Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majuska napisał(a):
Andzike dzwoniła: wszystko git, pewnie sama tu jeszcze coś więcej napisze, ale kazała Muszkę pakować i to szybciorem.
Tylko jedno zastrzeżenie Andzike miała: strasznie ją w tym domku rozpuszczą :)...ale czyż nie tego dla niej chcemy:eviltong::evil_lol:
Pani Bożena przyjeżdża po Muszkę w sobotę.

Brawo, cudnie ale sie cieszę!:)

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem - tak jak pisala Majuska wcześniej - wizyta byla tylko formalnością :) Pani przesympatyczna, bardzo ciepla i zakochana w Muszce już do szaleństwa ;)
No nie ma się do czego przyczepić... ;)
Bardzo mi sie spodobało jak Pani opowiadała o urodzinach swojego poprzedniego pieska, które co roku świętowali z tortem i czapeczkami ;)

Majuska - biznes is biznes ;) Zrobilam wizytę to teraz lobbuj w imieniu łowickiej Molly jak będą ludzie dzwonili po Muszke :) Bo, że nie będziesz mogla się opędzić od telefonów to akurat jestem pewna ;)

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Super!:multi::multi: A Majuska czy Twoja Kumpela nie wzięła by na tymczas 4 letniego mix teriera? Jakąś kasę bym wpłacała.

Nie może, bo się 1 października przeprowadza, a że wynajmuje jest uzależniona od właściciela który nie zgadza się na zwierzęta, dlatego tylko Muszkę mogła mieć do końca września.

Posted

Cudne wieści!!!:loveu::loveu::loveu:

Oj fajnie byłoby, gdyby teraz na ogłoszenie Muszki znaleźć DS dla Mollie, a potem dla całego sznureczka podobnych do nich kudłatek...:D

Posted

rewelacja ale nie dziwię się bo z opowiadań majuski wynikało że domek git. Akcja ekspresowa, tydzień temu o Muszce jeszcze nie słyszałyśmy...
Planowałyśmy z majuską jeszcze fryzjera, sterylkę, szczepienie i takie tam....szukałyśmy miejsca na dalsze jej przetrzymanie, a tu ktoś za nas odwali robotę... :eviltong: i kupę kasy zostanie w kieszeni...:evil_lol:

Posted

A jeszcze chciałam nadmienić, że Andzike dziś miała strasznie ciężki dzień, nie dość, że swoją Nelę na operacji, wizyte poadopcyjną u Czoko i dała radę w swój napięty grafik jeszcze wrzucić wizytę w nowym domku Muszki, zuch kobieta!!! Bardzo dziękujemy!!!!

Posted

majuska napisał(a):
A jeszcze chciałam nadmienić, że Andzike dziś miała strasznie ciężki dzień, nie dość, że swoją Nelę na operacji, wizyte poadopcyjną u Czoko i dała radę w swój napięty grafik jeszcze wrzucić wizytę w nowym domku Muszki, zuch kobieta!!! Bardzo dziękujemy!!!!

Bardzo, bardzo dziekujemy!:Rose:

Posted

majuska napisał(a):

Bo ja dziś miałam dzień "pod psem" :) najważniejsze, że z korzyścią dla wszystkich trzech psiaków!!! :D

Posted

Słuchajcie, to jeszcze jest Kaja ... czyli Zdrapka 2, która jedzie do mnie na DT i dojechać nie może .... (Wrocław-Lublin), więc może szybciej się DS znajdzie niż do mnie dotrze, bo nie bardzo mogę dłużej blokować miejsca, mamy 3 mikrosuczki do wyciągnięcia ze schronu do hotelu i na DT ....

http://www.dogomania.pl/threads/191503-kud%C5%82atki-spod-wroc%C5%82awskiej-miejscowo%C5%9Bci-Szukamy-transportu-Wrocek-Wawa

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Posted

A ja tymczasem wstawię kilka fotek od mojej koleżanki, właśnie z nią rozmawiałam i podobno Muszysko robi postępy w aklimatyzacji, nawet wskoczyła dziś na wyrko i przyjęła dużą porcję głasów, łącznie z wyłożeniem brzucha do miziania:-o:lol:..spacerki nadal są trudne, ale moja kumpela twierdzi, że jeszcze parę dni i pewnie psinka załapie...

Fotki:

Posted

Andzike , to jak tam są urodziny z czapeczkami w tym domku to chyba jeszcze jakiś porządny fryzjer - stylista też będzie, nie? Bo jednak futerko tylko z grubsza ogarnięte na razie....Matko i te brwi krzaczaste:loveu::lol:

Posted

majuska napisał(a):
Andzike , to jak tam są urodziny z czapeczkami w tym domku to chyba jeszcze jakiś porządny fryzjer - stylista też będzie, nie? Bo jednak futerko tylko z grubsza ogarnięte na razie....Matko i te brwi krzaczaste:loveu::lol:

Będzie, będzie spa i stylista :)
Jeszcze jedno mi się przypomnialo - p.Bozena pracuje w stacji telewizyjnej, między innym organizuje koncerty i festiwale, na które wyjezdza. Zapowiedziała, że wzorem Krystyny Prońko, która WSZĘDZIE zabiera swoje dwa wilczury będzie rezerwować miejsca dla ekipy tylko w hotelach aprobujących pieski :) Może jeszcze zobaczymy Muszkę za kulisami jakiegoś transmitowanego przez telewizję koncertu... :D :D :D