Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

http://www.voila.pl/119/2udq5/?1

Proszę o pomoc w znalezieniu domu dla pieska. Jest jeszcze szczeniaczkiem, wesoły, bardzo tuli się do ludzi, chociaż jeszcze boi się obcych. Jutro piesek pojedzie do schroniska do Krotoszyna. Jednak dobrze było by znaleźć dla niego dom, myślę że będzie przerażony gdy znajdzie się w schronisku. Bardzo prosimy o pomoc. Za porozumieniem, piesek może być dowieziony. (Jarocin, Krotoszyn, Ostrów, Pleszew, Poznań, Wrocław)

Posted

garlinskaj napisał(a):
Wierz mi że obdzwoniłam wszystkich... wszyscy mowia że albo maja albo po prostu nie chca... Bardzo trudno jest znalezc nowy dom dla pieska :(:(:(

a jakbyś prosiła o przechowanie przez tydzień, dwa?

Posted

wiemy jak jest ciężko znaleźć dom dla psa! ale w schronie maleństwo będzie bardzo biedne. u kogoś teraz jest prawda (w poznaniu?)? i pytamy czy awaryjnie nie mógłby zostać tam jakiś czas zanim znajdzie dom, co powinno się zdarzyć szybko przy dobrym ogłaszaniu - w końcu to szczenię.

Posted

Piesek jest bardzo wesoły, mnie się już nie boi wiec sie wyglupia chce byc tylko noszony na rekach, pomruczy sobie i juz moze spac piesek jest malutki, ja mam malego psa ale w porownaniu z nim to malenstwo, wazy moze 3/4 kg, taka prawdziwa sarenka na wysokich lapkach. Dogaduje sie z innymi pieskami, chociaz swojego jedzonka broni

Nie udalo sie z kolejnym potencjalnym wlascicielem, jade porozmawiac moze uda sie go jeszcze przechowac

Posted

A są może jego zdjęcia. Gdybym nie miała kociaka na tymczasie to bym pomyślała, choc z suką moja trudna sprawa. Ale szybko domek by znalazł. Tylko fotki potrzebne. Schorn go zniszczy, jeśli przezyje.