wiq Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 tak, zostały z rodzicami.. ale kiedyś je tu ściągnę :cool3: opracowuję jakieś tereny spacerowe, ale ze śródmieścia wszędzie strasznie daleko:/ ten kąt jest wielce plastyczny :) Quote
Anza&Hacker Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 [quote name='wiq']tak, zostały z rodzicami.. ale kiedyś je tu ściągnę :cool3: Trzymam kciuki! :bigok: [quote name='wiq'] opracowuję jakieś tereny spacerowe, ale ze śródmieścia wszędzie strasznie daleko:/ Są wały nad Odrą i park Szczytnicki nie daleko Twojej uczelni :p [quote name='wiq'] ten kąt jest wielce plastyczny :) ...o co Ci chodzi? Jaki kąt? :hmmmm: Jako mój jedyny nocny gość dostajesz bonusa z dedykacją :grins: Quote
BeataSabra Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 zaglądam bardzo często. Nie zawsze pisze. Quote
Anza&Hacker Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 No to jeszcze wygrzebałam takie "cuś" dla Beaty od Sabry - bo się chyba "upomina" :evil_lol: Quote
BeataSabra Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Oczywiście że się upomina On jest bardzo fotogeniczny.... Anza co z fotkami które robiłaś mojej Sabrze ?? Masz jakieś ?? Quote
Marta_Ares Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 te portreciki z czerwienia piekne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Nie daliśmy Ci fotek?! :-o Przepraszam, tyle ludzi było na obozie, tyle fotek do rozdania :oops: Naprawde nie wiem jak to sie stało! :placz: Sabra Abra-Cadabra: :loveu: Na razie masz portrety - na dniach jeszcze wyszukam Ci innych ;) Przepraszam, że są "takie sobie", ale wtedy to ja dopiero co byłam świeżo po kupnie swojego pierwszego (na razie jedynego) w życiu aparatu :roll: Quote
Anza&Hacker Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Marta (Ares'kowa) - w takim razie bonusik i dla Tiebia: :razz: ...patrzcie - zacznie się wydawać bonusy za odwiedziny i jak się od razu goście mnożą! Quote
BBeta Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Portrety Ci wychodzą cudnie :loveu::loveu: Przyszłam powiedzieć dobranoc ;) Quote
wiq Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 http://img145.imageshack.us/img145/3171/dscf6597vd4.jpg o ten kąt ustawienia głowy :) słyszałam właśnie o tych wałach i parku.. jeśli jutro będzie ładnie to chyba sobie pójdę pooglądać ;) Quote
Ewa3 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Anza&Hacker']Ewa3 - aparat to naprawde zwykła cyfrówka, zero profesjonalizmu, a maży mi się lustrzanka Nikonik - tyle, że mój aparacik ma zoom optyczny 10x, więc da się nim zrobić portrecik z rozmazanym tłem jeśli się wykmini co i jak trzeba poustawiać i jak się oddalić od modelu - a jak się nakombinuje z czasem migawki i przesłoną to nawet ładna kompozycja czasem wychodzi :cool3: No to wspanialy fotograf:eviltong: portreciki:loveu: miooodzio;) Quote
Karolina_Nett Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Hej :D. Cudnego masz psa :loveu:. I do tego wysportowany. Heh :]. Zdjęcia też są super! Quote
anetta Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 tyle, że mój jest bardzo NIE goldeni Nie bardzo rozumiem ;) Ja pisałam odnośnie Twojego pytania: "Chcecie jeszcze???" Foty na czerwonym tle są śliczne. Na Twoim miejscu bym sobie wydrukowała tą fote http://img145.imageshack.us/img145/3171/dscf6597vd4.jpg i wstawiła w ramke :loveu::loveu::loveu: Sabra wygląda jak owieczka przez ta białą sierść :lol: Quote
BeataSabra Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Jejku jaka ta Sabra puchata na zdjęciach..... Teraz praktycznie ma 1/3 tego co miała na obozie. Biała jak owieczka ale nie do końca owieczkowy charakter tzn. bardzo się popsuła i jest bardzo spokojna ale to włożona praca w nią no i choroba.... Anza możliwe ze będziemy we Wrocku - Sabra będzie miała konsultacje + RTG tylko nie wiem kiedy bo zbieram pieniądze Quote
Marta i Wika Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Noo, ja nie widziałam tych fotek Sabry! A śliczne są. Chociaż Sabra wygląda na nich chyba na bardziej "puszystą" niż w rzeczywistości ;) A może masz jeszcze jakieś fotki Wikuni, które chowasz przed światem? :diabloti: Quote
Marta i Wika Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 No, cudne! Po tylu miesiącach miło powspominać :-) I to jeszcze z takimi fajnymi zachowaniami. Masz coś jeszcze? Możesz mi wysłać: wikamarta@o2.pl :-) Quote
Ewa3 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 nooo jak milo:eviltong: Wybieracie sie w tym roku na oboz? jesli bedzie oczywiscie:;) Quote
Anza&Hacker Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='Marta i Wika']A może masz jeszcze jakieś fotki Wikuni, które chowasz przed światem? :diabloti: ...a mam, mam i to całkiem sporo myśle :razz: - moje fotki z obozu są wiecznie nieopublikowane, nie mam czasu :placz: W poszukiwaniu Wikuni przeszłam na razie 8 folderów z 16 zawierających zdjęcia z obozu, czyli ok połowe... i znalazłam 25 zdjęć z Wiką i Tobą, które jako tako nadają się do publikacji :lol: Tarzanko :evil_lol: Drapu, drap, drap, drap :diabloti: Rozwiane kłaczątka :loveu: Quote
Ula_czarnuszka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Oooooo, wspominki obozowe się pojawiły, jak miło:loveu: A Hackerek w kolorach czerwonego złota tys pikny :cool3: Quote
Honey Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Dzien dobry :razz: Wpadlam sie przywitac:) Chetnie poogladalabym fotki, bo z opisow sadzac sa piekne, ale moje "zolwiowe" lacze mi nie pozwala... :placz: Quote
wiq Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 oo.. obozy klikerowe.. ;) kiedyś też jeździłam.. kiedy to było?.. :evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Ula_czernuszka - no, a jak? Miło powspominać! Twojej czernyszki też poszukać? :p Honey - musisz koniecznie nadrobić jak będziesz miała jakimś cudem leprze łącze :cool3: Wiq - ...a na których obozach byłaś (z jakimi psiurami)? Klikasz jeszcze? :razz: To dla odmiany troszke mojego obozowego piesia :cool1: ...amciu, amciu :facelick: Tu mi się strasznie podoba jego sylwetka i kojojki! :loveu: .....piesek się dalej stołówkuje w leśnych przysmakach :eating: slaaaaps.... :grins: Quote
Olusia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Witamy się po raz pierwszy :loveu::multi: Świetna galeria i zdjęcia ;) Hacker cudne, złote psisko :loveu: A kto organizuje takie obozy klikerowe ? Gdzie się odbywają ? :roll: Quote
Karolina_Nett Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Cudny Hackerek jest :loveu:. A apropo zdjęć to jaki masz aparat bo mi się nie chce tematu przekopywać. Quote
Luzia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 http://i19.tinypic.com/6aeyuiq.jpg Tu wyszedł pięknie taki eee piękny :diabloti: :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts