Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lunarmermaid napisał(a):
Chyba pozmieniam Saruni troche zdjęć w ogłoszeniach.... Nie wiecie czemu kojarzy mi się z nią imię Dasza???

Daszenka... bardzo mi sie podoba :)
lunarmermaid poczekaj jeszcze chwile, mam nadzieje, ze do ogloszen dolozysz juz niedlugo domowe zdjecia Sary...

Posted

Andzike napisał(a):
...mam nadzieje, ze do ogloszen dolozysz juz niedlugo domowe zdjecia Sary...

Nareszcie się kochana dziewczynka doczeka! :Cool!: Jak już nadejdzie ten dzień, to pewnie będziemy obie z Jostel płakały ze szczęścia...

Posted

Ja chyba też się popłaczę! Zaglądam do Sarenki codziennie, a nic nie piszę, bo nijak nie mogę jej pomóc :shake:. Zaciskam tylko :kciuki::kciuki::kciuki: razem z moimi sznupiastymi, żeby Sara wyszła wreszcie ze schronu. Trzymaj się, Malutka, może już niedługo :loveu:

Posted

jostel5 napisał(a):
A ja już nic nie mówię...Siedzę sobie cicho,cichuteńko.Żeby nie zapeszyć.:)

No to ja też :)
Ale Dasza - cudnie !
I faktycznie bardziej do niej pasuje niż Sara ... sory, jeśli kogoś uraziłam, ale ta Dasza to jak olśnienie :D

Posted

Oj,bo Dasza to była ta moja druga ulubienica...foksterierka.Już za TM...:( To moje-póki co- największe schroniskowe miłości.
Lunarmermaid tak się skojarzyło,bo ogłaszała w tym samym czasie obie suczyny.Tamta to była Lady Dasza,a ta to Sar(n)a.Bo ma w sobie coś z Sarenki-delikatność,płochliwość,jakąś taką nieśmiałość.Sara-to jej schroniskowe imię i suczyna na nie reaguje.

Posted

jostel5 napisał(a):
Tamta to była Lady Dasza,a ta to Sar(n)a.Bo ma w sobie coś z Sarenki-delikatność,płochliwość,jakąś taką nieśmiałość.Sara-to jej schroniskowe imię i suczyna na nie reaguje.

Skoro reaguje i imię adekwatne do charakteru, to nie powinno się zmieniać.
Ale wizualnie okropnie jej Dasza pasuje :D

Posted

[SIZE="4"]Ogłaszam oto wszem i wobec,że Sarenia w niedzielę rano opuszcza schron na zawsze i wyjeżdża do Andzike,która daje jej BDT ,a razem z nim i narożnik,i serducho,i wszystko,co tylko można dać takiemu bidulcowi jak Sar(n)a,czyli NOWE SZCZĘŚLIWE ŻYCIE!!!

Nie będę pisać,co teraz czuję.......................
:loveu::placz::mdleje::mdleje::mdleje::ghost_2::ghost_2::ghost_2::shock::shock::shock::angel::iloveyou::iloveyou::iloveyou::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::shocked!:

:stupid::stupid::stupid:-Ze szczęścia!:loveu:

Posted

Ale radość!:Cool!::ylsuper::cool2::klacz::buzi::bigcool:. Sarunia doczekała się wyzwolenia! Dużo szczęścia, Sunieczko, dla Ciebie i Twojego Domku :iloveyou:

Posted

A mi się dzisiaj śniło, jak Jostel ogłosiła na forum, że załatwiła Sarze super kąpiel w myjni samochodowej przed wyjazdem do Warszawy . Była z tego powodu ogromnie szczęśliwa :cool3:

Posted

cavani napisał(a):
A mi się dzisiaj śniło, jak Jostel ogłosiła na forum, że załatwiła Sarze super kąpiel w myjni samochodowej przed wyjazdem do Warszawy . Była z tego powodu ogromnie szczęśliwa :cool3:

Hehehehe :) to by się Sarze przydało ;) Ale chyba będziemy musiały się uśmiechnać do Pani Kudiego (Figusa) ;)

Posted

Rozważam awarie wody w poniedziałek lub inną klęskę żywiołową, która umożliwilaby wzięcie dnia wolnego (niestety zwykły urlop nie wchodzi w grę :( ) a to dlatego, ze Psi Czar, który wyczarował fryzurę Biszkopta zgodził się zrobić Sarę na bóstwo:multi::multi::multi:

Posted

Prosto ze schroniskowej budy, do salonu piękności Psi Czar. Od razu piesek, na którego początkowo nikt nie zwrócił uwagi oprócz Jostel, stanie się obiektem pożądania niejednego domku.
Ech, niesamowite rzeczy tu się dzieją :lol: