Anza&Hacker Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Paskuda_Bandzior']A gdzie Ty się nauczyłaś tak płasko i zdecydowanie rzucać? :cool3: Bo mi tak nie wychodzi :placz: Nauczyłam się w klubie Woof (http://www.woof.com.pl/) :lol: "Na dzień dobry" - kazali mi rzucać całkiem płasko nie dalej jak dwa, trzy metry przed siebie, żeby frisbee leciało płasko (nie bujało sie na boki) i zaraz w ziemie, a nie przypadkiem gdzieś tam w niebiosa i jakoś sie wyumiałam tam na paru treningach :cool1: ...ale nie masz co się martwić - ja do woof'a chodziłam w wakacje, a nadal nie umiem dobrze rzucać - umiem tylko blisko i tylko jakieś pięć rodzaji rzutów, w tym tylko dwa naprawde mi wychodzą, że moge tak Hackerowi spokojnie rzucać :roll: Quote
shangri_la Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Anza&Hacker napisał(a): Możemy sie przy okazji spotkać i poćwiczyć w jakiejś przerwie, co Wy na to? :lol: heh spoko tylko co pocwiczyc? frisbee? tylkoz e neiwiem jak z ta przerwa bo ja mam na 14 zamiar byc na olimpijskim na treningu agi i w tym celu musze dojechac do domu wziac psa i dojechac na stadion, wiec planuje byc od poczatku, tylko niewiem do ktorej :cool1: pozdrawiam Quote
Carolcia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 witam :) jak ja Ci zazdroszcze ,ze Twoj pies tak chetnie biega za tym freesbe (mojego to nie "kreci":placz: :placz: :placz: ).Super lapie ten talez:p :p :p Quote
Jureja Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Świetny filmik;) . Haker jest cudowny:loveu: .Juz nie mogę sie doczekać,kiedy go zobacze na obozie:p . Quote
Anza&Hacker Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Shangri - to może jak nie na zawodach to się chociaż w Artemisie spotkamy - jestem tam co niedziele po zajęciach z przedszkola :cool1: Carolcia - Nie przejmuj się, Ty masz psa do zaprzęgu, może sprubuj zająć się tego typu sportem? :razz: Jureja - Dzięki... :oops: Też nie możemy się doczekać zobaczenia waszej gromadki na obozie - bierzesz tylko swetra czy jeszcze coś? :cool3: Quote
Jureja Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Anza&Hacker']Jureja - Dzięki... :oops: Też nie możemy się doczekać zobaczenia waszej gromadki na obozie - bierzesz tylko swetra czy jeszcze coś? :cool3: niestety tylko swetra.spaniel to juz bardzo stary jest i chyba pozjadal by wszystkie psy:evil_lol: ,a rodezjan nie potrafi jezdzic pociągami:-( . Quote
Anza&Hacker Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Jureja - szkoda :-( ...ale swoją drogą pocieszam się, że chociaż wasz duet poznam :lol: Teraz czas na zdjęcia :cool1: Dzisiaj miałam przyjemność być zaproszona na trening grupy JRS Wrocław(Jednostka Ratownictwa Specjalistycznego) - http://www.jrs.wroclaw.pl./ - bardzo nam się podobało i jak wiadomo nie mogłam przegapić utrwalenia tych chwil przy pomocy mojego sprzęciku :diabloti: Tak się grupka prezentowała: :lol: A tak pieski ćwiczyły... ( - mogłam pomieszać ich imiona :roll:) Labrador retriever - Goliat: :roll: rewirowanie terenu w poszukiwaniu "ofiar" :cool1: schodzenie ze szmatką, którą otrzymał od znalezionego człowieka :lol: "choć, szukamy dalej, mogą jeszcze inni nas potrzebować" :cool3: ...i zmachany po udanej pracy Uzi - drugi czarny lab :p Hovawart - chyba Bibi :roll: Młoda niedługo kończy rok i dopiero zaczyna nauke :p Owczarek niemiecki - Goliat (?) - to jego pierwszy raz na gruzach :cool1: CERVEZA i Ergi czekają na swoją kolej: Quote
Anza&Hacker Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Mój typ numer jeden! :loveu: JASPER JACOSE BLACK Energizer - ma zdane egzaminy do pracy terenowej i na gruzach :cool3: Jasperek wykonuje brawurowe rewirowanie terenu: :lol: Otrzymał zabawke od swojego "znaleziska" i wraca po pańcie :p Szukamy dalej: "Jeeest! kolejna zdobycz :multi:" "Znalzałem jeszcze jakąś panią w metalowej róże! :cool1:" "Już ją wyciągam, a Ty byś mi pomógł, zamiast się bawić zdobyczą :diabloti:" Quote
Anza&Hacker Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Drugie psisko rasy border collie należące do Ani Calomfirescu - czyli Ergi (ULTRAVIOLET URGENT CALL BLUE Energizer) :cool1: Gotowa - do startu - daaawaaaj! Jak zawsze rewirka terenu ;) ...i gramolenie sie po "wykopalisko": :evil_lol: Quote
Marta i Wika Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Ale miałaś fajnie, że mogłaś obserwować takie coś! :loveu: [quote name='Anza&Hacker'] JASPER JACOSE BLACK Energizer - ma zdane egzaminy do pracy terenowej i na gruzach :cool3: Jasper i Ania Calomfirescu z Artemis! :-) :multi: Ergi to też border, prawda? Jak zobaczyłam zdjęcie to zastanawiałam się przez chwilę, co to za aussie ;-) Quote
Marta i Wika Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Anza&Hacker']Drugie psisko rasy border collie należące do Ani Calomfirescu - czyli Ergi (ULTRAVIOLET URGENT CALL BLUE Energizer) :cool1: Gotowa - do startu - daaawaaaj! O! Teraz widać że border ;-) Quote
