BBeta Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Portret na konkurs rzeczywiście fajny no może tylko tło mogło by być bardziej jesienne ;) Quote
unytka1 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Śliczny jesienny Hackerek:) Z okazji urodzinek życzymy wygrania konkursu i oprócz tego wszystkiego naj, naj, naj.....:Rose::BIG::bday: Quote
Ewa3 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 no fajny ten portrecik:loveu: pomyslowy ten lancuch z lisci:lol: Quote
BeataSabra Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Nadszedł dzień, na który długo czekałaś. Byłaś dzieckiem a dorosła się stałaś. Dziś świat otwiera przed Tobą drzwi do kolorowych, choć poważnych dni. Wielka radość i sielanka, możesz szaleć aż do ranka. Koniec barier, ograniczeń. Być dorosłą - to jest życie. Życzę Ci znalezienia takiej pracy, takich przyjaciół i takich możliwości, o jakich marzysz. Stawiaj czoła przyszłości z nadzieją i odwagą. Z entuzjazmem, zapałem i radością. Weź to wszystko i zbuduj z tego życie, które warto przeżyć. Quote
bigos Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Witam:loveu::loveu::loveu: Jaki ładny jesienny portrecik:loveu::loveu::loveu: Quote
BBeta Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [SIZE="4"]Wszystkiego najlepszego !!! :BIG: :BIG: :BIG: :drink1: :drink1: :drink1: Quote
bigos Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 O!Jakas bibka Wszystkiego naj...naj...naj...ode mnie i od Bigoska:p:p:p Quote
shangri_la Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 ho ho to juz? :razz: :new-bday: pozdrawiam Quote
Akadna Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 :tort: sto lat sto lat niech zyje zyje nam xD Quote
Tośka_m Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Sto lat!! :tort: :drink1: :new-bday: Starzej się z godnością :cool3: Quote
nomu Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Troche spóźnione, ale.... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA URODZINY!! :BIG: Quote
Rybka_39 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 A N Z A 18 lat skończyła!:multi: Z tej okazji wsio najlepszego! Pyrka uzdolnionego! W agility sukcesów! i..juz się nic nie rymuje chyba że C'sów:evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Dziękujemy wszystkim (Unytka, BeataSabra, BBeta, bigos, anetta, shangri_la, Werka, Ewa3, APSA, Ula_czarnuszka, Tośka_m, nomu, Klaudia, Rybka_39) pięknie za życzenia! :Rose: Teraz w dowodzie wdzięczności, dla Was fotki mojego paszkudnika: Zieeeew :sleep: Portrecik złotka :p ...w tle rozmazany piesek - był z 15 metrów od Hackera ;) Te brązowe oczka spoglądające w głąb Ciebie! :loveu: Chcecie jeszcze??? :diabloti: Quote
Rybka_39 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Jaki paskudnik!:mad: Toz on piekny jest:loveu:, te oczka o złote futerko..rozpływam się..utul go ode mnie:loveu: Jak to nie chcemy dawaj ! a nie gadaj:cool3: Quote
Marta_Ares Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Witam ten jego kolorek, piekny jest:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a Ty robisz bardzo ladne zdjecia;) Quote
wiq Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 chcemy, chcemy :) a ja miziałam złotko ;) Spóźnione ale szczere 100 lat :Rose: Quote
Ewa3 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 zdjecia piekne, pewnie masz aparat profesjonalny:cool3: dawaj jeszcze:d Quote
Luzia Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 O boshe jaki piękny Golden Koffffffffam te psy :loveu::loveu: Quote
Anza&Hacker Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Rybka_39 - właśnie, że paszkudnik okropny! Co nie znaczy, że jest brzydki ;) Marta_Ares - dziękuję, na żywo takiego ładnego koloru to on raczej nie ma :diabloti: wiq - dzięki :Rose: Miło było poznać! Gdzie Ty swoje psy masz - u rodziców? Ewa3 - aparat to naprawde zwykła cyfrówka, zero profesjonalizmu, a maży mi się lustrzanka Nikonik - tyle, że mój aparacik ma zoom optyczny 10x, więc da się nim zrobić portrecik z rozmazanym tłem jeśli się wykmini co i jak trzeba poustawiać i jak się oddalić od modelu - a jak się nakombinuje z czasem migawki i przesłoną to nawet ładna kompozycja czasem wychodzi :cool3: luzia - to mojego byś nie kochała, a przynajmniej nie z 'goldenowatości' - bo on jest nie wzorcowy i z wyglądu i z charakteru :evil_lol: anetta - tyle, że mój jest bardzo NIE goldeni :lol: Zmieniając klimat: Zawsze wiedziałam, że mu czerwień pasuje :loveu: Teraz z seri pt. "głupie miny", czyli mój pies 'beka' :stupid: Myśli, że nie widze jak mi dżenzor wystawia! :dog: Nie wiem czemu, ale najbardziej lubie łeb mojego psa w takim ustawieniu i pod tym kątem :grins: Quote
Recommended Posts