Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolejna sunia z ulicy Modlińskiej, cudem uratowana od rozjechania.

Dzięki dobrej duszy (tej samej co przygarnęła na DT "moją" astkę z Chotomowa) została złapana i nie stała jej się krzywda. Zostala przygarnieta mimo ze miejsca brak, bo mieszka tam juz kilkanascie psow ktore zostaly ocalone i czekaja na domy, adopcje stoją, a bezdomniakow przybywa i zero jakiejkolwiek pomocy :shake:

Prawdopodobnie małą ktoś wyrzucił z samochodu, była ogromnie przestraszona, była w szoku, bała się podejść i ganiała środkiem drogi.

Na szczęście już bezpieczna ma zapewniony na te chwilę dach nad głową, ale potrzeba pomocy w szukaniu domu, bardzo serdecznie proszę o ogłoszenia, może ktoś ma coś na bazarki? Chętnie wystawię. Sunię trzeba wysterylizować - jest to koszt ok 200-250 zł. Do tego wiadomo szczepienia, odrobaczenie, karma.

sunia jest cudowna, mała i bardzo kochana :loveu:

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochani - a ma moze ktos niepotrzebne koce, kołdry, przescieradła, posłania???

w sumie w potrzebie jest ponad 20 psiulków, do kojców zewnętrznych zawiozłam dziś słomę, ale wewnątrz brak już zupełnie posłanek

• 2 weeks later...
Posted

Jak to? Będzie aborcyjna?
Lulka ja zrobię ogłoszenia tzn wykupie na bazarku bo sama nie mam czasu ostatnio niestety a na to trzeba jednak dłuższą chwilę poświęcić. Napiszesz jakiś tekst ? I na kogo kontakt? Do Ciebie czy do Asi?

Posted

[quote name='Atomowka']Jak to? Będzie aborcyjna?
Lulka ja zrobię ogłoszenia tzn wykupie na bazarku bo sama nie mam czasu ostatnio niestety a na to trzeba jednak dłuższą chwilę poświęcić. Napiszesz jakiś tekst ? I na kogo kontakt? Do Ciebie czy do Asi?

tak, ma sterylkę w srode.

dzieki, dzieki, dzieki za ogloszenia :):loveu:

cale info tu:
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-mini-suczka-szuka-domu-W0QQAdIdZ235811968

Posted

wielkie dzieki!!!!!!!!!!!!

no nie wiem jakby to przezyla, juz teraz sie toczyla a to nie byl stan przeporodowy...wole nie myslec jakby urodzila gdzies w krzaczorach :(