Ellig Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 majuska napisał(a):Andzike dzwoniła: wszystko git, pewnie sama tu jeszcze coś więcej napisze, ale kazała Muszkę pakować i to szybciorem. Tylko jedno zastrzeżenie Andzike miała: strasznie ją w tym domku rozpuszczą :)...ale czyż nie tego dla niej chcemy:eviltong::evil_lol: Pani Bożena przyjeżdża po Muszkę w sobotę. Brawo, cudnie ale sie cieszę!:) Quote
Andzike Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Jestem - tak jak pisala Majuska wcześniej - wizyta byla tylko formalnością :) Pani przesympatyczna, bardzo ciepla i zakochana w Muszce już do szaleństwa ;) No nie ma się do czego przyczepić... ;) Bardzo mi sie spodobało jak Pani opowiadała o urodzinach swojego poprzedniego pieska, które co roku świętowali z tortem i czapeczkami ;) Majuska - biznes is biznes ;) Zrobilam wizytę to teraz lobbuj w imieniu łowickiej Molly jak będą ludzie dzwonili po Muszke :) Bo, że nie będziesz mogla się opędzić od telefonów to akurat jestem pewna ;) Quote
majuska Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 karolciasz28 napisał(a):Super!:multi::multi: A Majuska czy Twoja Kumpela nie wzięła by na tymczas 4 letniego mix teriera? Jakąś kasę bym wpłacała. Nie może, bo się 1 października przeprowadza, a że wynajmuje jest uzależniona od właściciela który nie zgadza się na zwierzęta, dlatego tylko Muszkę mogła mieć do końca września. Quote
UBOCZE Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Cudne wieści!!!:loveu::loveu::loveu: Oj fajnie byłoby, gdyby teraz na ogłoszenie Muszki znaleźć DS dla Mollie, a potem dla całego sznureczka podobnych do nich kudłatek...:D Quote
majuska Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Reklamowanie Molly bankowe macie, na razie 4 os. ją poleciłam, nie wiem czy sie odezwą i nie wiem jakie to domki, ...a ogłoszeń Muszki na razie nie usuwam;) Quote
Becia66 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 rewelacja ale nie dziwię się bo z opowiadań majuski wynikało że domek git. Akcja ekspresowa, tydzień temu o Muszce jeszcze nie słyszałyśmy... Planowałyśmy z majuską jeszcze fryzjera, sterylkę, szczepienie i takie tam....szukałyśmy miejsca na dalsze jej przetrzymanie, a tu ktoś za nas odwali robotę... :eviltong: i kupę kasy zostanie w kieszeni...:evil_lol: Quote
majuska Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 A jeszcze chciałam nadmienić, że Andzike dziś miała strasznie ciężki dzień, nie dość, że swoją Nelę na operacji, wizyte poadopcyjną u Czoko i dała radę w swój napięty grafik jeszcze wrzucić wizytę w nowym domku Muszki, zuch kobieta!!! Bardzo dziękujemy!!!! Quote
Ellig Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 majuska napisał(a):A jeszcze chciałam nadmienić, że Andzike dziś miała strasznie ciężki dzień, nie dość, że swoją Nelę na operacji, wizyte poadopcyjną u Czoko i dała radę w swój napięty grafik jeszcze wrzucić wizytę w nowym domku Muszki, zuch kobieta!!! Bardzo dziękujemy!!!! Bardzo, bardzo dziekujemy!:Rose: Quote
Andzike Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 majuska napisał(a):A jeszcze chciałam nadmienić, że Andzike dziś miała strasznie ciężki dzień, nie dość, że swoją Nelę na operacji, wizyte poadopcyjną u Czoko i dała radę w swój napięty grafik jeszcze wrzucić wizytę w nowym domku Muszki, zuch kobieta!!! Bardzo dziękujemy!!!! Bo ja dziś miałam dzień "pod psem" :) najważniejsze, że z korzyścią dla wszystkich trzech psiaków!!! :D Quote
