haniabor Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 malawaszka napisał(a):Napiszcie jakiś fajny tekst :modla: wzruszający, opisujący laleczkę dobrze - zrobimy ogłoszenia - to zdjęcie jest cudowne! kurcze żeby szybko znalazły dom nasze psiaki to może by się udało zabrać do DT Sarunię przed zimą Malawaszka pomoże:multi: Z szukajki znalazłam Nikky- robiła z bazarku ogłoszeniowego 40 ogłoszeń. Quote
haniabor Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Mam durne pytanie: czemu na stronie "Psy do adopcji/ znalezione Lubelskie" nie wyświetla się wątek Sarenki? Quote
jostel5 Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Bo przeniosłam Sarę na "Ogólnopolskie"...Żeby więcej ludzi ją zobaczyło...;) To nie jest durne pytanie...:) Quote
malawaszka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Meldujemy się u Saruni i szukamy domku!!!!! Quote
jostel5 Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 W czwartym poście jest tekst do ogłoszeń,nie wiem,czy dobry...A w poście 28-zdjęcia. Może zrobić jej płatne ogłoszenia...? Ja niestety nie umiem,ale wszelkie koszty biorę na siebie...Jak myślicie??? Quote
malawaszka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 poprosiłam Wadercię o pomoc w ogłoszeniach - posłałam zdjęcia i tekścik - może pomoże :modla: Quote
kinga_kinga7 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 podnoszę Sarunię:) A przy okazji zapraszam na bazarek dla naszych bialskich psiaków:) http://www.dogomania.pl/threads/196503-Torebki-ciuszki-co%C5%9B-dla-psa-do-22.11-na-Bia%C5%82%C4%85-Podlask%C4%85. Quote
jostel5 Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 malawaszka napisał(a):Meldujemy się u Saruni i szukamy domku!!!!! Malawaszko,strasznie się ciesze,że chcesz Saruni i nam pomóc...Tak sobie myślę,że najlepszy dla małej byłby na początku krótki tymczasik,by ją trochę ośmielić,wykąpać (śmierdzi schronem jak skunks:cool3:) ,może jeszcze czegoś nauczyć...Sara uczy się bardzo szybko,więc jej akcje pójdą w górę...Gdybyś wiedziała o jakimś dt-pamiętaj o małej,bardzo proszę!:)Ja też,oczywiście,szukam. Quote
malawaszka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 oj to prawda - przydałby się tymczasik bardzo - może jednak dobry był ten licznik dni w schronie - dobry bo bardzo wzruszał Quote
rita60 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Zrobiła malej troche ogłoszen jakis czas temu,sporo wejsc i cisza........ Quote
lunarmermaid Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 A ja zabrałam się za ogłoszenia. Na razie www.ojej.pl www.pineska.pl www.pajeczyna.pl Quote
lunarmermaid Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Dla Lady też te same. Robię więcej,ale trochę mi zejdzie... Quote
jostel5 Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 lunarmermaid napisał(a):A ja zabrałam się za ogłoszenia. Na razie www.ojej.pl www.pineska.pl www.pajeczyna.pl Bardzo Ci dziękuję!!! Bardzo!:Rose: Quote
Andzike Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 lunarmermaid napisał(a):A ja zabrałam się za ogłoszenia. Na razie www.ojej.pl www.pineska.pl www.pajeczyna.pl Qrcze, mam nadzieję że ktoś się w końcu w Saruni zakocha!!! Quote
lunarmermaid Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Nie ma za co,w sumie będzie miała ogłoszeń na 38 portalach.Jak ktoś zna jeszcze inne to dajcie namiary też zrobię.Tylko nie wszystkie na raz. Robię ogłoszenia od razu dla Lady i Sary. Quote
lunarmermaid Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 kinga_kinga7 ma spis ogloszeń,które będę robić... Quote
jostel5 Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Super! Bez Was byłoby ciężko!:shake: Dziękuję,że jesteście!:) Quote
jostel5 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 [SIZE="3"]Za bramą trzasnęły auta drzwi i słyszę kroki obok kojca,przy drzewie.. Może to już wreszcie jesteś ...Ty? Tak strasznie długo tu czekam na Ciebie ... Quote
haniabor Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 jostel5 napisał(a):Za bramą trzasnęły auta drzwi i słyszę kroki obok kojca,przy drzewie.. Może to już wreszcie jesteś ...Ty? Tak strasznie długo tu czekam na Ciebie ... Napisałaś tak, że :-(:-(:-(... Quote
haniabor Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 pokazuj się Sarenko całemu światu- niech Cię wypatrzy ten jeden jedyny domek Quote
jostel5 Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Się pokazuje i ....nic!Ludzie wolą: 1.malutkie, 2.bialutkie, 3.kudłate, 4.koniecznie w typie westa albo yorka,albo maltańczyka,albo....??? A takie jak Sara,Balbinka i im podobne-mimo,że śliczne,delikatne ,miłe-siedzą latami w schronach,wpadają w depresję,a potem starzeją się,chorują i umierają samotne...Zła jestem! Quote
Andzike Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 jostel5 napisał(a):Się pokazuje i ....nic!Ludzie wolą: 1.malutkie, 2.bialutkie, 3.kudłate, 4.koniecznie w typie westa albo yorka,albo maltańczyka,albo....??? A takie jak Sara,Balbinka i im podobne-mimo,że śliczne,delikatne ,miłe-siedzą latami w schronach,wpadają w depresję,a potem starzeją się,chorują i umierają samotne...Zła jestem! Jostel, mnie też często dopada takie zwątpienie... A potem domek znajduje piesek, który nie jest ani mały, ani biały, ani kudłaty, a koło maltańczyka, yorka czy westa nawet nie stał ;) I znów wraca wiara w to co robimy... W górę Sareńko! Quote
Recommended Posts