lunarmermaid Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Po południu porobię Sarze resztę ogłoszeń - ile dam rady dzisiaj,a potem resztę,na zmianę z Lady. Może wreszcie znajdzie domek? Quote
sybil Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 :calus:Saruniu, do góry! Gdzie ci ludzie mają oczy i serca? Ktoś w końcu Cię pokocha, tylko niech się pospieszy:modla: Quote
lunarmermaid Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Dorobiłam ogłoszenia www.animalia.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.adopcjapsa.pl www.mammisia.pl Quote
lunarmermaid Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 www.owi.pl www.szybko-sprzedam.pl www.adpedia.pl www.morusek.pl www.twoje-ogloszenia.pl www.petsy.pl www.najpewniej.pl Quote
lunarmermaid Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 www.lubelskatablica.pl www.i-bazar.pl www.neeon.pl www.psiamania.pl www.aukcjezwierzat.pl www.adsy.pl www.adin.pl www.ofertka.pl www.centrumofert.pl Quote
jostel5 Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Lunarmermaid-tyle tych ogłoszeń obu suńkom (Saruni i Lady) zrobiłaś,że teraz NA PEWNO coś wreszcie się dobrego zadzieje!:) Dziękuje Ci bardzo,bardzo!!!:):loveu: Marzą mi się jakieś dobre (ba! super dobre!) domki w Lublinie...:) Miałabym stosunkowo blisko,by pojechać i doglądać obie suczyny i ich Pańciostwo...:evil_lol: Bo wizyty przedadopcyjne też chciałabym w takim wypadku zrobić sama i nie chodzi mi absolutnie o to,że nie ufam na przykład Andegawence,bo ufam Jej bezgranicznie! Chodzi -rzecz jasna-o tę szczególną więź ,która czasem pojawia się między wolontariuszem ze schronu a psiakiem...Na pewno wiecie,o co mi chodzi. A teraz-TYLKO POZYTYWNE MYŚLENIE,JOLKA...([SIZE="1"]gadam sama do siebie...;)) Quote
malawaszka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 o jak cudnie! trzymam :kciuki: za odzew z ogłoszeń! Quote
lunarmermaid Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 To jeszcze nie wszystkie ale nie mam czasu,żeby za długo przy kompie siedzieć bo córcia marudzi... Jutro ciąg dalszy i możecie podać namiary na następnego biedaka do ogłoszeń. Quote
lunarmermaid Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 www.slaskatablica.pl www.mamoferte.pl www.portalogloszen.pl www.gablota.com Quote
jostel5 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Na razie odzewu nie ma,ale-zgodnie z tym,co sobie obiecałam-nie tracę nadziei...BĘDZIE!:) W schronie trwają przygotowania do zimy,bo psiaki zaczynają marznąć.Dzisiaj-wszystkie dostały słomę do bud,a oprócz tego -kocyki,kołderki i inne takie... W boksie Sary jest nowa suczyna DON-ka,Bella.Młodziutka i śliczna,bardzo przy tym łagodna. Bella lada moment pojedzie do domu-też jest intensywnie ogłaszana i zgłosiła się po nią Pani z Sopotu.Jeśli wizyta wypadnie dobrze,Bella niebawem pojedzie nad morze.:) Quote
lunarmermaid Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 www.twojeanonse.com www.sogl.pl www.psy.elk.pl www.oglosze.pl - czeka www.rozglos.net www.argetto.pl http://www.eoferty.com.pl/sara_od_szczeniaka_w_schronisku_214676.html www.zoonet.pl http://www.kokosy.pl/zwierzaki/psy/15061.html Quote
Andzike Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Na Sarę też przyjdzie czas!!! Musi !!!! Quote
lunarmermaid Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 jostel5 na czy to twój email jest w ogłoszeniach? Przyjdzie chyba tam jeden link aktywacyjny ogłoszenia. jeszcze dorobię,później.... sprawdźcie w tych linkach czy mogą być takie ogłoszenia. Quote
jostel5 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Nikt,choroba, nie dzwoni...Nawet pół telefonu... To znaczy dzwonią,ale nie o Sarenkę...:( Quote
lunarmermaid Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Dziwię się,bo śliczna ona jest....Poczekamy,zobaczymy.Ja jeszcze ogłoszen dorobię,tylko czasu na to trzeba. Quote
Andzike Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='jostel5']Nikt,choroba, nie dzwoni...Nawet pół telefonu... To znaczy dzwonią,ale nie o Sarenkę...:( jostel na pocieszenie... wczoraj dom znalazła "nasza" glowieńska Debrunia, która od jakiegoś czasu siedziala w hoteliku (wyciągnięta z schroniskowej klateczki :( ) Debrunia ani mała, ani biała, ani kudłata - ot "zwykła" szorściaczka za kolano... Doczekala się dziewczynka :) I Sareńka też się doczeka, zobaczyszz!!! http://www.dogomania.pl/threads/187348-Debra-%C5%9Bliczna-szor%C5%9Bciaczka-trafi%C5%82a-do-super-DS!!!/page64 Quote
jostel5 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Też się,Kochana,dziwię...Ona jest śliczna,łagodna ,delikatna...Żeby choć jakiś tymczas... Ale masz śliczny bannerek!;) Też sobie wstawię,ale na razie nie mogę skopiować... Edit.Dziękuję,Andzike,że zaglądasz i tak pięknie mnie pocieszasz...Odzyskuję wiarę w to co wydaje mi się prawie niemożliwe...:) Quote
lunarmermaid Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Następne www.sprzedasz.pl www.darmobranie.pl www.nalepka.info www.bazarek.biz www.info-max.eu www.oglosili.pl Quote
nika28 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Debrunia znalazła nowych właścicieli, to i Sara znajdzie :) Trzeba tylko trochę poczekać, żeby TEN domek Sarunię wypatrzył :) Quote
haniabor Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Pewnie, że znajdzie. Tylko, że ten "właściwy" domek musi dojrzeć. (I sam, i Sarenkę) Quote
jostel5 Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Żeby jej się udało przynajmniej tak,jak Beziowi...Zajrzyjcie do Bezia-gaduły...http://www.dogomania.pl/threads/195991-Bia%C5%82a-Podlaska.Be%C5%BCowy-kud%C5%82acz-Bezik-nadaje...Odwied%C5%BA-mnie-i-pom%C3%B3%C5%BC!?p=15817503#post15817503 Quote
polubek Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: kolejna bida to już w niedzielę wieczorkiem przejrzę bo teraz nie dam rady Quote
aganela Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 malawaszka napisał(a):w górę Sarenka W górę !!!!!!!!! Quote
sybil Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Sarunia, niech wreszcie dobry ludź zakocha się w Tobie!:modla::calus::modla: Quote
Recommended Posts