Jump to content
Dogomania

Hacker - sportowy golden! Nowy sprzęt!!! x] Fuji FinePix S5600

Recommended Posts

Posted

Olusia - Witamy serdecznie nowego gościa! :Rose:
Obozy klikerowe są organizowane przez użytkowników Listy Dyskusyjnej Kliker i też dla nich są przeznaczone - zajęcia prowadzone są przez instruktorów za darmo! - więc obozy i w zamkniętym gronie. Jeśli Cie interesują to zapraszam do zapisania się na liste - tutaj jej strona - klik! :p
Organizowane są w centrum Polski, żeby wszyscy mieli "równe szanse" na dojazd - ostatnio był w Płotkach pod Piłą i w tym roku możliwe, że będzie w tym samym ośrodku - na zdjęciach widać też piękne jeziorko na jego terenie - 1 klasa czystości! :loveu:

Karolina_Nett - Aparat to Fuji FinePix S5600 - zaraz dam w tytuł topicu bo co drugą strone mnie pytacie :eviltong:
Powiem o nim tyle, że jeśli nie masz zacięcia i cierpliwości to Ci nic specjalnego nie wyjdzie, bo jakiś super-mega to on nie jest, zwykła pstrykaczka cyfrowa z manualem (tak, tak bez obsługi manuala o ładnych i dobrych fotach zapomnij, on ich sam nie zrobi! - AUTO jest paskudne) ;)
...ale to mój pierwszy, jedyny i robi filmy - więc i tak go bardzo kocham! :loveu:

luzia - prawda?! W końcu pisałam, że mi sie na niej baaardzo podoba :grins:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olusia napisał(a):
A, ile trwa taki obóz klikerowy ? Kto z dogo jeździ na takie obozy ?

My właśnie zaczynamy z klikerem, ćwiczenia i obozy się przydadzą ;)

Ja też niedawno zaczełam :diabloti:

Posted

[quote name='luzia']A na taki obóz każdy może pojechać czy są jakieś wymogi??
Wymogi są, ale zupełnie normalne i zrozumiałe - aktywny udział na liście, przynajmniej 2-3 sprawozdania z Twojej pracy z własnym zwierzakiem (o ile takiego się posiada) - czyli po prostu trzeba faktycznie być listowiczem, a nie tylko w teori i wtedy możesz jechać - no i ovcourse musisz psa szkolić metodą klikerową! - ale możesz zacząć tak psiaka szkolić po zapisaniu się na liste, bez względu na to jak wcześniej pies był szkolony :p

[quote name='Olusia']A w jakim województwie jest ta Piła, bo jest kilka Pił ?
Obóz był w Płotkach, koło Piły - a koło tej największej, kawałek za Poznaniem ;)
Obozy trwają tyle dni ile weekend majowy - teraz wypada chyba 4 dni - zapiszcie się na liste jak chcecie szkolić klikerowo - wszystko będziecie miały na bierząco! :-)

Hacker na obozie przy tym cuuudnym jeziorku :loveu:

...uchasiany czerpie z piękna natury :lol:

To już kiedyś było, ale teraz moge wstawić w większej rozdzielczości :cool3:

Jak zwykle moje psio dyskretnie mi dżenzor wystawia :diabloti:

Moczy-morda!!! :megagrin:

Posted

Cudowne fotki :loveu: i jezioro :loveu:

A czy psiak z padaczką w bardzo niskim stopniu może jechać na ten obóz ? Dianka ma coś w stylu padaczki, atak co kilka miesięcy.

Posted

[quote name='luzia']A gdzie to się zapisuje :oops: Bo ja nie obcykana troszku jestem :oops:

W tym linku na strone listy z lewej strony w menu masz dział "Jak się zapisać"
Link dla przypomnienia: http://dogs.gd.pl/kliker/

No co Ty tak z tym jego wyglądem? Zdjęcia są mylące! To totalny wsiur jest :diabloti:

[quote name='Olusia']A czy psiak z padaczką w bardzo niskim stopniu może jechać na ten obóz ?
Jeśli zdrowotnych przeciwskazań nie ma do wyjazdów w ogóle (jeśli nie wiesz pytaj dobrego weta) to jak najbardziej może jechać :-)

Posted

Anza&Hacker napisał(a):

Jeśli zdrowotnych przeciwskazań nie ma do wyjazdów w ogóle (jeśli nie wiesz pytaj dobrego weta) to jak najbardziej może jechać :-)

Leki bierze, ataku dawno nie miała. Jeszcze kiedyś do weta pójdę i się zapytam ;)

Mnie też możesz dać to Złotko, Dianka będzie miała kumpla :loveu::lol:

Posted

luzia, Olusia - wierzcie mi nie chciały byście tego psa!!!!!!! :diabloti:
Dianke to by zjadł, Was z resztą też (ojcu ostatnio żyłe przegryzł, nie można było potem długo krwotoku zatamować) - czerwona chustka na obozie znaczy czerwone światło, nie zbliżać się bez przyzwolenia - piesek niebezpieczny! - on słodki to tylko na zdjęciach :megagrin:

BBeta - dziekuję! Twoja opinia wiele dla mnie znaczy! :oops:

Ula_czarnuszka - jak to nie było, jak było! :-o
Nie wierzcie jej, ja mam dowody! :evil_lol:

Takie było w rzeczywistości jak się patrzyło z tej odległości i było słonko! :loveu:

...tylko inni zdjęć nie potrafią robić, dlatego u nich jakaś nienaturalnie zielona woda :diabloti:

Posted

Jeziorko pasowało Hackerowi pod kolor wzorku na guardach :cool3:

Wypatruje łapaciąciów w oddali :roll:

...ni to pies, ni wydra :evil_lol:

Dumny pan arystokrata... :cool1:

No i.... wracamy do pańci! :loveu:

Posted

Woda w słońcu była niebieska - dzieje się tak ponieważ tafla wody o tej porze roku pięknie załamuje promienie słoneczka i wychodzi przecudowny kolor wody! :loveu:

Za to kiedy słonko zachodzi, ale wgapiamy się w wode patrząc z lasu, albo prosto pod nasze brodzące w jeziorku stopy - możemy 'mylnie' określić tą wode jako jakąś tam zieloną :evil_lol:

Proszę o nie robienie dłużej spamu w postaci głupiej "kłótni" w mojej galeri!
Bo więcej zdjęć za kare nie będzie! :diabloti:

Ula - a masz może jakąś fotke z Hackerem? :razz: