Jump to content
Dogomania

Hacker - sportowy golden! Nowy sprzęt!!! x] Fuji FinePix S5600

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nadszedł dzień, na który długo czekałaś. Byłaś dzieckiem a dorosła się stałaś. Dziś świat otwiera przed Tobą drzwi do kolorowych, choć poważnych dni. Wielka radość i sielanka, możesz szaleć aż do ranka. Koniec barier, ograniczeń. Być dorosłą - to jest życie.

Życzę Ci znalezienia takiej pracy, takich przyjaciół i takich możliwości, o jakich marzysz. Stawiaj czoła przyszłości z nadzieją i odwagą. Z entuzjazmem, zapałem i radością. Weź to wszystko i zbuduj z tego życie, które warto przeżyć.

Posted

Dziękujemy wszystkim (Unytka, BeataSabra, BBeta, bigos, anetta, shangri_la, Werka, Ewa3, APSA, Ula_czarnuszka, Tośka_m, nomu, Klaudia, Rybka_39) pięknie za życzenia! :Rose:

Teraz w dowodzie wdzięczności, dla Was fotki mojego paszkudnika:

Zieeeew :sleep:

Portrecik złotka :p

...w tle rozmazany piesek - był z 15 metrów od Hackera ;)

Te brązowe oczka spoglądające w głąb Ciebie! :loveu:

Chcecie jeszcze??? :diabloti:

Posted

Rybka_39 - właśnie, że paszkudnik okropny! Co nie znaczy, że jest brzydki ;)

Marta_Ares - dziękuję, na żywo takiego ładnego koloru to on raczej nie ma :diabloti:

wiq - dzięki :Rose: Miło było poznać! Gdzie Ty swoje psy masz - u rodziców?

Ewa3
- aparat to naprawde zwykła cyfrówka, zero profesjonalizmu, a maży mi się lustrzanka Nikonik - tyle, że mój aparacik ma zoom optyczny 10x, więc da się nim zrobić portrecik z rozmazanym tłem jeśli się wykmini co i jak trzeba poustawiać i jak się oddalić od modelu - a jak się nakombinuje z czasem migawki i przesłoną to nawet ładna kompozycja czasem wychodzi :cool3:

luzia - to mojego byś nie kochała, a przynajmniej nie z 'goldenowatości' - bo on jest nie wzorcowy i z wyglądu i z charakteru :evil_lol:

anetta - tyle, że mój jest bardzo NIE goldeni :lol:

Zmieniając klimat:

Zawsze wiedziałam, że mu czerwień pasuje :loveu:

Teraz z seri pt. "głupie miny", czyli mój pies 'beka' :stupid:

Myśli, że nie widze jak mi dżenzor wystawia! :dog:

Nie wiem czemu, ale najbardziej lubie łeb mojego psa w takim ustawieniu i pod tym kątem :grins: