kinga_kinga7 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 wspaniała wiadomość..:ghost_2::Cool!:Andzike :Rose: Quote
cavani Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 A mi się dzisiaj śniło, jak Jostel ogłosiła na forum, że załatwiła Sarze super kąpiel w myjni samochodowej przed wyjazdem do Warszawy . Była z tego powodu ogromnie szczęśliwa :cool3: Quote
Andzike Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 cavani napisał(a):A mi się dzisiaj śniło, jak Jostel ogłosiła na forum, że załatwiła Sarze super kąpiel w myjni samochodowej przed wyjazdem do Warszawy . Była z tego powodu ogromnie szczęśliwa :cool3: Hehehehe :) to by się Sarze przydało ;) Ale chyba będziemy musiały się uśmiechnać do Pani Kudiego (Figusa) ;) Quote
Andzike Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Rozważam awarie wody w poniedziałek lub inną klęskę żywiołową, która umożliwilaby wzięcie dnia wolnego (niestety zwykły urlop nie wchodzi w grę :( ) a to dlatego, ze Psi Czar, który wyczarował fryzurę Biszkopta zgodził się zrobić Sarę na bóstwo:multi::multi::multi: Quote
cavani Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Prosto ze schroniskowej budy, do salonu piękności Psi Czar. Od razu piesek, na którego początkowo nikt nie zwrócił uwagi oprócz Jostel, stanie się obiektem pożądania niejednego domku. Ech, niesamowite rzeczy tu się dzieją :lol: Quote
Recommended Posts