Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lunarmermaid-tyle tych ogłoszeń obu suńkom (Saruni i Lady) zrobiłaś,że teraz NA PEWNO coś wreszcie się dobrego zadzieje!:)

Dziękuje Ci bardzo,bardzo!!!:):loveu:

Marzą mi się jakieś dobre (ba! super dobre!) domki w Lublinie...:) Miałabym stosunkowo blisko,by pojechać i doglądać obie suczyny i ich Pańciostwo...:evil_lol:
Bo wizyty przedadopcyjne też chciałabym w takim wypadku zrobić sama i nie chodzi mi absolutnie o to,że nie ufam na przykład Andegawence,bo ufam Jej bezgranicznie! Chodzi -rzecz jasna-o tę szczególną więź ,która czasem pojawia się między wolontariuszem ze schronu a psiakiem...Na pewno wiecie,o co mi chodzi.

A teraz-TYLKO POZYTYWNE MYŚLENIE,JOLKA...([SIZE="1"]gadam sama do siebie...;))

Posted

Na razie odzewu nie ma,ale-zgodnie z tym,co sobie obiecałam-nie tracę nadziei...BĘDZIE!:)

W schronie trwają przygotowania do zimy,bo psiaki zaczynają marznąć.Dzisiaj-wszystkie dostały słomę do bud,a oprócz tego -kocyki,kołderki i inne takie...

W boksie Sary jest nowa suczyna DON-ka,Bella.Młodziutka i śliczna,bardzo przy tym łagodna. Bella lada moment pojedzie do domu-też jest intensywnie ogłaszana i zgłosiła się po nią Pani z Sopotu.Jeśli wizyta wypadnie dobrze,Bella niebawem pojedzie nad morze.:)

Posted

[quote name='jostel5']Nikt,choroba, nie dzwoni...Nawet pół telefonu...
To znaczy dzwonią,ale nie o Sarenkę...:(

jostel na pocieszenie... wczoraj dom znalazła "nasza" glowieńska Debrunia, która od jakiegoś czasu siedziala w hoteliku (wyciągnięta z schroniskowej klateczki :( )
Debrunia ani mała, ani biała, ani kudłata - ot "zwykła" szorściaczka za kolano... Doczekala się dziewczynka :) I Sareńka też się doczeka, zobaczyszz!!!

http://www.dogomania.pl/threads/187348-Debra-%C5%9Bliczna-szor%C5%9Bciaczka-trafi%C5%82a-do-super-DS!!!/page64

Posted

Też się,Kochana,dziwię...Ona jest śliczna,łagodna ,delikatna...Żeby choć jakiś tymczas...

Ale masz śliczny bannerek!;) Też sobie wstawię,ale na razie nie mogę skopiować...

Edit.Dziękuję,Andzike,że zaglądasz i tak pięknie mnie pocieszasz...Odzyskuję wiarę w to co wydaje mi się prawie niemożliwe...:)