Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I ja zbłądziłam do Saruni, widziałam po schronach takie dobijające przypadki na łańcuchach, ale ten tekst w pierwszym poście mnie rozwalił, dobrze , że już troszkę lepiej, że w boksie, a słodziak z niej straszny :)

Posted

Sarunia w obiektywie Muzzego. Idziemy na spacer.Ogonek jest już dziarsko uniesiony do góry-Sarenka niczego się nie boi.:)

"Szybciej,Jostel5... ! Tam chyba jest coś bardzo interesującego!":)

"Ładna jestem?"

Posted

E-S napisał(a):
Oblędna jest :) Kurcze, że takie super psy w schronach siedzą ...

Jest naprawdę świetna! Uczy się w mig-inteligentna jest jak diabli!
Domu jej trzeba na GEWAŁT :)
Jak się przenosi wątek na "ogólnopolski"? Wiecie może?Proszę o radę,bo przed zimą Sara MUSI opuścić schron.:)

Posted

Ale ona cudna jest, dopiero na takich zdjęciach to widać, jaki jest piesek. A wątek to trzeba napisać do moda np. do Pianki z prośbą o przesunięcie wątku na ogólny.

Posted

jostel5 napisał(a):
Koleżanki z kojca.Suczynki bardzo się lubią.

przepiękne zdjęcie wspaniałych sunieczek!!! Bardzo dziękuję za sesję zdjęciową, założeniu wątku i wspólne szukanie prawdziwego DS albo chociaż DT...

Posted

Szczerze mówiąc ... no normalnie się zakochałam w niej ... kto opatentuje domy z gumy i nabędzie umiejętności rozciągania czasu aby doba miała co najmniej 72 godziny - oprócz Nobla zdobędzie moje serce ... i oprócz dotychczasowego zwierzyńca - Sarę :D

Posted

Niech się taki ktoś szybko znajdzie:) ! Wtedy i ja będę miała miejsce i czas dla kolejnych psiaków ! :)
Sara jest od sierpnia ubiegłego roku pod moją wirtualną opieką ,ale kiedy ją poznałam,była przestraszonym dzikuskiem.Nie agresywnym,ale właśnie przestraszonym i bardzo nieufnym -ludzi prawie nie widywała...
Teraz przeszła metamorfozę-słodziak z niej wesoły,uczy się wszystkiego w lot! Kiedy się ją dotyka ,jest taka...zawstydzona i nieśmiała :),ale już się nie boi głasków.Jest przy tym bardzo delikatna,krucha...na zdjęciach prezentuje się jakoś okazalej.
Tak bym chciała ,by znalazła dobry dom! Zimą maleńka marznie strasznie,widziałam,jak trzęsła się na mrozie!:( Teraz przynajmniej może pobiegać! Aha,bardzo lubi wodę-ładuje się do każdej większej kałuży ;),a na spacerkach najchętniej przesiadywałaby nad bajorem (w bajorze;)) w lasku obok schronu.

Posted

rita60 napisał(a):
-alegratka.pl
-eoferty.pl
-kupiepsa
-e-zwierzak.pl
-przygarnijzwierzaka
-adopcjeorg
-nasipupile
-kokosy.pl
-cafeanimal
-kupsprzedaj
-olx
-ofertka.pl

Powodzenia mała:lol:

Ma,tylko cisza......niestety:shake:

Posted

E-S napisał(a):
No nie strasz mnie .... :( mam podobną sunię na DT http://www.dogomania.pl/threads/193356-Schroniskowe-kud%C5%82aczki-przytulanki-Muszka-i-Efi-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w-!!!

Takie suczki są przesłodkie, no niemożliwe, żeby nikomu się nie spodobała. Tak mi jej szkoda, tyle lat na łańcuchu .... nalezy jej się najlepszy dom.

Nie strasze cie:shake:ale ciezko z adopcjami szorstkich,niestety:roll:wpadłam do was na watek:lol:

Posted

Ewixon napisał(a):
to smutne a są takie piękne...

tia i imię Sara też takie no, judaistyczne ... od razu ogranicza się krąg zainteresowanych adopcją eliminując ortodoxów prawdziwych Polaków ... no nie wiem, czy to dobrze. Może Bogurodzica, Bogumiła, Maria ją nazwać ?

Posted

jostel5 napisał(a):
A ja tam niekoniecznie chcę ,by mała szła do ortodoksów! W ogóle nie chcę!:cool3: Sara jest też Sarenką,jeżeli ortodoks poczuje się niekomfortowo...;)

Ale czekaj, jako Bogumiła lub Maria mogłaby zostac jednym z faktycznych i medialnych obrońców KRZYŻA !!!
Jako Sara - nie ma szans, Ty się weź dobrze zastanów, nie łam jej potencjalnej medialnej kariery :evil_lol:

Posted

jostel5 napisał(a):
W takiej sytuacji (gdyby tę karierę zrobiła) musiałabym ją znielubić...! Niech już Sarą zostanie-TRUDNO!:)

O masz no. Na siłę z psa liberała i lewicowca. A gejom byś ją wyadoptowała ?