E-S Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Sara MUSI mieć nową super sesję zdjęciową. Bo inaczej kiepsko to widzę. Quote
malawaszka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 jostel5 napisał(a):Sarenko śliczna,może już niedługo wyjdziesz na zawsze z tej cholernej tiurmy...:siara::) jostel chcesz nam coś powiedzieć może???? :kciuki: Quote
jostel5 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 malawaszka napisał(a):jostel chcesz nam coś powiedzieć może???? :kciuki: Na razie jeszcze nie chcę...;) Quote
malawaszka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 no dobra - lepiej nie mów aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mdleje: Quote
Andzike Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 E-S napisał(a):To i ja czekam z zaciśniętymi kciukami :D I ja!!! I ja !!! ;) Quote
sybil Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 I ja też, na 2 ręce i 8 łap :kciuki: :kciuki::kciuki::thumbs::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
jostel5 Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 E-S napisał(a):Do kiedy tak mamy trzymać ? Te kciuki ? Trzymajcie ustawicznie!:) W końcu ds też będzie małej kiedyś potrzebny... Wiem,że Was drażnię (przepraszam!!!!!),wiem,że z zaciśniętymi kciukami trudno umyć gary czy też zrobić inne rzeczy,ale..ale na razie jeszcze trochę pomilczę.Powiem tylko,że -być może-Sara za parę tygodni (?) będzie miała super dt.NAJLEPSZY z możliwych! Quote
kinga_kinga7 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 jostel5 napisał(a):Trzymajcie ustawicznie!:) W końcu ds też będzie małej kiedyś potrzebny... Wiem,że Was drażnię (przepraszam!!!!!),wiem,że z zaciśniętymi kciukami trudno umyć gary czy też zrobić inne rzeczy,ale..ale na razie jeszcze trochę pomilczę.Powiem tylko,że -być może-Sara za parę tygodni (?) będzie miała super dt.NAJLEPSZY z możliwych! :crazyeye::crazyeye:trzymamy kciuki!! Quote
malawaszka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 więc kładę się na kanapie i będę trzymać :kciuki: i nic innego nie robić :loveu: Quote
cavani Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 jostel5 napisał(a):Trzymajcie ustawicznie!:) W końcu ds też będzie małej kiedyś potrzebny... Wiem,że Was drażnię (przepraszam!!!!!),wiem,że z zaciśniętymi kciukami trudno umyć gary czy też zrobić inne rzeczy,ale..ale na razie jeszcze trochę pomilczę.Powiem tylko,że -być może-Sara za parę tygodni (?) będzie miała super dt.NAJLEPSZY z możliwych! Oj tam, gary - jak się trochę poćwiczy to z zaciśniętymi kciukami też się umyje :cool3: Wyciągnięcie Sarenki ze schroniska ważniejsze! Ja w takim razie też zgłaszam mojego kciuka do trzymających, ale tylko jednego - drugiego trzymam za mojego tymczasowicza - cocker spanielka Jokiego. Quote
jostel5 Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='cavani'] Ja w takim razie też zgłaszam mojego kciuka do trzymających, ale tylko jednego - drugiego trzymam za mojego tymczasowicza - cocker spanielka Jokiego. ...czyli za kolegę Sary ze schronu....:) Też trzymam! Ale Joki szybko pójdzie do fajnego domku...!:) Quote
nika28 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Oby się udało z tym DS :) Kciuki trzymam mocno :) Quote
Onaa Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 I jak tam Sarenka ? Nikt po nią nie dzwoni ? Quote
Andzike Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Sareńko, trzymasz się jakoś suczynko? Poczekaj jeszcze trochę, niedługo Cię wyciągniemy z pierdla... Quote
jostel5 Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Trzyma się,bo ....nie ma wyjścia!;) Spacerki -UWIELBIA! Zaprzyjaźnione bajoro zamarzło,więc Sara jest niepocieszona! W żaden sposób nie jest w stanie zrozumieć,co się stało z JEJ wodą!;) Próbowała mnie przekonać,byśmy weszły trochę dalej...bo tam na pewno woda jest...bo dlaczego nagle zniknęła...-NIE DAŁAM SIĘ !:) Najsmutniej jest,kiedy wracamy do kojca-zapiera się wszystkimi czterema łapami i patrzy tak żałośnie,że serce się kroi. A później ucieka do budy. Co ona sobie tam ,w tej budzie,myśli...? Kiedy wyjeżdżam ze schronu-też patrzy.Stoi znieruchomiała,a potem odwraca się powoli i odchodzi.Taka jakaś pokorna i pogodzona z losem...I ta jej pokora rozczula mnie najbardziej. Quote
Andzike Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Widzę, że Sarunia uwielbia wodę tak samo jak moja Nelka :) Nie chce nawet myśleć co jej chodzi po głowie w tej budzie... Ale chciałabym wiedzieć co będzie w jej głowie, jak po raz ostatni opuści bramę schroniska, żeby już nigdy do niego nie wrócić!!! Quote
rita60 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='jostel5'] Najsmutniej jest,kiedy wracamy do kojca-zapiera się wszystkimi czterema łapami i patrzy tak żałośnie,że serce się kroi. A później ucieka do budy. Co ona sobie tam ,w tej budzie,myśli...? Kiedy wyjeżdżam ze schronu-też patrzy.Stoi znieruchomiała,a potem odwraca się powoli i odchodzi.Taka jakaś pokorna i pogodzona z losem...I ta jej pokora rozczula mnie najbardziej.[/QUOTE] Biedna mała:-(i jest ich tysiace........ Quote
jostel5 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Sar(n)a się Wam przypomina!:) Przez calutki czas jest tak samo miła i kochana!I czeka....:) Quote
E-S Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Odwiedzam Sarunię. Kiedy ona biedna się wreszcie doczeka ? Quote
lunarmermaid Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Ona po prostu musi znaleźć domek. Jest ślicznym psem!!! Quote
Andzike Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Chciałabym tu dzisiaj wejść i napisać "Sareńko pakuj się" ... Chciałabym - bo jestem "po słowie" z Jostel i chcę zaoferować Sarze DT - miała do mnie przyjechać, po tym jak moja tymczasowiczka Nesia znajdzie dom. Nesia znalazła dom wczoraj, ale również wczoraj spotkałam psa, który dotknął łapką mojego serca i który nie jest tak bezpieczny w tym momencie jak Sara... :( Sareńko, bardzo Cię przepraszam, ale wytrzymaj jeszcze trochę - szybko "pozbędę się";) Marcelka a potem od razu przyjedziesz do mnie:loveu: Wątek Marcelka - im szybciej znajdzie dom, tym szybciej na wspomnianym narożniku będzie wylegiwać się Sara :) http://www.dogomania.pl/threads/201719-MARCEL-cudo-przestraszone-czeka-na-lepsze-%C5%BCycie!!! Quote
jostel5 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 No,cóż...? Wychodzę z założenia,że "co się odwlecze ,to nie uciecze" i jest jakaś mądrość,w tym ,że "coś się odwleka"...Być może Sara,oddając Marcelowi swoją kolejkę do miejsca w domku i sercu Andzike,ratuje w ten sposób jego życie ...? Tak czy inaczej wiem,że Sara i tak może się już pakować,ponieważ Andzike wyadoptowuje swoich tymczasowiczów w tempie wyrzutni rakietowej (hmmmm... nie wiem,czy to dobre porównanie,ale wiecie,o co chodzi...:)) Aha,zapomniałam! Bo Sara będzie miała dt u Andzike-zdradzam tajemnicę.;) Quote
Recommended Posts