Merrick Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Kto się wybiera ? PSY kl.pośrednia : JERRY Eskimoski Domek :loveu::loveu: Quote
Merrick Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Przepraszam za ewentualne pomyłki :) PSY kl.pośrednia : 591. JERRY Eskimoski Domek kl.otwarta : 592. KAVIK Sivudelek lub ECHIKO Chugach lub KABLOONAK Chugach 593. PATRIOTA Gidelskie Sanie SUKI kl.baby : 594. COCO CHANELL Gidelskie Sanie kl.młodzieży : 595. NORI'S SILVER STAR Eskimoski Domek kl.otwarta : 596. BAJANA Chugach kl.championów : 597. SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek kl.weteranów : 598. AFRODYTA Songo Quote
ANANA AMAROK Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 kl.otwarta : 592. ECHIKO Chugach ;) 593. PATRIOTA Gidelskie Sanie Quote
Norinka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [SIZE="5"]NORI'S SILVER STAR Eskimoski Domek [SIZE="4"]Zwycięzca Młodzieży (Junior Winner) Najlepszy Junior w Rasie (Best Junior) Zwycięzca Rasy (BOB) [SIZE="4"]II BIS Junior (sędzia: Joanna Szczepańska-Korpetta) I BOG V FCI (sędzia: Elżbieta Augustyniak) [SIZE="5"]II Best in Show Rybnik 2010 (sędzia: Zygmunt Jakubowski) Dziękujemy wszystkim za wspaniałą zabawę! Quote
Norinka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 II BIS Junior I BOG V FCI II Best in Show Rybnik 2010 Quote
Cyraneczka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Ogromne gratulacje dla NORINKI!!!!! :loveu::multi::loveu::multi::loveu: Jestem pewna, że to nie ostatni BIS tej suczki, bo jest ona obecnie jedną z najlepiej zapowiadających się juniorek w Polsce ;-) Quote
camayana Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Ma ktos zdjecia z pokazow psich zaprzegow?? Quote
Norinka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Dziękuję Cyraneczko :* Jej, zasunęłaś mi takim komplementem, że aż mi szczęka opadła z wrażenia ;) Quote
Cyraneczka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Norinka napisał(a):Dziękuję Cyraneczko :* Jej, zasunęłaś mi takim komplementem, że aż mi szczęka opadła z wrażenia ;) E tam, piszę jak jest! Jak ją pierwszy raz zobaczyłam w Sopocie to bardzo mi się spodobała i mam do niej jakiś sentyment :-) Quote
Norinka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Dziękuję, że w nas wierzysz. Mimo spaszczonej klubówki, hihi ;) Quote
Cyraneczka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Norinka napisał(a):Dziękuję, że w nas wierzysz. Mimo spaszczonej klubówki, hihi ;) Oczywiście, że wierzę (wierzę też w moją Katrinę :eviltong: :)). A każda wystawa rządzi się własnymi prawami i nie wszędzie się wygrywa. Ale zakładam, że zwycięstwa będą częstsze niż porażki w przypadku Waszej Norinki :-) Quote
Dominik- HANDLING Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Cyraneczka napisał(a):Oczywiście, że wierzę (wierzę też w moją Katrinę :eviltong: :)). A każda wystawa rządzi się własnymi prawami i nie wszędzie się wygrywa. Ale zakładam, że zwycięstwa będą częstsze niż porażki w przypadku Waszej Norinki :-) Zgadzam się z Pania Żanetą :):) Jeszcze raz Gratuluje :) Quote
Recommended Posts