E-S Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Słuchajcie, to jeszcze jest Kaja ... czyli Zdrapka 2, która jedzie do mnie na DT i dojechać nie może .... (Wrocław-Lublin), więc może szybciej się DS znajdzie niż do mnie dotrze, bo nie bardzo mogę dłużej blokować miejsca, mamy 3 mikrosuczki do wyciągnięcia ze schronu do hotelu i na DT .... http://www.dogomania.pl/threads/191503-kud%C5%82atki-spod-wroc%C5%82awskiej-miejscowo%C5%9Bci-Szukamy-transportu-Wrocek-Wawa Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Andzike Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Boshe ile tych kudłaczek... Mam nadzieję, że uda się znaleźć dzięki Muszce dom też dla nich... Quote
2411magdalenka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 gratuluje rewelacyjnie szybkiej akcji :) ja jeszcze jedną ślicznotkę znalazłam w typie Muszki... 1,5-roczny cudny kudłacz na dt k/Wawy... http://www.dogomania.pl/threads/191163-MI%C5%81KA-cudo-kud%C5%82acz-szuka-dt-lub-ds! Quote
Dzika_Figa Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Super! Nie tylko błyskawicznie się wspaniały dom znalazł ale i być może mała Muszka załatwi domek kilku innym psiakom... Trzymam kciuki ! Quote
majuska Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 A ja tymczasem wstawię kilka fotek od mojej koleżanki, właśnie z nią rozmawiałam i podobno Muszysko robi postępy w aklimatyzacji, nawet wskoczyła dziś na wyrko i przyjęła dużą porcję głasów, łącznie z wyłożeniem brzucha do miziania:-o:lol:..spacerki nadal są trudne, ale moja kumpela twierdzi, że jeszcze parę dni i pewnie psinka załapie... Fotki: Quote
majuska Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Andzike , to jak tam są urodziny z czapeczkami w tym domku to chyba jeszcze jakiś porządny fryzjer - stylista też będzie, nie? Bo jednak futerko tylko z grubsza ogarnięte na razie....Matko i te brwi krzaczaste:loveu::lol: Quote
majuska Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 matrioszka2 napisał(a):A te brewki strzeliste:cool3: O prosze nie tylko ja się zachwycam :) Quote
Andzike Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 majuska napisał(a):Andzike , to jak tam są urodziny z czapeczkami w tym domku to chyba jeszcze jakiś porządny fryzjer - stylista też będzie, nie? Bo jednak futerko tylko z grubsza ogarnięte na razie....Matko i te brwi krzaczaste:loveu::lol: Będzie, będzie spa i stylista :) Jeszcze jedno mi się przypomnialo - p.Bozena pracuje w stacji telewizyjnej, między innym organizuje koncerty i festiwale, na które wyjezdza. Zapowiedziała, że wzorem Krystyny Prońko, która WSZĘDZIE zabiera swoje dwa wilczury będzie rezerwować miejsca dla ekipy tylko w hotelach aprobujących pieski :) Może jeszcze zobaczymy Muszkę za kulisami jakiegoś transmitowanego przez telewizję koncertu... :D :D :D Quote
elinka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 A ja może znowu swoje, ale proszę, pamiętajcie, że sława nie zwalnia z obowiązku przeprowadzenia sterylki :roll: Quote
majuska Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 No proszę...spod stodoły w światła rampy:evil_lol: No dobra już se nie żartujmy, żeby nic nie zapeszyć, kurna...:roll: Quote
Becia66 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 matrioszka2 napisał(a):A te brewki strzeliste:cool3: faktycznie strzeliste, wręcz wybuchowe...:diabloti: Quote
E-S Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Cudna królewna wyczesana :) Oby reszta kudłaczek też tak trafiła do DS - szybko i celnie :D Quote
Recommended Posts