Anza&Hacker Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 :bigcool::bigcool::bigcool:No to teraz suprise!:bigcool::bigcool::bigcool: czyli filmik z Hackerem w roli głównej! - kliknij! Polceam oblookać każdemu, kto chce zoabczyć jakiego brzydatnego mam psa w całej jego okazałości :diabloti: ...sesja z popychania piłki do kosza nosem, dwa razy źle kliknełam co go wybiło z rytmu, ale naprawde dawno już nic nie klikałam i wyszłam z wprawy :shake: Quote
BBeta Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Hacker bardziej jest zainteresowany kubkiem z przysmakami niż piłką :diabloti: :diabloti: Ale filmik naprawde niezły ;) Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Hakerek prześliczny :loveu:. A jak wcina te gnaty :loveu:. A tych pająków to się przestraszyłam. Nienawidzę pająków ! :placz:. Quote
Anza&Hacker Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 nathaniel dzięki:p BBeta no jakoś tak wyszło w sumie nie wiem czemu:roll:, ale chyba dlatego, że dawno nic nie kształtowaliśmy, a ja też bez sensu gestykulowałam tymi łapami koło kubełka:shake: Kamcia_14 Fajnie, że Ci sie mój bzydal podoba, Witaj w naszej galeri i zapraszamy do daszych odwiedzin:cool1: ...a tym czasem w Hackerzym świecie przyzywczajanie do ciuchów :diabloti: Jestem ziooom!? :icon_roc: Długo jeszcze mam pozować?:mad: Ide spać... :sleep2: Quote
BBeta Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Anza&Hacker'] Jaki fajny dresiarz :cool3: Quote
Anza&Hacker Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 BBeta napisał(a):Jaki fajny dresiarz :cool3:Jaki dresiarz:obrazic: Tosz to rasowy skate:diabloti: Quote
Patikujek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ile razy Miller sklamal, Ile Kwach obietnic zlamal, Ile Beger owsa zjadla, Ile Kalisz nosi sadla, Ile Peczak wziął na boku ...TYLE SZCZŚCIA W NOWYM ROKU! Patikujek & Baksymilian Quote
Anza&Hacker Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Patikujek_Zabrze Dzięki za życzenia - bardzo mi sie spodobały!:loveu: Fotki ze spaceru z Hackerem - robione trzy dni temu :roll: --> zdjęcia robił mój brat^^" Quote
Anza&Hacker Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Spaceru ciąg dalszy - dalej wyczyny brata :diabloti: Hacker jako fluś :loveu: Quote
nathaniel Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Czemu ty mojego pupilka ubierasz :mad::mad::mad::mad::diabloti:;) Quote
Anza&Hacker Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='nathaniel']Czemu ty mojego pupilka ubierasz :mad::mad::mad::mad::diabloti:;)Ponieważ warto przyzwyczaić psa do takich rzeczy bo: 1. Jak kiedyś będzie musiał nosić opatrunek to nie będzie takiej znowu katastrofy ze ściąganiem - co już miałam:shake: 2. Chce mu zmotać kurtke na zime i deszcze (tylko nigdzie nie moge znaleźć na dużego psa:-() - więc też chce go przyzwyczaić:p Dałam Hackera zdjęcia do konkursu na najleprze zdjęcie grudnia - jak ktoś ma ochote, można na nas oddać głos! Byli byśmy bardzo wdzięczni:loveu: [quote name='Anza&Hacker']autor: Anza model: Hacker Tytuł: "Just be yourself!":bigcool: autor:Anza model: Hacker Tytuł: "Animal liberation!":mad: autor:Anza model: Hacker Tytuł: "Jak mnie będziesz drażnił to i Ciebie to spotka" :diabloti: Lista zdjęć i możliwość głosowania tutaj --> kliknij! Moje zdjęcia tak się zwą w tymże konkursie: 118. Hacker Anza „Just be yourself” 119. Hacker Anza „Animal Liberation!” 120. Hacker Anza „Jak mnie będziesz drażnił to i Ciebie to spotka” Quote
nathaniel Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Anza wiem, wiem żartowałam sobie. Ja Grubego musze przyzwyczaić, że pani może go dotykac gdzie chce i kiedy chce. Niby daje się dotykać wszędzie oprócz łap. Nawet brode mi dał wyszczotkować ostatnio , ale łapy ... wrr... Quote
BBeta Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Anza&Hacker'](tylko nigdzie nie moge znaleźć na dużego psa:-() Spróbuj na allegro, ja tam kiedyś kupiłam polar dla Kaji na śnieg żeby się jej nie przyczepiał do futerka ;) Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Anza świetne fotki. Możliwe że na ciebie zagłosuje :evil_lol:. Quote
Anza&Hacker Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 nathaniel powodzenia w odwrażliwianiu na dotyk - u mnie problemy z łapami to przeszłość, ale ciężko jest jeszcze troche z ogonem :roll: BBeta patrzyłam na allegro - ale nie ma na takie duuuże psy :shake: Kamcia_14 było by nam bardzo miło :p Quote
shangri_la Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 o jaaaa musze przyznac , że to chyba najlepsze dotychczas Hackerkowe foto :loveu: cudniasty :lol: pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 shangri_la napisał(a):o jaaaa musze przyznac , że to chyba najlepsze dotychczas Hackerkowe foto :loveu: cudniasty :lol:Witaj shangri:cool1: No ja się z Tobą zgodze w tym, że to z pewnością najleprze foto jakie ja zrobiłam - w końcu ktoś mi przyznał racje - namordowałam się nieźle przy ustawieniach aparatu, ale efekt jest:cool3: Quote
shangri_la Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Anza&Hacker napisał(a):Witaj shangri:cool1: No ja się z Tobą zgodze w tym, że to z pewnością najleprze foto jakie ja zrobiłam - w końcu ktoś mi przyznał racje - namordowałam się nieźle przy ustawieniach aparatu, ale efekt jest:cool3: mam nadzieje ze teraz jak juz wreszcie masz wlasny aparat to bedzie duuuuzo Hackerka :loveu:, strasznie mnie sie podoba twoj goldek- malo spotykam u nas takich mocno złotych, no dobra przyznam sie- tylko dwa mam tu u siebie w okolicy :p i sa to jedyne dwa takie jakie widzialam na zywo +twoj :lol: to cóż teraz tylko czekać na słońce :cool3: pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 shangri bez słońca foty też będą - najwyżej użyje flesza jak już zostane przymuszona:roll: ...a zaraz dożuce kilka CS'owych fotek:loveu: Quote
Alicja Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 :razz:to robaczek podobny chyba do patyczaka ...fajny:p Hacker oczywiście też;) Quote
Anza&Hacker Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Samturia tosz to zwykły bzydatny pies jest przecie:oops: Witaj u nas!:loveu: Alicjarydzewska ..ano podobny, ale taki mniej patykowaty, znacznie większy rośnie i o wieeele groźniejszy:diabloti: ...a teraz foty! :cool1: & konkurs co psy mówią/robią na poniższych zdjęciach?! Zdjęcia oczywiście made by my brother - bo mój pies jest takim potworem, że tylko ja go moge na smyczy trzymać :diabloti: Quote
Sonika Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Bardzo mało Goldeni jest Hacker, ale fajna psina. :p On nie jest za chudy? Quote
Madzia_19 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Hacker jest śliczny :loveu: :loveu: :loveu: chyba jak każdy goldi :p :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts