Anza&Hacker Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [B]Unbelievable[/B] - Ty to się [U]w ogóle[/U] nie znasz! :obrazic: Tutaj urywek naszego pierwszego treningu agility - tam gdzie mała się "zacięła" to była karma w trawie, którą skrzętnie skonsumowała ;) [URL]http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=1019804234232&ref=nf[/URL] Quote
Unbelievable Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Anza&Hacker napisał(a):Unbelievable - Ty to się w ogóle nie znasz! :obrazic: wiem wiem- jestem zua i niedobra :shake::diabloti: Quote
zerduszko Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Anza&Hacker napisał(a): Tutaj urywek naszego pierwszego treningu agility - tam gdzie mała się "zacięła" to była karma w trawie, którą skrzętnie skonsumowała ;) Anmelden | Facebook Już nie będziemy nic złego pisac, tylko wrzuć proszę gdzieś, gdzie mogłabym to obejrzec :modla: ;) Quote
madzior_ka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Obejrzałam właśnie filmik - ale super pracuje:)) Aż miło się patrzy i chciałoby sie więcej i więcej:) Quote
Anza&Hacker Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Unbelievable napisał(a):wiem wiem- jestem zua i niedobra :shake::diabloti: Nie, że zła i niedobra - ale o ile wygląd dorosłego pyrka może być kwestią gustu to myślę, że proporcje Vi ma bardzo dobre właśnie - więc co do tego się nie zgodzę, żeby moje psisko było "nieproporcjonalne strasznie" :shake: ...ale tak btw. - miło nam gościć Was u nas w galerii ;) zerduszko napisał(a):Już nie będziemy nic złego pisac, tylko wrzuć proszę gdzieś, gdzie mogłabym to obejrzec :modla: Pewnie - już wrzuciłam na inny serwer - nie wiedziałam, że do objerzenia moich video na facebook'u trzeba być zarejestrowanym użytkownikiem :roll: Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting madzior_ka napisał(a):Obejrzałam właśnie filmik - ale super pracuje:)) Aż miło się patrzy i chciałoby sie więcej i więcej:) No co wy?! Przesadzasz :oops: Na tym filmiku to jak na mój gust jest z deka 'sieczko-masakra' ...i jak na razie to beznadziejnie mi idzie, ale poprawie się jeszcze - musze być ZNACZNIE bardziej rozgarnięta na tym torze - co znaczy, że trzeba po pierwsze MYŚLEĆ pod rugie ĆWICZYĆ NA SUCHO[SIZE=2] to MOŻE(!) będzie kiedyś naprawdę dobrze :lol: Quote
Unbelievable Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Anza&Hacker napisał(a):Nie, że zła i niedobra - ale o ile wygląd dorosłego pyrka może być kwestią gustu to myślę, że proporcje Vi ma bardzo dobre właśnie - więc co do tego się nie zgodzę, żeby moje psisko było "nieproporcjonalne strasznie" :shake: ...ale tak btw. - miło nam gościć Was u nas w galerii ;) a na zdjęciach wygląda jakby miała taaakie długie łapy;) ja tu już wcześniej byłam, tylko przed zmianą nicku :cool3: ale bardzo mnie to cieszy:multi: no i zaraz obejrzę filmik ;) Quote
Rauni Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Anza&Hacker napisał(a):Nie, że zła i niedobra - ale o ile wygląd dorosłego pyrka może być kwestią gustu to myślę, że proporcje Vi ma bardzo dobre właśnie - więc co do tego się nie zgodzę, żeby moje psisko było "nieproporcjonalne strasznie" :shake: A ja się zgodzę, to najgorszy wiek jest, zwany etapem ogólnego wydłużenia :lol: albo w mojej wersji "weź idź stąd" Za miesiąc, dwa, będzie lepiej. Aczkolwiek się zdziwiłam, jak długo się pies rozwija, patrząc na zdjęcia Vigo: 5 miechów, czyli tyle, co teraz Brava i Vi: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: 9 miesięcy, już jakby lepiej: 1,5 roku: 4,5 roku: Quote
klaudia&Manta Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 A ja się zgodzę z Tinką :diabloti: , że Vi nieproporcjonalna . Ale szczerze , to nie widzialam jeszcze proporcjalnego psa w tym wieku :eviltong: Quote
Anza&Hacker Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 ...ale ludzie się czepiacie - wiadomo, że nie ma szczenie w tym wieku proporcji dorosłego psa - co nie znaczy, że jest strasznie nieproporcjonalny, czy że ma złe proporcje jak na swój wiek - co właśnie uważam, że moja psina ma jak najbardziej ok - i że jest całkiem proporcjonalna jak na szczeniaka w wieku 5 miesięcy - to moje stanowisko i koniec tematu :mad: Olga - dzięki za foty Vigusia - zawsze mile widziany w naszej galerii - fajnie tak móc popatrzeć jak rósł i sobie porównywać ze swoim :cool3: Quote
zerduszko Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Anza&Hacker napisał(a):...ale ludzie się czepiacie - wiadomo, że nie ma szczenie w tym wieku proporcji dorosłego psa - co nie znaczy, że jest strasznie nieproporcjonalny, czy że ma złe proporcje jak na swój wiek - co właśnie uważam, że moja psina ma jak najbardziej ok - i że jest całkiem proporcjonalna jak na szczeniaka w wieku 5 miesięcy - to moje stanowisko i koniec tematu :mad: :lol: Ma piękny długi ogon :loveu: co oczywiscie zapewne jest normalne w jej wieku ;) [żart oczywiście] Pięknie biega, dziękuję za możliwośc podziwiania :p I zgłaszam prostes z powodu braku "blondyna" ;) Quote
Anza&Hacker Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 zerduszko napisał(a):I zgłaszam prostes z powodu braku "blondyna" ;) Złoty nie ma nowych zdjęć bo się popsuł :shake: ...poza tym u nas pogoda od dawna popsuta, więc nie łatwo jest znaleźć chwile nadającą się na wzięcie aparatu ze sobą i jak już się przytrafi to wtedy biorę ze sobą maleństwo - ona tak szybko się zmienia, że chciała bym móc uwiecznić jak najwięcej chwil w jej dzieciństwie, żeby mieć potem co wspominać - golden za to jest gruby, brzydki i niegrzeczny teraz - nie ma co oglądać :diabloti: Quote
BBeta Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Anza&Hacker napisał(a):...ale ludzie się czepiacie - wiadomo, że nie ma szczenie w tym wieku proporcji dorosłego psa - co nie znaczy, że jest strasznie nieproporcjonalny, czy że ma złe proporcje jak na swój wiek - co właśnie uważam, że moja psina ma jak najbardziej ok - i że jest całkiem proporcjonalna jak na szczeniaka w wieku 5 miesięcy - to moje stanowisko i koniec tematu :mad: Kto się czepia :hmmmm: Przecież Tinka (tzn. Unbelievable :diabloti:) nie miała niczego złego na myśli... Quote
zerduszko Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Anza&Hacker napisał(a):Złoty nie ma nowych zdjęć bo się popsuł :shake: ...poza tym u nas pogoda od dawna popsuta, więc nie łatwo jest znaleźć chwile nadającą się na wzięcie aparatu ze sobą i jak już się przytrafi to wtedy biorę ze sobą maleństwo - ona tak szybko się zmienia, że chciała bym móc uwiecznić jak najwięcej chwil w jej dzieciństwie, żeby mieć potem co wspominać - golden za to jest gruby, brzydki i niegrzeczny teraz - nie ma co oglądać :diabloti: Jakby mi zdjeć nie robili, tylko młodszej "siostrze", to tez bym była niegrzeczna :diabloti: Quote
Magda i Saga Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Moja rada, okiełznaj swoja długowłosośc :-), bedzie ci się lepiej naprowadzało;) Vi słodka, piekna, ....i koniec tematu:loveu: Quote
Anza&Hacker Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Dzisiaj z pyrą byliśmy u weterynarza, a po drodze wpadliśmy na pokaz multimedialnej fontanny w ramach socjalizacji - pirania spisała się cudownie - w ogóle nie zwracała uwagi ani na muzykę, ani na skaczącą wszędzie dookoła wodę itp. - widzę, że chyba udało mi się odwalić kawał niezłej roboty z socjalizacją tym razem - naprawdę jestem zadowolona z rezultatów :loveu: ...oczywiście, żeby nie było kolorowo to socjalizacja z psami trochę leży i płacze i jej kontakty z nimi pozostawiają sobie wiele do życzenia, ale w końcu trzeba mieć coś nad czym potrzeba pracować - bez tego życie przecież było by zbyt nudne i cukierkowe :diabloti: Quote
Dynamique Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 My tutaj po raz pierwszy ;) Śliczna ta twoja Pyrkowa :razz::razz::razz: Quote
Anza&Hacker Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Dynamique - witamy u nas :Rose: Vi przesyła swój pyrkowy, szczery i bardzo mleczny uśmiech :grins: Quote
Anza&Hacker Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 ewka i haker napisał(a):a gdzie Vi będzie można zobaczyć:)? Wizyty możemy przyjmować od niedzieli do piątku w godzinach do uzgodnienia :cool1: ...a jeśli chodzi o jakieś zawody, czy inne psie imprezy - to nigdzie w najbliższym czasie. Jeśli będą zawody we Wrocławiu to na pewno będziemy w odwiedzinach, ale tak poza tym to raczej nie ma innej opcji na dzień dzisiejszy :roll: Quote
BellaLab Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Witamy się po raz pierwszy;) Vi jest cudna http://i26.tinypic.com/rsaoi8.jpg:loveu::loveu: Quote
BooBC Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 A ja bym sobie pooglądała Hakercia, bo pyrki niestety mi się nie podobają :oops: . jedynie ta sylvi merlaczka. Quote
Anza&Hacker Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Na Hackera trzeba będzie jeszcze poczekać - tymczasem w dzisiejszym odcinku - Vi&toys :loveu: Pomarańczowy dziurawiec: Ptako-zaur: Ulubiony kogut od hodowczyni - dziękujemy! :Rose: Koszykówka - najukochańszy sport: ...i na koniec piłka nożna :cool3: Quote
Recommended Posts