Anza&Hacker Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='Marta i Wika']Ale miałaś fajnie, że mogłaś obserwować takie coś! :loveu: ..a wiem, a wiem :p - powiem więcej, że ja będe w przyszłości trenować ratownictwo, więc już się zaznjamiam z takową pracą - jak nie z Hackerem, to z moim nowym psem - borderem :loveu:, którego mam obiecanego dostać za rok - z tym, że raczej po maturce :roll: No, a tutaj ciąg dalszy zdjęć z treningu: :cool1: Ergi: :p Jasperek: :loveu: Wspaniała sztuczka Jaspa pt. "zabij szmate" :diabloti: To co najważniejsze - zabawa: :lol: ...i piękny bieg ze szmatławcem w pysiu :cool1: ...no i upragniony odpoczynek :razz: Quote
Klaudia :-) Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 o do Hakerka dołączy borderek:-)super fotki Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 to z moim nowym psem - borderem :loveu:, którego mam obiecanego dostać za rok - z tym, że raczej po maturce :roll: Osz Ty :mad: Nie masz za dobrze ? :razz: :eviltong: A zdjęcia cudowne! Fajnie się ogląda taką dynamiczną pracę :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='Klaudia :-)']śliczne fotki Jasperka i Ergiego:-) ...a dziękujem, dziękujem :oops: Jeszcze kilka ostatków: :diabloti: Bibisia: Erguniec: :loveu: ...bawić z psem się trza! :evil_lol: "...a Ja chce jeszcze do roboty - wracajmy! :cool3:" ...początki - pozorantka bawi się z Bibi piłeczką :p No i jak mozna by zapomniec o napojeniu piesków: ...w roli chłeptacza - ovcourse Jasper :cool1: No i niestety, ale to już koniec :roll: Quote
Anza&Hacker Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='Paskuda_Bandzior']Osz Ty :mad: Nie masz za dobrze ? :razz: :eviltong: A zdjęcia cudowne! Fajnie się ogląda taką dynamiczną pracę :loveu:Jaaa?! Za dobrze?! - tosz to ja od od 11'stu lat o bordera prosze i męcze :diabloti: No, a dynamiki to w tej pracy nie jest co prawda za wiele, bo pieski trzeba uczyć ostrożności na takich niepewnych podłożach, ale widowiskowe to jest na pewno! :lol: Tylko tym ludzią pochowanym w gruzach, rurach, miażdżonych paletami etc. współczuje :roll: Klaudia - kiedyś dołączy owszem, ale jeszcze ponad rok, jak nie więcej musze na niego poczekać... nie wiem czy nie więcej, bo przecież musi jeszcze się trafić odpowiedni miot i wymarzony psiak w nim :p Quote
Klaudia :-) Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 ten rok szybko zleci,a masz już na oku jakąś hodowle? Quote
Anza&Hacker Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='Klaudia :-)']ten rok szybko zleci,a masz już na oku jakąś hodowle? No baaa! - już od sześciu lat - Energizer :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 O to Ty się długo przymierzasz do tego psiaka:crazyeye: W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak łączyć się w oczekiwaniu ;-) Quote
Patikujek Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Na wielkanocnym stole baba się rozpycha, mówiąc do mazurka: "Ale jestem pycha". A mazurek prycha do czekoladowych kurek: "To jasne jak słońce, że jam lepszy od początku po końce." Jajka bardzo się zgniewały, mazurkowi przyganiały: "Każdy powie, że jajko na zdrowie, mazurek niedobry!" Odezwał się zza firanek okienny papierowy baranek: "Przestańcie sobie przyganiać. Bardzo was proszę. Bo kurki zjem po trosze, a jajka całe na twardo. Przysiegam na palmę z kokardą. Palmy się pogniewały... I oto nasz wierszyk cały. Lepper w rządzie? To nie bajka! Wielkanocna to PISanka!!! Bez wyroku nie masz szansy By z kaczkami wejść w aliansy!!! Rydzyk już się z prawem buja... Wesołego Alleluja!!! Quote
Jureja Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 O Haker będzie miał borderkowego towarzysza:multi:.Świetne fotki;) . Quote
gogunia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Anza życzę wszystkiego najlepszego duuużo dobrych jajek, pięknego koszyka, ładnych pisanek i mokrego dyngusa:loveu:;) Quote
Anza&Hacker Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='Paskuda_Bandzior']O to Ty się długo przymierzasz do tego psiaka:crazyeye: No baaa! - całe życie prawie... od wieku 4 lat chciałam mieć psiaka - pokochałam te zwierzaki ponad wszystko, a jak byłam jeszcze mała - miałam jakieś kilka lat - to przyśnił mi się taki czarno-biały kudłaty piesek biegający za frisbee, które mu rzucam - wtedy ani nie było w PL frisbee, ani ja nie znałam tej rasy - ale jakimś dziwnym trafem właśnie BC mi się tamtej nocy przyśnił - los mnie na niego skazał, to nie mógł być przypadek - może to miało oznaczać, że zostaniemy mistrzami frisbee? :loveu: Patikujek_Zabrze & gogunia - dzięki za życzenmia, chociaż nie obchodze Świąt Wielkanocnych :oops: Jureja - No ludzie, ale do tego młodszego braciszka to jeszcze szmat czasu!^^" Dziękuję :oops: No, a teraz miszczunio galerii :cool3: No i ćwiczymy - warowanko ...i zostawanie w waruju :cool3: Quote
Recommended Posts